Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E to me interesuje, šta mislite, da li muškarci češće odmah otkrivaju svoje namere ili više taktiziraju ako su zainteresovani...u pravcu, "ma da", "u pravu si", "tako je" i sl. Jer ipak polazimo od toga da je žena svesna svoje lepote i da je to razlog zbog kojeg je muškarci prilaze ali da li može prijateljstvo da nadjača fizičku privlačnost?Baš tako, zato si tu reč i stavio pod navodnike. Obično je tako, zato se i lepe žene žale da nemaju prijatelja, jer svaki glumi "prijatelja" dok ne dobije...
E to me interesuje, šta mislite, da li muškarci češće odmah otkrivaju svoje namere ili više taktiziraju ako su zainteresovani...u pravcu, "ma da", "u pravu si", "tako je" i sl. Jer ipak polazimo od toga da je žena svesna svoje lepote i da je to razlog zbog kojeg je muškarci prilaze ali da li može prijateljstvo da nadjača fizičku privlačnost?
Što se mene tiče kad god sam bio u nekoj vrsti kontakta, da kažem drugarstva sa lepo devojkom (kao grom otprilike) uvek sam bio u srećnoj vezi.....
da, mislim da muskarci taktiziraju do odredjene tacke prijateljsva. e sad, neko prepozna trenutak ( a obicno je to plac, katkad iskren a katkad i lazan ) a neko ceka i samo gubi vreme .... jer od iskrenog prijateljstva ... nema nista