Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vreme je da okreneš list, jer tako više ne ide! Počni da se udaljavaš od njega, i prati reakciju, ako je nema-ništa ni od vas neće biti! Pazi, to je samo moj savet, ne mora biti "dobitna kombinacija", jednostavno onako kako bih ja postupio! Inače ne podnosim ta femkanja, prenemaganja, "oće kaki-neće kaki" fazon,jer da bih upoznao nekog (da stekneš neko mišljenje) dovoljna su i 2-3 susreta, pa kasnije u vezi potpuno vidiš ko je kakav... Vreme nije na tvojoj strani, iskoristi ga pametno...vec godinu dana poznajem jednog tipa koji mi se dopada. U pocetku bila sam iskrena i priznala da mi se svidja,ali on je rekao da zeli biti prijatelj. Medjutim, izmedju nas postoji fluid, vrlo je pazljiv, imamo i zajednicko drustvo cak smo i Novu godinu cerkali skupa u drustvu. On je slobodan a i ja sam.,Kad mu neko iz drustva diobaci da je u vezi samnom, on prokomentarise "mi smo dobri prijatelji". Ja imam intuiciju da on oseca vise od prijateljstva,ali ne zeli to priznati zato sto ima veliki ego. U pocetku je tekao da smo prijatelji ali izgleda nije planirao da cu mu se dopasti i vise. Da li je to moguce??Inace cujemo se bAR DVA PUTA NEDELJNO I VIDIMO U PROSEKU JEDNOM NEDELJNO, OBZIROM DA SMO UDALJEni 8o km.Ja sam prihvatila prijateljstvo jer ga nisam zelela izgubiti total,al tesko mi i ne znam da li piustiti vremenu il zakazati razgovor i reci mu sta jos uvek osecam. Lepo mu je u mom drustvu i svi misle damo smo iu vezi. Cak ni sesks varijantu ne predllaze .Zgodna sam i privlacna. Ako neko ima slicnu dilemu neka mi iskreno prokomentarise i uz put da savet sta i kako ovako je postalo mmora - meni bar.
Al' zvučim k'o Žarko Korać u onoj dečijoj emisiji od pre 20 godina...
ps za informaciju on je frajer, kažu da ni ja nisam za bacanje... tako da i ta teorija da samo ako ste ružni možete da se družite pada u vodu.
ps1 inače, mislim da su muškarci bolji i iskreniji prijatelji
Dakle, dragi moj muški svete, odbijam da prihvatim da ste tako površni i da čim vidite žensko, razmišljate isključivo...
Čitam sve ovo, te mora da mi se svidi a ako mi se svidi onda bih da je vodim u krevet, na pod ili gde već fantazirate! Odbijam da poverujem da zaista tako mislite!
Ja imam najboljeg druga još iz zabavišta! Nikad, nikad nije bilo nečeg višeg među nama. On je moja najbolja drugarica, zamena za brata, neko na koga uvek mogu da računam, neko kome bih svoje dete poverila bez razmišljanja!
ps za informaciju on je frajer, kažu da ni ja nisam za bacanje... tako da i ta teorija da samo ako ste ružni možete da se družite pada u vodu.
vec godinu dana poznajem jednog tipa koji mi se dopada. U pocetku bila sam iskrena i priznala da mi se svidja,ali on je rekao da zeli biti prijatelj...
Da li je to moguce??...
Zgodna sam i privlacna. Ako neko ima slicnu dilemu neka mi iskreno prokomentarise i uz put da savet sta i kako ovako je postalo mmora - meni bar.
Dakle, dragi moj muški svete, odbijam da prihvatim da ste tako površni i da čim vidite žensko, razmišljate isključivo...
Čitam sve ovo, te mora da mi se svidi a ako mi se svidi onda bih da je vodim u krevet, na pod ili gde već fantazirate! Odbijam da poverujem da zaista tako mislite!
Ja imam najboljeg druga još iz zabavišta! Nikad, nikad nije bilo nečeg višeg među nama. On je moja najbolja drugarica, zamena za brata, neko na koga uvek mogu da računam, neko kome bih svoje dete poverila bez razmišljanja!