Promašaji Adventne crkve

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Adrijane ne uznemiravaj se poznato mi je sve to brate odavno a oni kojima želiš pokazati da bar provere grešku neće jer Bog prvo daje ISTINU SVIMA-nudi je, a kome se ne sviđa trči da nakupi učitelje koji im golicaju uho.Mogao si čuti kako ne govorim umilne reči i kako nisam obraćen i kako nema plodove Duha Svetoga jer laž nazivam lažju i drugačije ne mogu.

Trebaš znati da GRO Adventista nije pročitalo ni pola Jeleninih naslova neki samo nekoliko i takvi neznaju ni šta veruju ni ko ih vodi.Sa subotnim službama se laska i glumi finoća i kad se nađu na forumu gde se otvoreno razgovara onda je to čudno jer se ovde duhovi pokazuju i MERE merom datom svetima.

Laodikeja (beše to fino mesto u Aziji) da vidimi šta si servirao danas na obrok:
Pa ti bracika odmah po onu reč LAŽ, odbaci je malo pa reci šta TI NUDIŠ ja ništa nisam nudio VEĆ PITAO.

Ti si odista jedan vrlo zao covek.

Hvala Bogu dragom.

Izvini sto ti to kazem ali to je cinjenica jer sam to pokazujes na osnovu tvojih reci i ponasanja na forumu.

Zamisli bracika, nekad sam se ljutio dok sam bio u Adv. crkvi kad su mi iz vođstva govorili da služim satani a sad vidim da su istinu govorili, zaista sam sa njima tada tome služio.
Što se tiče ponašanja trebam da se ponašam jel tako...
Pa evo PONAŠAM SE. Uvek se setim Radovana III kad to pomeneš.
Neću više laž tako zvati već kulturnije kao što je to Jelena činila ,,stara istina,, ili ,,istina za ONO vreme,,

Nije mi po savesti da odgovaram na tvoja pitanja, jer tvoj cilj nije da spoznas istinu a jos manje da se Bogu predas - vec da blatis svakoga ko ne razmislja kao ti i cija se ucenja razlikuju od tvojih.

Nedaj batpo da te blate uzmi MAČ a to je BOŽJA REČ.
Radi ti to RADI SEBE a za druge nemoj brinuti oni VERUJU BOGU.

Ipak, dacu kratke odgovore radi drugih.

Hajde bracika zato te i upitah.

1.Kako se nešto OČISTILO 1798 godine a onda ponovo POČINJE ČISTITI 1843 godina?

LAZ - na koju sam vec odgovorio.

Uh, bre bato, pa ti se baš PONAŠAŠ.
A šta si odgovorio bato....nema odgovora, čekaj, možda ti je prva reč odgovor na ona dva datuma?
Bato i dalje nisam siguran koja godina je ispravna jer si za obe govorio prva da je PRESTALO GAŽENJE 1798 a onda de je počelo očišćenje od 1843 god. Bato meni nije jasno do kad tebi traje 2300 god, jer u tom okviru traje GAŽENJE SVETINJE I VOJSKE pa te zato molim da ponovo odgovoriš bez istiine za ono vreme, jel valja tako?

2.Ko će poznati koja osoba kojim danom odmara da bi joj omogućio da može kupiti i prodati?

TVOJE NERAZUMEVANJE - bice uvedene sankcije za one koji svetkuju Bozji dan odmora a ne prihvate Nedelju koju ce uvesti na globalnom nivou.

Sankcije znači...aha, i to na čela i ruku dobro bato i ko nema subotu na čelu ili ruci tome udaraju nedelju na čelo i ruku...opet bato ne razumem kako će VIDETI TU SUBOTU da odmaraš ili nedelju to nisi odgovorio a pitan si baš to?
Čime će očitavati subotu i nedelju na čelu ili ruci...nemoj me držati u ne znanju reci bato?

3.Zašto je prvi BOŽJI DAN žig ZVERI?

ISTINA - jer tako kaze kontekst biblije.
Po bibliji Subota je pecat Bozji i to jasno pise u bibliji, a nasuprot tome Nedelja je zig zveri.

Nisam te pitao za Jeleninu logiku već zašto je prvi BOŽJI DAN postao ŽIG i to ZVERI? Bato ti me mrziš...zašto nećeš da mi odgovoriš već kriješ od brata?

