Prijateljstvo između muškarca i žene

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Cim s nekim provodis dosta vremena,mislim na zenske osobe,posle nekog vremena to pocinje da se pretvara u nesto sto ne bi trebalo,tako da i ja isto mislim kao VibeTribe.

Član
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poruka
13
zasto muskarac zeli biti zeni prijatelj?

vec godinu dana poznajem jednog tipa koji mi se dopada. U pocetku bila sam iskrena i priznala da mi se svidja,ali on je rekao da zeli biti prijatelj. Medjutim, izmedju nas postoji fluid, vrlo je pazljiv, imamo i zajednicko drustvo cak smo i Novu godinu cerkali skupa u drustvu. On je slobodan a i ja sam.,Kad mu neko iz drustva diobaci da je u vezi samnom, on prokomentarise "mi smo dobri prijatelji". Ja imam intuiciju da on oseca vise od prijateljstva,ali ne zeli to priznati zato sto ima veliki ego. U pocetku je tekao da smo prijatelji ali izgleda nije planirao da cu mu se dopasti i vise. Da li je to moguce??Inace cujemo se bAR DVA PUTA NEDELJNO I VIDIMO U PROSEKU JEDNOM NEDELJNO, OBZIROM DA SMO UDALJEni 8o km.Ja sam prihvatila prijateljstvo jer ga nisam zelela izgubiti total,al tesko mi i ne znam da li piustiti vremenu il zakazati razgovor i reci mu sta jos uvek osecam. Lepo mu je u mom drustvu i svi misle damo smo iu vezi. Cak ni sesks varijantu ne predllaze .Zgodna sam i privlacna. Ako neko ima slicnu dilemu neka mi iskreno prokomentarise i uz put da savet sta i kako ovako je postalo mmora - meni bar.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Dakle, dragi moj muški svete, odbijam da prihvatim da ste tako površni i da čim vidite žensko, razmišljate isključivo...
Čitam sve ovo, te mora da mi se svidi a ako mi se svidi onda bih da je vodim u krevet, na pod ili gde već fantazirate! Odbijam da poverujem da zaista tako mislite!
Ja imam najboljeg druga još iz zabavišta! Nikad, nikad nije bilo nečeg višeg među nama. On je moja najbolja drugarica, zamena za brata, neko na koga uvek mogu da računam, neko kome bih svoje dete poverila bez razmišljanja!

ps za informaciju on je frajer, kažu da ni ja nisam za bacanje... tako da i ta teorija da samo ako ste ružni možete da se družite pada u vodu.

ps1 inače, mislim da su muškarci bolji i iskreniji prijatelji

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
vec godinu dana poznajem jednog tipa koji mi se dopada. U pocetku bila sam iskrena i priznala da mi se svidja,ali on je rekao da zeli biti prijatelj. Medjutim, izmedju nas postoji fluid, vrlo je pazljiv, imamo i zajednicko drustvo cak smo i Novu godinu cerkali skupa u drustvu. On je slobodan a i ja sam.,Kad mu neko iz drustva diobaci da je u vezi samnom, on prokomentarise "mi smo dobri prijatelji". Ja imam intuiciju da on oseca vise od prijateljstva,ali ne zeli to priznati zato sto ima veliki ego. U pocetku je tekao da smo prijatelji ali izgleda nije planirao da cu mu se dopasti i vise. Da li je to moguce??Inace cujemo se bAR DVA PUTA NEDELJNO I VIDIMO U PROSEKU JEDNOM NEDELJNO, OBZIROM DA SMO UDALJEni 8o km.Ja sam prihvatila prijateljstvo jer ga nisam zelela izgubiti total,al tesko mi i ne znam da li piustiti vremenu il zakazati razgovor i reci mu sta jos uvek osecam. Lepo mu je u mom drustvu i svi misle damo smo iu vezi. Cak ni sesks varijantu ne predllaze .Zgodna sam i privlacna. Ako neko ima slicnu dilemu neka mi iskreno prokomentarise i uz put da savet sta i kako ovako je postalo mmora - meni bar.
Vreme je da okreneš list, jer tako više ne ide! Počni da se udaljavaš od njega, i prati reakciju, ako je nema-ništa ni od vas neće biti! Pazi, to je samo moj savet, ne mora biti "dobitna kombinacija", jednostavno onako kako bih ja postupio! Inače ne podnosim ta femkanja, prenemaganja, "oće kaki-neće kaki" fazon,jer da bih upoznao nekog (da stekneš neko mišljenje) dovoljna su i 2-3 susreta, pa kasnije u vezi potpuno vidiš ko je kakav... Vreme nije na tvojoj strani, iskoristi ga pametno...
P.S. Al' zvučim k'o Žarko Korać u onoj dečijoj emisiji od pre 20 godina... :)

