Pravoslavci i katolici štite hrišćanstvo

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Spedy, da si malo uljudniji svima bi nam bilo ljepše, vjeruj mi. :dtyste: Zar baš moraš biti svakom loncu poklopac?
Nisi pravoslavac, a nisi ni katolik, zašto na svaku temu guraš svoju zbrkanu "kršćansku" nauku i vrijeđaš ono što je pravoslavnima i katolicima jednako sveto: Presveto Trosjtvo, nedjelja kao dan Gospodnji, Bogorodica.

Jednom rječju, da li će suradnje između Katoličke i Pravoslavne crkve biti ili ne, tebe se ne tiče.
I razmisli malo, kad po deseti put napišeš jedno te isto, kome ti pišeš?

Ja sam katolkinja, svi drugi su pravoslavci, osim adventista ( Laodikeje i Mike) i Jehovnog svjedoka (mrsavkica). Drugi su ateisti...Kome stalno guraš spise Ivana Lukića i Elen White? Odgovori, bez vrijeđanja, ako uopće možeš odgovoriti bez agresije.

Previše je ružnih riječi već izišlo iz tvojih usta samo zato jer te pitamo, ali ti ne odgovaraš, nego se još ljutiš što te ne želimo slušati.

Ima nešto u ćemu su Srbi i Hrvati - braća. Psovka. Nažalost i na sramotu.
Sto se tice Spedy nemam nameru da se snjim dioskutujem,postavio sam mu jasna pitanja na biblijskoj osnovi on ih je proignorirao kao i svaka jereticka denominacija.
On ni sam nezna u sta veruje!veruje u jehovu?a JS-ci ne priznaju subotu,veruje u subotu a nije adventista,ne veruje u trojstvo iako smo objasnili da je to jedan Bog koji se pokazuje ljudima u tri oblika!!

On je prosto izgubljen slicaj!!

Pozdrav od Gere.

P.S

Pogledaj kakve je teme samo postavio?

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Gero, onaj lik nije knez Lazar, to je Klajv Oven.
A ko govori o knezu lazaru?
ja sam stavio link o caru Dusanu! ili te nisam razumeo?Drugo uvek su bili i bice oni koji zele da izmene istoriju u svoju korist,narocito da bi ponizili i uvredili srbe.Zapamti istorija se nemoze promeniti,moze na kratko vreme ali kroz 50,100g sve izlazi na videlo!!!!

dusanova_srbija200.jpg

Pozdrav od Gere.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
A ko govori o knezu lazaru?
ja sam stavio link o caru Dusanu! ili te nisam razumeo?Drugo uvek su bili i bice oni koji zele da izmene istoriju u svoju korist,narocito da bi ponizili i uvredili srbe.Zapamti istorija se nemoze promeniti,moze na kratko vreme ali kroz 50,100g sve izlazi na videlo!!!!
Pozdrav od Gere.

pa ova karta sto si stavio o caru dusanu nije tacna, i to je arheolosko pisana cinjenica, zbog tih cinjenica nas najveci arheolog dr.djordje jankovic je dobio otkaz i postao zabranjen

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Evo ti argumenti.

Pogledajte prilog 35655
Ovo je Klajv Oven. On je glumac. Klip koji si postavio nije dokumentarni film sa arhivskim snimcima iz 14 veka. Tada nisu imali kamere. Ni fotoaparate. Gero, to je igrani film.

Daj bre validan argument,ili cu ti ja postaviti argument u pismenom vidu.Izvini ali samo ne srbin moze da pise takve gluposti.

Pozdrav od Gere.

P.S

Nemoj me diras s istorijom pokajaces se!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Daj bre validan argument,ili cu ti ja postaviti argument u pismenom vidu.Izvini ali samo ne srbin moze da pise takve gluposti.

Pozdrav od Gere.

P.S

Nemoj me diras s istorijom pokajaces se!!!

Mozda ces postaviti argument u pisanom vidu, u pismenom vrlo tesko.
Argumentovao sam ti slikom da je lik u klipu Klajv Oven a ne car Dusan. Mislim da se film zove Kralj Artur a ne car Dusan.

Natrag