Prijateljstvo između muškarca i žene

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma jok, nikad...Verovatno je uticalo još dosta okolnosti da to bude tako, ali kažem jedan jedini slučaj ostalo je sve bilo skroz drugačije...

Kako jok, ako je, kako kažeš, bila kao grom? Ja jednostavno u lijepoj ženi ne mogu a da ne vidim ženu i sve ono... Mogu ja glumiti i prijatelja, ali ako je prijateljica previše lijepa, onda... hm...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Kako jok, ako je, kako kažeš, bila kao grom? Ja jednostavno u lijepoj ženi ne mogu a da ne vidim ženu i sve ono... Mogu ja glumiti i prijatelja, ali ako je prijateljica previše lijepa, onda... hm...

Naravno da u lepoj ženi vidiš ženu i ne samo u lepoj ako ima i "lep karakter" što neko reče.... I to ne vidiš samo ti nego 99% posto mužjačke populacije... Ali ne "zaskočiš" svaku i to je činjenica... Ja tačno nemogu da objasnim šta je to što me je "odvuklo" da je gledam ko sestru a ne ženu, možda je prevagnulo to poznavanje od malih nogu... Nikad nisam posebno razmišljao o tome tako da evo tek sad prevrćem po glavi šta je razlog...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Da li to znači da lepa žena ne može imati muškarca kao prijatelja ?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Znači eventualno prijateljstvo bi se svelo na udržavanje, a to je neprirodno, ako je žena "kao grom" (vrlo interesantan opis) :)

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
pa cuj , da li je interesantno ili ne, to je diskutabilno. u svakom slucaju, ako prijateljsvo nevuce korene iz nekog doba kada te ne interesuju takve stvari i posle odredjenog perioda kada sazris i postanes svestan "lepote svoje drugarice" nemozes a da ne zamislis tu osobu u krevetu sa tobom. e sad nekad to i pokusas , pa puknes a nekad i uspe .... neznam, ja ni jednu drugaricu nisam mogao da posmatram " hladno", pogotovo kad mi se prilepi pa i sama oseti .... brmmmm brmmmm

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
voleo bih i ja da sam im prijatelj, pa makar samo par dana .... mada mislim da su te devojke itekako svesne tog prijateljsva. a znaju kako i da iskoriste to prijateljsvo a da nedaju ama bas nista .......

Natrag