4.Zašto onaj broj koji je Jovan ČUO 144000 nije< tačan?

NEISTINA - tacan je

A da li je bato Jelena rekla da je to tačan i doslovan broj?
Da li se ti to bato polako udaljavaš od Jeleninih plagijata?

5.Zašto se Jevreji ne mogu spasiti?

NEISTINA - spasavaju se svi ljudi ukljucujuci i Jevreje

Znači onih 144000 tačno u broj su kao što piše Jakovljavi potomci?

6.Gde u Otk. čitamo o spasenju Izraela?

LAZ - Izrailj ce se spasti sa svim drugim ljudima kao duhovnom Izrailju.

Nisam te pitao za LAŽ već gde u Otk. čitamo dokaz da se Izrael kao nacija obraća u SZ znamo da ima ali u opisu zadnjih dešavanja gde su locirani?

7.Da li čovek bezakonja menja vremena i dane ili to čini kontinent?

ISTINA - papstvo menja vremena i zakone i to priznaje i sama Rimokatolicka crkva da ona ima vlast da menja Bozje zakone i to je ucinilo u proslosti promenivsi Bozji dan odmora Subotu na Nedlju - to je njeno svedocanstvo.

Pitao sam te Draganče da li čovek bezakonja menja vremena i dane ili to čini kontinent zato što očekuješ od Amerike da promeni dan odmora i da ponovo nedeelju proglasi nedeljom ili će to učiniti ČOVEK BEZAKONJA?
Nemoj uvek bežati od celovitosti odgovora.

8.Da li su apostoli krstili U IME Jehošue ili u titule?

U ime tri lica - Oca, Sina i Svetoga Duha kako pise u bibliji.

Verujem ja tebi bato samo čekam citate za tu tvoju tvrdnju a ja ću tebi pokazati da se služiš NEISTINOM.
Ovde ćemo malo zastati dok ovo odgovoriš pa idemo dalje i pazi kako se ponašaš.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Опет понаваљаш исту лаж? Зашто су твоје "старешине" онда измениле ту реченицу? Јер сам ја будала и не знам шта пише? Јер су сви теолози будале, па ћете нам ви извртати речи и "појашњавати" јер смо ми интелектуално неспособни да схватимо и разумемо?

Ти сад мене правиш будалом као да ја не знам шта значи: пренесени греси и подношење казне уместо другог. За мене је мој Господ поднео казну и мој Господ је на Себе пренео моје грехе и закуцао их је на Крст. Она (Вајтова) изговара толико велику хулу и саблазан за цео хришћански свет, да ту не постоји ни једна реч оправдања. Ви и даље њу браните као пророка и светицу. Обичну плагијаторку и преваранта.

Pogledajte prilog 55961 Издање 1991.

Laodikeja je rekao sta to u kontekstu znaci i ja mogu posvedociti iz stila njenog pisanja da to stvarno ima takvo znacenje.
Ne zaboravimo takodje, da je sve ovo pisano na engleskom pa bi treblao uzeti u obzir i taj tekst..
Ja i dalje tvrdim da neko ko nije citao njena dela ne moze objektivno sagledati stvari(ne znam da li si ti citao ili ne).
Ali ja sam licno procitao ove reci u Velikoj Borbi koju i danas imam..
I opet ovde ponavljam vise puta, da adventisti imaju svoje greske, a opet me optuzuju da sam ja adventista, njihov clan nikada ne bi govorio o greskama. Ja samo ne volim kada se nesto izvrce.. I ne volim ovaj pristup..
Ti si vise puta lepo biblijom pokazao da je Isus jednom usao u svetinju i zavrsio sa sluzbom, sto je u potpunosti u redu i tako se pobija ono sto nije istina..

@Taramana
Ja ne dobih odgovor na moj prethodni post upucen tebi?
Pa te lepo molim da mi odgovoris i objasnis ako je to tebi ikako moguce, detaljno sve redom...
I na one dve problematicne tvrdnje, dokazi ih biblijom posto ti kazes da ne prihvatas rec COVEKA vec ''Rec Bozju'' , e vidis i ja isto tako ne prihvatam REC TARAMANE , vec prihvatam samo ''Rec Bozju'' pa mi onda njom i dokazi svoje tvrdnje i potvrdi istorijom...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Samo vadjenjem izjava Elen Vajt iz konteksta moze da se predstavi kako je ona nesto izjavila i ako u sustini nije.

Pitanje za Adriana.

Da li znas nakoga su gresi Izrailja bili prenoseni u starom zavetu prilikom praznika ociscenja Svetinje?

Ako poznajes bibliju - trebao bi da znas da je to bio jarac koji je bio odredjen za Azazela i na ciju je glavu zemaljski svestenik prenosio grehe Izrailja koji su se skupljali u Svetinji tokom godine i koji je nakon toga oteran u pustinju da tamo umre.

Svestenik koji je sluzio u zemaljskoj Svetinji je bio predslika Isusa Hrista, a jarac je bio predslika sotone na koga ce na kraju biti baceni gresi da on sa njima umre u vatri Bozje osude.

To je cista simbolika na koju je ukazala Elen Vajt.

Prema tome, sve teorije protivnika o plagijatima pada u vodu kada se njeni tekstovi sagledaju u kontekstu i postenim predstavljanjem bez izvtranja i dodavanja.

Taramana, na tvojapitanja sam odgovorio - a ti mozes bibliju tumaciti kako god zelis, ovo sto je odgovorno jeu potpunom skladu sa pismom i neke od ovih tema su vec bile obradjivane u ranijim diskusijama.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ako si ti slep , drugi nisu...

Tekst lepo kaze da ce Hram biti razoren i da ce vojnici ''gaziti svetinju i vojsku'' da ce biti ''ukinuta zrtva svagdasnja i prinos''(sto znaci da nece imati gde da se prinose zrtve), pa onda ide pitanje ''dokle ce to trajati'' , ''do 2300 dana''.
Znaci takvo stanje ''bez hrama , bez zrtve'' ce trajati dok ne isteknu 2300 dana.

Ovo je tipičan primjer nastupa i licemjernog naklapanja adventista sedmog dana, koje do dana današnjega baštine od Ellen White i njenog "pionirskog zbora". Taj njihov nastup i taktiku mogli bismo nazvati "taktika kratke pameti". Ova taktika (kratke pameti) adventistima sedmog dana koristi da druge ljude učine majmunima i imbecilima - bar ASD misle da to mogu. Naime, karakteristično je za ASD da izvuku jednu rečenicu iz Svetog Pisma, protumače je upravo onako kako njima treba toga časa, a nakon toga, računajući na imbecilnost i "kratku pamet" slušatelja, istu tu rečenicu protumačit će na potpuno suprotan način. Kako bih što zornije pokazao princip funkcioniranja ove adventističke taktike, gore sam citirao jedan dio onoga što je miri ovdje trebalo i što je iznio, a sada ću citirati dio iz jednog drugog mirina posta:

Pomoc prijatelja? Ajde..

(27) I sklopit će savez s mnogima za jednu sedmicu: a u polovici sedmice ukinuti će žrtva i prinos:...

I sklopit će savez s mnogima za jednu sedmicu - to je sedmica koja dolazi iza 69. sedmica, odnosno sedmica u kojoj Mesija djeluje.

a u polovici sedmice ukinuti će žrtva i prinos - u polovici sedmice, nakon 3.5 godine ( sedmica je sedam godina ) ukinuti će žrtvu i prinos. 27. godini dodajemo 3.5 godine i dolazimi do trenutka kda je Isus razapet ( Isusovo javno djelovanje trajalo je 3.5 godine ), Isus je svojom smrću i uskrsunućem ukinuo žrtvu i prinos, jer je cjeli žrtveni sistem ukazivao na njega. Mesija je bio jagnje Božje, zato je Ivan Krstitelj usklikno:

"Evo Jaganjca Božjega koji odnosi grijeh svijeta!" Ivan 1:29

Primjetite kako funkcionira adventistička taktika "kratke pameti". Kada ASD tako zatreba, iz Danijelove rečenice će konstatirati kako vojnici razaraju Hram, gaze Svetinju i ukidaju svagdašnju žrtvu i prinos. (pogledajte prvi mirin citat) A onda, kada ASD zatreba nešto drugo, čak potpuno suprotno, posegnut će za istom rečenicom i uvjeravati vas da u njoj piše nešto sasvim suprotno. Pogledajte drugi mirin citat. Iz iste Danijelove rečenice adventisti sedmog dana sada su zaključili da je Isus pustošnikIsus ukida žrtvu i prinos, dakle, Isus sada razara Hram pa i Svetinju gazi.

