Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Masoni mogu biti posvuda, oni su tu da podrivaju, ali onaj koga sam mason osnuje, taj ne moze biti Bozja crkva! Nas masoni nisu osnovali, vas jesu!
A mogu dve komponente i 3.
To sam poslao svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Masoni mogu biti posvuda, oni su tu da podrivaju, ali onaj koga sam mason osnuje, taj ne moze biti Bozja crkva! Nas masoni nisu osnovali, vas jesu!
Za uzrokom ce doci i posledice.” Elen Vajt, Evangelizam, p.618-623, originala; a 465- 468 prevod.
Moraces ti da osnivas sledbu milosevaca, jer te se adventisti odrekli! A moj promasaj ne postoji, samo tvoja umisljenost!Bolje da je tema promašaj MIretove nauke, a mogao bi uskoro da osnuje svoju Vojvođansku pravoslavnu crkvu.
Hoće to pravoslavce, nova nacija odmah nova crkva.
Moraces ti da osnivas sledbu milosevaca, jer te se adventisti odrekli! A moj promasaj ne postoji, samo tvoja umisljenost!
Misli Tripo da me nervira sto stalno ponavlja "iz koliko je komponenti Dusa sastavljena 2 ili 3?
I došle su vam posljedice. Sad je bjelodano jasno da je Ellen White jedini subjekt vašeg vjerovanja. Je li Bog Trojstven ili je sličan magarcu, tako vam je svejedno. Je li Isus Bog ili anđeo, briga vas. Je li Duh Sveti Bog ili sotona, opet je vama taman što god bio. Blagovanje Tijela Kristova kanibalizmom nazivate. Jedino što svetim držite i čemu se klanjate, to je vaša "proročica" Ellen White. Tko je "krivo pogleda", opsjednutom zvijeri ćete ga nazvati, kao što je Laodikeja mene nazvao. Tko citira njezine spise, lažovom ćete ga nazvati, kao što Marko naziva i Dartha i miru i mene.