E Boze mili kako je to strasno stanje kada coveka zarobe ljudske filozofije, tada on ne vidi i tako jednostavne istine koje po onom pravilu da to "CAK I VRAPCI ZNAJU'''
Adrian - nije lep nekoga nazivati lazovom a sam izvrtati rec Bozju i hvaliti se nezanjem.
Tamarana, opet si sve pomesao.
Odgovor sam ti dao i on je potpun i konacan i u potpunom skladu sa biblijom.
Samo cu odgovoriti na tvoju opasku da 70 sedmica nije deo 2300 dana i noci - prorockih godina, jer upravo je suprotno, jer kontekst 8 i 9 poglavlja knjige proroka Danila upravo govori da je 70 sedmica OSECENO od perioda od 2300 dana i noci jer se koristi Jevrejski izraz CHATAK - odseceno.
Sled dogadjaja je upravo taj - da je Bog proroku Danilu otkrio prvo da ce se posle 2300 dana i noci - prorockih godina Svetinja ocistiti, a posle Danilove molitve da mu Bog razjasni ovo prorocanstvo - Bog mu objasnjava da su 70 sedmic CHATAK - ODSECENE za IZRAILJSKI NAROD, odsecene od 2300 dana i noci odnosno godina, dok drugi period podrazumeva period koji seze do 1844 godine kada ce na kraju ovog perioda poceti ociscenje Svetinje nad Svetinjama.
To je odgovor.
Baš fino.
Hajde da ja tebe zamolim za jedno.
Ovako, uzmi ti citat i navedi da čujem tačan prevod od čega se šta oduzima ili odseca?Da nije možda IZDVOIO -otsekao -dodelio vreme od 70 sedmica za zbivanja u Izraelu a ti mi pokaži gde piše da je oduzeto od 2300 bilo šta?
A potom ćeš morati pokazati koju SVETINJU NA ZEMLJI 2300 godina gazi papstvo ili ko već sve i dokaz da od tad to više ne čine nad tom zemaljskom svetinjom možeš li bar to učiniti?
Hajde samo lagano, izvoli:
PS. .
,,drugi period podrazumeva period koji seze do 1844 godine kada ce na kraju ovog perioda poceti ociscenje Svetinje nad Svetinjama.,,
Već kad voliš terati kontru pojasni i ovo kako u Bibliji piše da će gaženje trajati 2300 i onda biti očišćeno jer će tad PRESTATI GAŽENJE a ti ovde tvrdiš da će 1844 a ne 1843 POČETI TEK TAD DA SE ČISTI a Biblija kaže po prestanku gaženja tj. po isteku 2300 tad JE OČIŠĆENA a ko je očišćen i do kad traje čišćenje počevši od 1844 kao što kažeš?
Poslednja izmena: