Adrijane ne uznemiravaj se poznato mi je sve to brate odavno a oni kojima želiš pokazati da bar provere grešku neće jer Bog prvo daje ISTINU SVIMA-nudi je, a kome se ne sviđa trči da nakupi učitelje koji im golicaju uho.Mogao si čuti kako ne govorim umilne reči i kako nisam obraćen i kako nema plodove Duha Svetoga jer laž nazivam lažju i drugačije ne mogu.
Trebaš znati da GRO Adventista nije pročitalo ni pola Jeleninih naslova neki samo nekoliko i takvi neznaju ni šta veruju ni ko ih vodi.Sa subotnim službama se laska i glumi finoća i kad se nađu na forumu gde se otvoreno razgovara onda je to čudno jer se ovde duhovi pokazuju i MERE merom datom svetima.
Laodikeja (beše to fino mesto u Aziji) da vidimi šta si servirao danas na obrok:
Pa ti bracika odmah po onu reč LAŽ, odbaci je malo pa reci šta TI NUDIŠ ja ništa nisam nudio VEĆ PITAO.
Hvala Bogu dragom.
Zamisli bracika, nekad sam se ljutio dok sam bio u Adv. crkvi kad su mi iz vođstva govorili da služim satani a sad vidim da su istinu govorili, zaista sam sa njima tada tome služio.
Što se tiče ponašanja trebam da se ponašam jel tako...
Pa evo PONAŠAM SE. Uvek se setim Radovana III kad to pomeneš.
Neću više laž tako zvati već kulturnije kao što je to Jelena činila ,,stara istina,, ili ,,istina za ONO vreme,,
Nedaj batpo da te blate uzmi MAČ a to je BOŽJA REČ.
Radi ti to RADI SEBE a za druge nemoj brinuti oni VERUJU BOGU.
Hajde bracika zato te i upitah.
Uh, bre bato, pa ti se baš PONAŠAŠ.
A šta si odgovorio bato....nema odgovora, čekaj, možda ti je prva reč odgovor na ona dva datuma?
Bato i dalje nisam siguran koja godina je ispravna jer si za obe govorio prva da je PRESTALO GAŽENJE 1798 a onda de je počelo očišćenje od 1843 god. Bato meni nije jasno do kad tebi traje 2300 god, jer u tom okviru traje GAŽENJE SVETINJE I VOJSKE pa te zato molim da ponovo odgovoriš bez istiine za ono vreme, jel valja tako?
Sankcije znači...aha, i to na čela i ruku dobro bato i ko nema subotu na čelu ili ruci tome udaraju nedelju na čelo i ruku...opet bato ne razumem kako će VIDETI TU SUBOTU da odmaraš ili nedelju to nisi odgovorio a pitan si baš to?
Čime će očitavati subotu i nedelju na čelu ili ruci...nemoj me držati u ne znanju reci bato?
Nisam te pitao za Jeleninu logiku već zašto je prvi BOŽJI DAN postao ŽIG i to ZVERI? Bato ti me mrziš...zašto nećeš da mi odgovoriš već kriješ od brata?
A da li je bato Jelena rekla da je to tačan i doslovan broj?
Da li se ti to bato polako udaljavaš od Jeleninih plagijata?
Znači onih 144000 tačno u broj su kao što piše Jakovljavi potomci?
Nisam te pitao za LAŽ već gde u Otk. čitamo dokaz da se Izrael kao nacija obraća u SZ znamo da ima ali u opisu zadnjih dešavanja gde su locirani?
Pitao sam te Draganče da li čovek bezakonja menja vremena i dane ili to čini kontinent zato što očekuješ od Amerike da promeni dan odmora i da ponovo nedeelju proglasi nedeljom ili će to učiniti ČOVEK BEZAKONJA?
Nemoj uvek bežati od celovitosti odgovora.
Verujem ja tebi bato samo čekam citate za tu tvoju tvrdnju a ja ću tebi pokazati da se služiš NEISTINOM.
Ovde ćemo malo zastati dok ovo odgovoriš pa idemo dalje i pazi kako se ponašaš.
Trebaš znati da GRO Adventista nije pročitalo ni pola Jeleninih naslova neki samo nekoliko i takvi neznaju ni šta veruju ni ko ih vodi.Sa subotnim službama se laska i glumi finoća i kad se nađu na forumu gde se otvoreno razgovara onda je to čudno jer se ovde duhovi pokazuju i MERE merom datom svetima.
Laodikeja (beše to fino mesto u Aziji) da vidimi šta si servirao danas na obrok:
Pa ti bracika odmah po onu reč LAŽ, odbaci je malo pa reci šta TI NUDIŠ ja ništa nisam nudio VEĆ PITAO.
Ti si odista jedan vrlo zao covek.
Hvala Bogu dragom.
Izvini sto ti to kazem ali to je cinjenica jer sam to pokazujes na osnovu tvojih reci i ponasanja na forumu.
