Ih, draga, pa ne moramo to da krijemo. To nam se računa u osnovna sredstva.
Evo ja malo bila u šopingu... šta kažete na novu opremu?
Pa iskreno da ti rečem Crvena... možeš ti i bolje. Samo posao stajlinga moraš prepustiti profi stajleru... jel. Mislim dobro je to... nije loše ali vremena su se promijenila... nisu ni zombovi šta su nekad bili. Danas ti više ni balavci ne sline za takvim stvarima.
Ali eto ti imaš sreće jer ja sam se ubio za stajling a bavim se i modnim dizajnom a pošto si mi ti Šefica evo ja sam samoinicijativno odradio par namjenskih trendi modela kreiranih samo za tebe.
Prvo idemo sa jednim neformalnim, ležernim modelom za ljeto. Vrlo vruće pantalonice od džinsa u kombinaciji sa gornjim dijelom koji sam kreirao specijalno za tebe... ispod se ne nosi ništa. Vrlo djelotvoran u dane PMS-a kada grudi nateknu a bradavice počnu da se kočopere od samog dodira tkanine pa budale kojih ima kolko hoćeš pomisle da si napaljena. Ne ostavlja ravnodušnim ni normalne a među muškim zombi hormonima pravi haos.
Za tradicionalni "ples smrti" koje naše članice, prekaljeni borci protiv zombi pošasti vrlo rado izvode u cilju eliminacije muških zombi pojedinaca a služi i za navlačenje manjih zombi grupa, sam dizajnirao jedan prikladan kompletić, vrlo dopadljiv i funkcionalan... slika sve govori. Napominjem da su svi modeli izrađeni od prirodnih materijala.
Tu je i model za vrele ljetnje večeri koji naglašava preplanulost figure i vrlo efikasno navodi zombije na pogrešan korak. Uspjeh kod korištenja ovog modela je 100%.
Sada bih, prije nego što se pozabavim biserom svoje kolekcije za borbu protiv zombija skrenuo pažnju na jedan vrlo važan detalj u pogledu opreme za prvu fazu testa koji provodite na novoprimljenim članovima. Pošto sam ne tako davno i sam bio testiran kod prijema u AZP, sa ove vremenske distance mogu da kažem da vam je oprema koju koristite u tu svrhu blago rečeno, očajna. Crvena da ne izgledaš tako dobro i rasno i bez ikakve opreme, sa onim što si imala tada na sebi teško da bih uspio i dvojku da dobijem. Dosadašnja oprema ti je katastrofa... vremena su se promijenila, novi materijali i tehnologije su odavno u svijetu preuzeli primat i nema više povratka na staro. Pa čak i kada se radi ponešto u retro stilu, radi se novom tehnologijom i materijalima sa vrhunskim stepenom završne obrade. Vremena improvizacija tipa čobanica sa Ovčara i Kablara su davna prošlost i završila su ko Radnički bataljon na Kadinjači.
U tu svrhu sam bio slobodan da dizajniram specijalnu opremu za testiranje i predložim novi imidž za članice AZP-a koji bi otprilike izgledao ovako:
I na kraju, biser moje kolekcije, savršenstvo namjenskog dizajna i najubitačnije sredstvo za eliminaciju muških zombi primjeraka koje borbu protiv zombija podiže gotovo do stepena unjetničkog performensa, model "Sad ga vidiš-sad ga ne vidiš".
Oprema je namijenjena svim članicama AZP-a i molim da se sve izjasnite o njoj. Ukoliko izjašnjavanje bude pozitivno, molim da mi se odobri dio sredstava od ovoga što je Marsovka skupila za nabavku materijala.
Pošto mi se već duže vrijeme mota po glavi jedna zamisao o konkretnoj akciji protiv poveće grupe zombija bilo bi dobro Šefice da tog svog Pinokija pošalješ jedan dan da odradi dvije smjene pa da ja dođem do tebe da ti u miru i natenane izložim plan i pojasnim sve do u detalj to što sam smislio. Ujedno bih mogao da ti donesem gornje modele na probu, čisto da vidim gdje treba dodati ili eventualno suziti... nešto prekrojiti itd.
P.s. Hajd napravi onih slanih kiflica i molim te kupi ratluk da se ne davim više onim gumenjacima.