Crazy, lepo što si se bar javio, već smo počeli da se brinemo živ li si. Će ti pošaljemo po malko od sve što si 'oćeš po Kalimerčicu, ako bude mogla da vozi posle, ako ne, ko bude najtrezniji, dovozi i nju i sve ostalo. Pa gde bez teb' da prođe sve ovo? Al' dobro, ne dolaziš iz opravdani razlozi.
Kalimerčice dušo, će poneseš na Crazyja malo đakonije, ne ide, čovek se lomi po teren, a da i ne vidi ništa od ovo. A nova oprema ti je prva liga, svaka čas'! :yea:
Marsovka, nemam ništa protiv, sve muške od sad pa nadalje šaljite kod mene test ili overu testa. Pyca ću sad malo da pošaljem kod Kalimerčice da proveri novu opremu, ako deluje na njega, na zombove će k'o grom. A kad ga Kalimerčica propusti kroz šake, doći će i tebe da proveri, jer nam se nešto ne eksponiraš mnogo, a zna se kakve mi treba da budemo.
Equus se ne javlja, prošli put nam je otvorio račun da obnovimo garderobu i da ne nosimo kineski bofl, nadam se da će opet. Nešto nam zombovi pocepali u borbi, nešto se izlizalo od silnog pranja, eto Kalimerčica i ja malo obnovile po nešto, al' malo je to, trebalo bi još. Al' Eki nam se ne javlja, nadam se da je dobro. :dntknw:
Pyc, čuo si, posle Kalimerčice, ideš da proveriš i Marsovku. Sve ti je jasno. I gumenjake nemoj da gutaš da i njih prepadaš da se daviš, k'o mene ono veče. Kad ponovo dođeš kod mene, stvarno ću da ti objasnim za šta služe, al' nam međusobno to ne treba, naši smo, verujemo jedni drugima.
A ti Rekontra, ostade li mi nešto od auta ako si sve ovo proš'o? Kukuuuuuuuu, ako mu nešto fali, ima da te košta k'o Svetog Petra kajgana, znaš li ti kako se nabavljaju delovi za oldtajmere?! Ma ima novi da mi kupiš!
'Aj živeli!