Prijateljstvo između muškarca i žene

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
174
Pravog prijatelja mislim samo jednog a mnogo ohih koji bi hteli to da budu,a jel nisu. Što niste dali anketu pa da glasamo.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
pa cuj majale, mislim da i taj jedan prijatelj morao je da te zamisli " u pozi " ,a druga je stvar kako sve to prikriva i da li je ima hrabrosti da ti to saopsi .... moje misljenje

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
ako se stvar skroz uprosti, logično zaključujete, ali ako se dopuni i drugim detaljima, onda se širi broj mogućih varijanti ishoda...
ako gledaš iz ugla "slobodnog" muškarca i žene, je jedno, a drugo iz ugla sa "obavezom", što opet ne znači ništa, jer može da se desi isto...
nemaš se čega suzdržavati ako o tome ne razmisljaš...
kad odeš na nudističku plažu, možeš videti gomilu lepih žena, pa ne doživljavaš erekciju i tako šetaš plažom...
da li dve lepe žene mogu biti prijatelice? mogu kad ne postoji prvenstveno sujeta ni kod jedne ni kod druge, pa onda sve ostalo što može da smeta prijateljskom odnosu...

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
mislim da to prelazi vec u neku vrstu savrsenog redosleda ....wacko2
a za nudisticku plazu .....zaista neznam, nikada nisam ni prolazio pored nudiste:dntknw:.
a slazem se sa tobom oko dopunjivanja detalja ili mogucih varijanti, jer onda se situacije menjaju ali tako da vam nekad ta osoba apsolutno ne popunjava mastu a nekad itekako vas pali. da li ima veze sa sujetom ili ne ..... mislim da nema

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Baš tako, zato si tu reč i stavio pod navodnike. Obično je tako, zato se i lepe žene žale da nemaju prijatelja, jer svaki glumi "prijatelja" dok ne dobije...
E to me interesuje, šta mislite, da li muškarci češće odmah otkrivaju svoje namere ili više taktiziraju ako su zainteresovani...u pravcu, "ma da", "u pravu si", "tako je" i sl. Jer ipak polazimo od toga da je žena svesna svoje lepote i da je to razlog zbog kojeg je muškarci prilaze ali da li može prijateljstvo da nadjača fizičku privlačnost?
Što se mene tiče kad god sam bio u nekoj vrsti kontakta, da kažem drugarstva sa lepo devojkom (kao grom otprilike) uvek sam bio u srećnoj vezi.....

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
da, mislim da muskarci taktiziraju do odredjene tacke prijateljsva. e sad, neko prepozna trenutak ( a obicno je to plac, katkad iskren a katkad i lazan ) a neko ceka i samo gubi vreme .... jer od iskrenog prijateljstva ... nema nista

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
E to me interesuje, šta mislite, da li muškarci češće odmah otkrivaju svoje namere ili više taktiziraju ako su zainteresovani...u pravcu, "ma da", "u pravu si", "tako je" i sl. Jer ipak polazimo od toga da je žena svesna svoje lepote i da je to razlog zbog kojeg je muškarci prilaze ali da li može prijateljstvo da nadjača fizičku privlačnost?
Što se mene tiče kad god sam bio u nekoj vrsti kontakta, da kažem drugarstva sa lepo devojkom (kao grom otprilike) uvek sam bio u srećnoj vezi.....

Da li muškarci otkrivaju svoje namjere odmah? Ne, naravno. Zavisi od mnogo toga, a najviše kakve signale primjećuju na drugoj strani (ili uobražavaju da ih primjećuju). Ako ne naslućuju odgovarajuće signale, obično se pritaje i čekaju kada će se oni pojaviti, glumeću u međuvremenu "samo" prijatelja:) Ima, naravno, i izuzetaka - nestrpljivih ili umišljenih muškaraca, koji su uvjereni da im žena ne može odoljeti, pa nasrću odmah, no, takvi su, ipak, rjeđi.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
da, mislim da muskarci taktiziraju do odredjene tacke prijateljsva. e sad, neko prepozna trenutak ( a obicno je to plac, katkad iskren a katkad i lazan ) a neko ceka i samo gubi vreme .... jer od iskrenog prijateljstva ... nema nista

Upravo tako,mozda nekad i zene taktiziraju,nisu muskarci uvek foliranti...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
sujeta mislim da mnogo više utiče na žensko-ženska više a na muško-muška prijateljstva manje...
a ovo dal mužjaci startuju na "prvu loptu" ili "driblaju", mislim da je opet u pitanju prvo splet okolnosti,onda temperament a i pristup "igri" se menja kako godine prolaze, a da nisam pomenuo i večitie "defanzivaca"...
mislim ipak da je najviše ovih "dribladžija"....

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ovaj post je morao biti izmenjen :D

Izliv emocija u alkoholisanom stanju :p

Poslednja izmena:
Natrag