Uvijek kada bih ja citirao Ellen White i pionire, i pokazao kakve gluposti i kakve bogohulnosti su pisali i naučavali, mire i Laodikeja optužili bi mene kako ja nešto lažem i izvrćem. Sada sam citirao miru (dvije njegove izvrnute teze), pa neka me ponovo zovu lažovom i onim koji izvrće. Citirao sam iz dva mirina različita posta, jedan put mire u Dn 9,27 prepoznaje pustošnike - one koji razaraju Hram, ukidaju žrtvu i prinos, gaze Svetinju – u vojnicima, a drugi put, u istoj toj rečenici (Dn 9,27), mire u pustošniku prepoznaje Isusa. Sada je Isus taj koji prema miri (a i adventistima) ukida žrtvu i prinos, dakle, razara i pustoši Hram.

Dragi moj prijatelju mire, nisam ja ništa izvrnuo, ja sam samo prepoznao da je nešto već izvrnuto. Isusa proglasiti onim koji pustoši, razara Hram, ukida svagdašnju žrtvu i prinos i gazi Svetinju, zaista je izvrtanje bez premca, a to si napravio upravo ti i to čine upravo adventisti sedmog dana. Jedan je pustošnik, i to je onaj isti pustošnik i koji razara Hram, i koji ukida svagdašnju žrtvu i koji gazi Svetinju. I eto, vi adventisi pronađoste i prepoznaste pustošnika i u Isusu.

P.S. Ne pišem ovo da se opravdam, da pokažem da nisam lažov ili da ne izvrćem. Ne pišem ovo niti zbog toga da mire i Laodikeja vide svoje zablude, nego sve ovo pišem zbog onih koji mogu vidjeti – koji nisu slijepi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
@stvarnoslap
Ne pravi se lud da ne znas da je ovaj moj drugi citat u stvari citat samih adventista sa drugog sajta a ne moje licno misljenje.
Prestani da izvrces tudje reci, manipulises i konacno se malo uozbilji, bice dobro po tebe ako uopste imas savesti, totalno si neozbiljan sa ovakvim postovima...

Stvarno nema razloga da komentarisem ove gore jer nisi nista pametno napisao, i pitanje nije bilo upuceno tebi vec Taramani...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
@stvarnoslap
Ne pravi se lud da ne znas da je ovaj moj drugi citat u stvari citat samih adventista sa drugog sajta a ne moje licno misljenje.

Još samo lijepo ljudima kaži jesi li "adventiste s drugog sajta" citirao da ih prokažeš i osramotiš, ili si ih citirao da potvrdiš njihovo naučavanje. Samo odgovori da oni koji čitaju mogu znati kakva ti je bila intencija. Naravno, dopušteno je tebi u odgovorima i lagati.

Vidiš da ovdje ima i tvoje krivice. Da si ti lijepo, kada si kopirao "adventiste s drugog sajta", naznačio kako ih želiš ismijati, ne bi bilo zabune, ona tvoja dva citata meni se ne bi učinila izvrnutim. Jedan bi shvatio kao tvoje mišljenje, a onaj prvi kao tvoje ismijavanje i sramoćenje adventista sedmog dana

Slobodno ti stvari zovi njihovim pravim imenom. Znam ja da ti nemaš argumenata, i kada kažeš da nemaš razloga.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Još samo lijepo ljudima kaži jesi li "adventiste s drugog sajta" citirao da ih prokažeš i osramotiš, ili si ih citirao da potvrdiš njihovo naučavanje. Samo odgovori da oni koji čitaju mogu znati kakva ti je bila intencija. Naravno, dopušteno je tebi u odgovorima i lagati.
Namera je bila pomoci Laodikeji, jer je Taramana to od mene i trazio.
Prosto me provocirao sa tim..
Ja sam pastirao odgovor koji je postavio neko drugi(adventista) i to sam i naznacio, sto ne znaci da se ja slazem sa svime sto tamo pise.
Ja ne lazem, ali ti lazes kada izvrces moje reci...

