Nova oprema izgleda ovako:
Pogledajte prilog 5354
Uuu, pile moje od tebe ovakve bi i ja mogo glavu da izgubim a kamoli zombiji. Ovo ti je neka mnogo fina i skupa oprema. A oklen ti pare za ovoi?
Prvobitno napisala Crvendac_011
Marsovka, nemam ništa protiv, sve muške od sad pa nadalje šaljite kod mene test ili overu testa. Pyca ću sad malo da pošaljem kod Kalimerčice da proveri novu opremu, ako deluje na njega, na zombove će k'o grom. A kad ga Kalimerčica propusti kroz šake, doći će i tebe da proveri, jer nam se nešto ne eksponiraš mnogo, a zna se kakve mi treba da budemo.
Prvobitno napisala Mars68
Draga Crvena što se tiče ovu probu, pošalji druga Pyc-a, al' na tvoju odgovornost.
Ne garantujem da će ga vrnem u komadu!:acute:
Druže Pyc ako pretekneš, nemoj mlogo da izveštavaš, znaš da se malko stidim!:red:
A vas dvije da pitam; pa jel vidite vi da to ubavo, plavo, čupavo, simpatično, pradivno, nježno muško stvorenjce ima dušu i emocije. Pa kako imate srca i duše govoriti samo o testiranju koje više liči na rodeo ili koridu kada to ubavo, plavo, čupavo, simpatično, pradivno, nježno muško stvorenjce vapi za malo nježnosti i ljubavi. Njemu ne treba poništavanje vlastite samobitnosti kroz rvanje grčko-rimskim stilom sa nekom od vas, nego punoća i uzvišenost duha kroz čin vođenja ljubavi. Nešto što nadograđuje i oplemenju i duh i tijelo, nešto što afirmiše emotivnu stranu muškarca i izdvaja ga i razlikuje od rasplodnog bika ili objekta samo namijenjenog zadovoljenju i smirivanju ženskih hormona.
Istina ja sam sve svoje skromne potencijale stavio u službu AZPokreta, spreman sam da izdržim i 1000 testiranja ako treba, jer ja sam patriota i beskompromisni borac... jel... da tako kažem. Sve za Pokret!
Ajd sad dajte mi nešto da čalabrcnem, izaberite koji komad od rebara i vrata, malo francuske salate i koju pečenu papriku. Ogladnio sam od patriotizma.