Zamisli bracika, nekad sam se ljutio dok sam bio u Adv. crkvi kad su mi iz vođstva govorili da služim satani a sad vidim da su istinu govorili, zaista sam sa njima tada tome služio.
Što se tiče ponašanja trebam da se ponašam jel tako...
Pa evo PONAŠAM SE. Uvek se setim Radovana III kad to pomeneš.
Neću više laž tako zvati već kulturnije kao što je to Jelena činila ,,stara istina,, ili ,,istina za ONO vreme,,
Nije mi po savesti da odgovaram na tvoja pitanja, jer tvoj cilj nije da spoznas istinu a jos manje da se Bogu predas - vec da blatis svakoga ko ne razmislja kao ti i cija se ucenja razlikuju od tvojih.
Nedaj batpo da te blate uzmi MAČ a to je BOŽJA REČ.
Radi ti to RADI SEBE a za druge nemoj brinuti oni VERUJU BOGU.
Ipak, dacu kratke odgovore radi drugih.
Hajde bracika zato te i upitah.
1.Kako se nešto OČISTILO 1798 godine a onda ponovo POČINJE ČISTITI 1843 godina?
LAZ - na koju sam vec odgovorio.
Uh, bre bato, pa ti se baš PONAŠAŠ.
A šta si odgovorio bato....nema odgovora, čekaj, možda ti je prva reč odgovor na ona dva datuma?
Bato i dalje nisam siguran koja godina je ispravna jer si za obe govorio prva da je PRESTALO GAŽENJE 1798 a onda de je počelo očišćenje od 1843 god. Bato meni nije jasno do kad tebi traje 2300 god, jer u tom okviru traje GAŽENJE SVETINJE I VOJSKE pa te zato molim da ponovo odgovoriš bez istiine za ono vreme, jel valja tako?
2.Ko će poznati koja osoba kojim danom odmara da bi joj omogućio da može kupiti i prodati?
TVOJE NERAZUMEVANJE - bice uvedene sankcije za one koji svetkuju Bozji dan odmora a ne prihvate Nedelju koju ce uvesti na globalnom nivou.
Sankcije znači...aha, i to na čela i ruku dobro bato i ko nema subotu na čelu ili ruci tome udaraju nedelju na čelo i ruku...opet bato ne razumem kako će VIDETI TU SUBOTU da odmaraš ili nedelju to nisi odgovorio a pitan si baš to?
Čime će očitavati subotu i nedelju na čelu ili ruci...nemoj me držati u ne znanju reci bato?
3.Zašto je prvi BOŽJI DAN žig ZVERI?
ISTINA - jer tako kaze kontekst biblije.
Po bibliji Subota je pecat Bozji i to jasno pise u bibliji, a nasuprot tome Nedelja je zig zveri.
Nisam te pitao za Jeleninu logiku već zašto je prvi BOŽJI DAN postao ŽIG i to ZVERI? Bato ti me mrziš...zašto nećeš da mi odgovoriš već kriješ od brata?
4.Zašto onaj broj koji je Jovan ČUO 144000 nije< tačan?
NEISTINA - tacan je
A da li je bato Jelena rekla da je to tačan i doslovan broj?
Da li se ti to bato polako udaljavaš od Jeleninih plagijata?
5.Zašto se Jevreji ne mogu spasiti?
NEISTINA - spasavaju se svi ljudi ukljucujuci i Jevreje
Znači onih 144000 tačno u broj su kao što piše Jakovljavi potomci?
6.Gde u Otk. čitamo o spasenju Izraela?
LAZ - Izrailj ce se spasti sa svim drugim ljudima kao duhovnom Izrailju.
Nisam te pitao za LAŽ već gde u Otk. čitamo dokaz da se Izrael kao nacija obraća u SZ znamo da ima ali u opisu zadnjih dešavanja gde su locirani?
7.Da li čovek bezakonja menja vremena i dane ili to čini kontinent?
ISTINA - papstvo menja vremena i zakone i to priznaje i sama Rimokatolicka crkva da ona ima vlast da menja Bozje zakone i to je ucinilo u proslosti promenivsi Bozji dan odmora Subotu na Nedlju - to je njeno svedocanstvo.
Pitao sam te Draganče da li čovek bezakonja menja vremena i dane ili to čini kontinent zato što očekuješ od Amerike da promeni dan odmora i da ponovo nedeelju proglasi nedeljom ili će to učiniti ČOVEK BEZAKONJA?
Nemoj uvek bežati od celovitosti odgovora.
8.Da li su apostoli krstili U IME Jehošue ili u titule?
U ime tri lica - Oca, Sina i Svetoga Duha kako pise u bibliji.
Verujem ja tebi bato samo čekam citate za tu tvoju tvrdnju a ja ću tebi pokazati da se služiš NEISTINOM.
Ovde ćemo malo zastati dok ovo odgovoriš pa idemo dalje i pazi kako se ponašaš.
Poslednja izmena: