Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sto se tice Spedy nemam nameru da se snjim dioskutujem,postavio sam mu jasna pitanja na biblijskoj osnovi on ih je proignorirao kao i svaka jereticka denominacija.Spedy, da si malo uljudniji svima bi nam bilo ljepše, vjeruj mi. :dtyste: Zar baš moraš biti svakom loncu poklopac?
Nisi pravoslavac, a nisi ni katolik, zašto na svaku temu guraš svoju zbrkanu "kršćansku" nauku i vrijeđaš ono što je pravoslavnima i katolicima jednako sveto: Presveto Trosjtvo, nedjelja kao dan Gospodnji, Bogorodica.
Jednom rječju, da li će suradnje između Katoličke i Pravoslavne crkve biti ili ne, tebe se ne tiče.
I razmisli malo, kad po deseti put napišeš jedno te isto, kome ti pišeš?
Ja sam katolkinja, svi drugi su pravoslavci, osim adventista ( Laodikeje i Mike) i Jehovnog svjedoka (mrsavkica). Drugi su ateisti...Kome stalno guraš spise Ivana Lukića i Elen White? Odgovori, bez vrijeđanja, ako uopće možeš odgovoriti bez agresije.
Previše je ružnih riječi već izišlo iz tvojih usta samo zato jer te pitamo, ali ti ne odgovaraš, nego se još ljutiš što te ne želimo slušati.
Ima nešto u ćemu su Srbi i Hrvati - braća. Psovka. Nažalost i na sramotu.
A ko govori o knezu lazaru?Gero, onaj lik nije knez Lazar, to je Klajv Oven.
Dokazi daj argumente ili cuti!!! kao sto sam ja to uradio!Ok, nije car Dusan nego je Klajv Oven.
A ko govori o knezu lazaru?
ja sam stavio link o caru Dusanu! ili te nisam razumeo?Drugo uvek su bili i bice oni koji zele da izmene istoriju u svoju korist,narocito da bi ponizili i uvredili srbe.Zapamti istorija se nemoze promeniti,moze na kratko vreme ali kroz 50,100g sve izlazi na videlo!!!!
Pozdrav od Gere.
Daj argument!!pa ova karta sto si stavio o caru dusanu nije tacna, i to je arheolosko pisana cinjenica, zbog tih cinjenica nas najveci arheolog dr.djordje jankovic je dobio otkaz i postao zabranjen
Evo ti argumenti.
Pogledajte prilog 35655
Ovo je Klajv Oven. On je glumac. Klip koji si postavio nije dokumentarni film sa arhivskim snimcima iz 14 veka. Tada nisu imali kamere. Ni fotoaparate. Gero, to je igrani film.
Daj bre validan argument,ili cu ti ja postaviti argument u pismenom vidu.Izvini ali samo ne srbin moze da pise takve gluposti.
Pozdrav od Gere.
P.S
Nemoj me diras s istorijom pokajaces se!!!