Vidiš da ovdje ima i tvoje krivice. Da si ti lijepo, kada si kopirao "adventiste s drugog sajta", naznačio kako ih želiš ismijati, ne bi bilo zabune, ona tvoja dva citata meni se ne bi učinila izvrnutim. Jedan bi shvatio kao tvoje mišljenje, a onaj prvi kao tvoje ismijavanje i sramoćenje adventista sedmog dana

Zasto bi ja zeleo bilo koga ismejati i sramotiti?
To je tvoja gresna zelja da pokusavas nekoga napraviti budalom, ali ja to ne radim i ne pokusavam to raditi nikome..

Slobodno ti stvari zovi njihovim pravim imenom. Znam ja da ti nemaš argumenata, i kada kažeš da nemaš razloga.

Na postavljene argumente se odgovara argumentima, a kad postavis glupo pitanje dobijes glup odgovor.
Mi smo ovde svedoci ko nema a ko ima argumenata , zato te tvoje insinuacije(manipulacije) ne prolaze kod pametnih..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Samo vadjenjem izjava Elen Vajt iz konteksta moze da se predstavi kako je ona nesto izjavila i ako u sustini nije.

Pitanje za Adriana.

Da li znas nakoga su gresi Izrailja bili prenoseni u starom zavetu prilikom praznika ociscenja Svetinje?

Ako poznajes bibliju - trebao bi da znas da je to bio jarac koji je bio odredjen za Azazela i na ciju je glavu zemaljski svestenik prenosio grehe Izrailja koji su se skupljali u Svetinji tokom godine i koji je nakon toga oteran u pustinju da tamo umre.

Svestenik koji je sluzio u zemaljskoj Svetinji je bio predslika Isusa Hrista, a jarac je bio predslika sotone na koga ce na kraju biti baceni gresi da on sa njima umre u vatri Bozje osude.

To je cista simbolika na koju je ukazala Elen Vajt.

Prema tome, sve teorije protivnika o plagijatima pada u vodu kada se njeni tekstovi sagledaju u kontekstu i postenim predstavljanjem bez izvtranja i dodavanja.

Taramana, na tvojapitanja sam odgovorio - a ti mozes bibliju tumaciti kako god zelis, ovo sto je odgovorno jeu potpunom skladu sa pismom i neke od ovih tema su vec bile obradjivane u ranijim diskusijama.

Bato nisi odgovorio, zato te pitam nekoliko puta isto jer NE ODGOVORIŠ ili ako nešto napišeš to nije odgovor u celini i onda papagajski ponavljaš kako si dao odgovor.Slobodno ti odgovori znamo mi i ti znaš da će se kroz tvoje odgovore otkriti neistina.Povlačenjem iz razgovora ne možeš prikriti neistinu zato se potrudi da prolongiraš taj momenat.

To iz 3.Mojsijeve 16 glava o očišćenju jeste prikaz uzimanja greha ali BATO, ISUS HRISTOS je uzeo grehe a tebi su na jacu gresi.Imam pitanje za tebe na koje nećeš odgovoriti zašto Isaija reče da JAGNJE UZIMA GREHE SVETA a ne jarac?
Problem je što Jelena nije znala smisao službi pa zato ni ti nemožeš znati sve dok ne POVERUJEŠ Božjoj reči. Bog se kroz SZ pojavljivao u više službi i zato su trebali sem žrtve za greh imati i nekog ko će uzeti i odneti grehe naroda U PUSTINJU i to je slika službe koju je ISUS HRISTOS OBAVIO. Neda mi se da ti citiram a ti uzmi i čitaj gde Jovan reče gle jagnje Božje koje UZE NASE GREHE SVETA a kad to Jovica reče?
Nije li onda kad Isus ode U PUSTINJU PO KRŠTENJU?
I onda piše BATO, da ISUS BI KUŠAN a tamo u Mojsijevoj piše da jarac ide K SATANI DA GA SATANA KUŠA i tu službu ISUS IZVRŠI BATO BRE.

Potom Isus odlazi kao žrtva da sebe prinese zbog tig greha.
Tvrdnja da će Isus sići vukući na leđima grehe sveta koje je gore odneo...BATO BRE,i onda ih konačno polaže na satanu i on NOSI NAŠE GREHE...mašala,i on SVE GREHE NOSI i on ne može dugo izgoreti a oni manje grešni brzo izgore..BATO, pitam te zašto onda ostali trpe u jezeru kad nEMAJU SVOJ GREH NA SEBI jer su NA SATANI BATO?

Vidiš mi verujući imamo Isusa kao jagnje koje uze grehe sveta i ne mislimo da ćemo morati goreti dok su gresi uzeti od Isusove strane a ti imaš satanu koji tvoje grehe nosi i ti si sa njim dole ali kraće goriš alal ti nauka.
Piše još da su oba jarca BEZ MANE bato i obojica služe za očišćenje od greha u jednoj uzima i nosi grehe u drugoj strada zbog greha.
Onda imaš opis gde jarac ide k AZAZELU-satani da ga satana kuša a kad tebi Isus zbaci konačno grehe sa neba dole na satanu onda satana ide u pustinju da sam sebe kuša po slici iz III Moj. 16 glave BATO,priznaj da si se ovo šalio samo kao Jelena zar ne?

SLAPE,molim te stani malo ubi me onaj propuh jer Laodikeja nije zatvorio vrata pa onaj mališa lupa li lupa....vidiš da ne samo nije iskren već ništa nezna i tu samo gubiš vreme.Laodikeja pogrešno zna i možda pokušati njemu pomoći ili pisati radi onih koji će čitati ali razgovor sa tri nula je zaista promašaj dok ne nauči i ne prizna. Izvini,tako iz mog ugla izgleda slika.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Namera je bila pomoci Laodikeji, jer je Taramana to od mene i trazio.
Prosto me provocirao sa tim..
Ja sam pastirao odgovor koji je postavio neko drugi(adventista) i to sam i naznacio, sto ne znaci da se ja slazem sa svime sto tamo pise.
Ja ne lazem, ali ti lazes kada izvrces moje reci...

Ja sam citirao ono što si ti postavio. Nakon toga od tebe sam tražio da sam razjasniš što si htio reći. I što sam od tebe na kraju dobio? Dobio sam optužbu da "izvrćem tvoje riječi". Ovo je zaista drskost i bezobrazluk, ali kad je od Ellenovca nije se ni čuditi.

Zasto bi ja zeleo bilo koga ismejati i sramotiti?

Slažem se, ružno je to.

To je tvoja gresna zelja da pokusavas nekoga napraviti budalom, ali ja to ne radim i ne pokusavam to raditi nikome..

Kao prvo, to nije moja želja. Kao drugo, ako drugog ne želiš napraviti budalom, ne moraš to činiti tako da sebe praviš budalom. Išao si, kako sam kažeš, pomoći Laodikeji a onda si, opet kako sam kažeš, iznio nešto sa čime se ni ti u cjelosti ne slažeš. Ovo je tipičan primjer "pravljenja budale". Kako nisi mogao napraviti budalu od Laodikeje, kažeš kako to ne činiš drugima, ostalo je da si budalu napravio od sebe.

Na postavljene argumente se odgovara argumentima, a kad postavis glupo pitanje dobijes glup odgovor.
Mi smo ovde svedoci ko nema a ko ima argumenata , zato te tvoje insinuacije(manipulacije) ne prolaze kod pametnih..

Naravno, ti si sav sazdan od argumenata, i to kakvih argumenata - "tako kaže Ellen".

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam citirao ono što si ti postavio. Nakon toga od tebe sam tražio da sam razjasniš što si htio reći. I što sam od tebe na kraju dobio? Dobio sam optužbu da "izvrćem tvoje riječi". Ovo je zaista drskost i bezobrazluk, ali kad je od Ellenovca nije se ni čuditi.

Drskost i bezobrazluk! Molim?
Jel sam ja ovde -sam svoje reci izvrnuo?
Ili si ti uzeo i izvukao iz citata moje reci i lazno ih predstavio da bi mene nacinio budalom, da bi me sramotio i diskreditovao???

I sad kazes da sam ja drzak i bezobrazan kada kazem da si ''izvrnuo moje reci''. JESI IZVRNUO SI!
Tebe treba da je sramota za to sto radis, podmecuci nogu, baveci se nehriscanskim postupcima da bi nekoga diskreditovao!
''Ko drugom jamu kopa sam u nju upada!'' Na kraju ce ti se to i desiti.

A ja se necu vise nastavljati, jer ti to ne zasluzujes!

Poslednja izmena:
Natrag