- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Drskost i bezobrazluk! Molim?
Jel sam ja ovde -sam svoje reci izvrnuo?
Ili si ti uzeo i izvukao iz citata moje reci i lazno ih predstavio da bi mene nacinio budalom, da bi me sramotio i diskreditovao???
Je, je, sam si "izvrnuo svoje riječi". Uostalom to si u prethodnom postu i sam priznao. Priznao si da si jedno napisao kada si iznosio svoj stav, a suprotno tome napisao si kada si "pomagao Laodikeji". Što sada hoćeš? Hoćeš da te ja štitim od samoga tebe? Hoćeš da ti honoriram glupost zbog toga što si htio "pomoći prijatelju"?
I sad kazes da sam ja drzak i bezobrazan kada kazem da si ''izvrnuo moje reci''. JESI IZVRNUO SI!
Tebe treba da je sramota za to sto radis, podmecuci nogu, baveci se nehriscanskim postupcima da bi nekoga diskreditovao!
''Ko drugom jamu kopa sam u nju upada!'' Na kraju ce ti se to i desiti.
Nije lijepo kada netko optužuje drugoga, a nema ništa ružnije od toga da se drugome pripiše vlastita nepodopština i optuži ga se za nju. Zašto to činiš? Napisao sam da zastupaš i reklamiraš adventističke gluposti, i ostajem pri tome, ali nikada mi ni na pamet ne bi palo da priželjkujem ili određujem kako ćeš ti "u jamu upasti", kao što prizivaš za mene.
A ja se necu vise nastavljati, jer ti to ne zasluzujes!
Kao da si i morao. Pa nisi ti ovdje i ne pišeš ti ovdje zbog mene i mojih zasluga, nego te zadužila "Božja vjesnica", nju moraš braniti.