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
ps za informaciju on je frajer, kažu da ni ja nisam za bacanje... tako da i ta teorija da samo ako ste ružni možete da se družite pada u vodu.

Ja imam drugacije misljenje,slazem se sa tom teorijom,takve stvari su retkost,na primer da je on tvoj tip ili ti njegov,logicno je da tu od prijateljstva nema nista.
Takodje se ne slazem da muskarac moze zeni da bude bolji prijatelj od zenske osobe,ps. to je samo moje misljenje.

Ja recimo nisam hteo da budem prijatelj sa osobama koje su mi se nekad svidjale,ili smo imali propalu vezu,rastali se burno,tu vise ne postoji ni zdravo,zdravo na ulici...

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
Dakle, dragi moj muški svete, odbijam da prihvatim da ste tako površni i da čim vidite žensko, razmišljate isključivo...
Čitam sve ovo, te mora da mi se svidi a ako mi se svidi onda bih da je vodim u krevet, na pod ili gde već fantazirate! Odbijam da poverujem da zaista tako mislite!
Ja imam najboljeg druga još iz zabavišta! Nikad, nikad nije bilo nečeg višeg među nama. On je moja najbolja drugarica, zamena za brata, neko na koga uvek mogu da računam, neko kome bih svoje dete poverila bez razmišljanja!

o tome se i radi , sto je on tvoja najbolja drugarica ( bez uvrede i pogresnog tumacenja, molicu lepo ...)

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene...po meni veoma tesko.
Postoji li makar 1 promil neke privlacnosti-"ode mas' u propast" kad-tad...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
vec godinu dana poznajem jednog tipa koji mi se dopada. U pocetku bila sam iskrena i priznala da mi se svidja,ali on je rekao da zeli biti prijatelj...
Da li je to moguce??...
Zgodna sam i privlacna. Ako neko ima slicnu dilemu neka mi iskreno prokomentarise i uz put da savet sta i kako ovako je postalo mmora - meni bar.

Sestro draga,
on tebe možda doživljava/želi ko prijatelja a to je retkost...
Ti očito "patiš" ili kako kažeš imaš moru, on je tebi više od prijatelja tj iskazuješ želju da budeš sa njim...S druge strane kako si rekla, samo jednom si mu naznačila da ti se sviđa...
Ponovi razgovor, al iskreno ozbiljno i bez straha od gubitka prijateljastava ili tvoje ljubavi...Ne prekidaj ga dok to sa njim ne razrešiš...
Zašto to kažem, zato što znam i verujem da iskrena ljubav, prvo mora da poseduje poštovanje ciljne individue, zatim iskreno međusobno prijateljstvo pa onda i ljubav, seks zajednički život koji nosi šta nosi...
Zato i tvrdim da možeš imati prijatelja suprotnog pola, ja ga imam jednog jedinog ili bolje reći jednu jedinu i mi u našem odnosu imamo sve sem seksa i zajedničkog života...
Takođe imam i prijateljicu (da me ne bi pogrešno shvatili da sam gej), moju ljubav, seksualnog partnera, mog životnog saputnika, pratioca u dobru i zlu...
Našli smo se, ona posle jednog braka a ja posle dva...

E eto žene koja tvrdi ono što sam i ja tvrdio da postoji, retko ali postoji...To što si ga nazvala drugaricom znam da nije pežorativno, nego opisno... Ovo zamena za brata je možda najbliže tačnoj definiciji...

Član
Učlanjen(a)
01.03.2010
Poruka
18
Prijateljstvo izmedju muskog i zenskog ne moze biti,jer se uvek tu nadje nesto sto sve to otera u drugom pravcu.Znaci ne.

Natrag