Потоп из Библије

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Za tebe je potvrdila a za mene ne!Nikad necu da se slozim da su mi predci bili majmuni.

A uvek cu priznati da su bili hriscani koji su stvoreni po slici Bozjoj.

Sta evolucionisti kriju ko zmija noge?

1)zasto svi majmuni nisu danas ljudi?zasto su neki majmuni postali ljudi a neki ostali majmuni?

2)zast nemogu da ukrste majmuna i coveka?zato sto im ne saodvestvuje DNK!jer je svako stvoren po svojoj vrsti.

Sve je dokazano vec davno samo sto vi evolucionisti to krijete ko zmija noge.

Film se zove prevara evolucije!!!

Nadji nekog rusa da ti prevede ili ko zna ruski.na srpskom nisu prevedeni.

Razlog zasto majmuni nisu postali ljudi je zato sto ljudi nisu postali od majmuna. I ljudi i majmuni vode poreklo od zajednickog pretka.
Razlog zasto majmuni i ljudi ne mogu da se ukrste (nije 100%, koliko mi je poznato eksperiment nikad nije radjen, mislim da bi crkva trebala da ga izvede da opvrgne evoluciju, da nadje popove i iskrene vernike da se pare sa majmunima, vreovatno bi dobili religiozne majmune) je hromozom broj 2. Majmuni imaju jedan par hromozoma vise, kod nas je taj par viska fuzionisan od dva hromozoma u jedan. Svi primati imaju 24 para hromozoma osim nas. Mi imamo 23. Hromozom broj 2 ti je zbir spajanja dva hromozoma koji su imali nasi preci. Recimo simpanze imaju skoro indenticnu informaciju poput one koja je u hromozomu broj 2 kod nas, ali kod njih je ta informacija podeljena u dva para hromozoma. Ovo ti je dovoljan dokaz da sa majmunima delimo zajednickog pretka, dovoljan dokaz bez i jednog jedinog fosila.

Chromosome 2 (human) - Wikipedia, the free encyclopedia

Citaj sam, da nebude posle da sam te lagao.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
E bas dobro ti si onaj levi s bananom a vanhelsing desni i dok ti jedas bananu,on te pita dokle ces da se pravis majmunom?kad si u stvari covek.
Mislim da se covek trudi da vam objasni u kojoj ste zabludi a ti ga tu pravis budalom,ako su te tako naucili da si evolucijom postao nek ti tako i bude, to ces reci Hristu u dan suda zasto si imevao njegove sledbenike.

Pozdrav od Gere.

Ova dvojica su od vase sorte. Oni su medju najpoznatijim kreacionistima. Ako ne znas ko je Ray Comfort, guglaj. Ovaj klip je jedno od najvecih dostignuca kreacionisticke nauke. Ovo je namenjeno deci i vernicima za edukaciju. Stvarno se ne salim, pogledaj njega, imas i Kenta Hovinda i jos neke bisere kreacionisticke nauke. Te stvari su hteli da uvedu u skole u Americi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.110
Suština potopa je ta da je je Noje stavio u kovčeg sve vrste životinja i ptica koje su se tada mogle naći na zemlji, osim riba i kitova.
Nakon potopa životinje su se raširile na zemlji.
Nakon potopa došlo je do stvaranja novih kontinenata njihovim cepanjem od ostatka sveta, i životinje koje su se našle na tim kontinentima u trenutku odvajanja opstale su u novim uslovima, dok su druge koje nisu mogle da izdrže nove klimatske uslove uginule.
Tako danas na odredjenim kontinentima pronalazimo životinje koje ne postoje u drugim delovima sveta.
Mora se uzeti u obzir i ukrštanje iz kojeg su nastale nove vrste.

Ovo je i odgovor na pitanje odkud ljudi na Američkom kontinentu, ili prekomorskim ostrvima.
Ne pronalazimo dokaze da su ljudi nakon potopa gradili lađe i putovali od Evrope do Amerike da bi se tamo naselili, vec je došlo do cepanja kontinenata nakon potopa i stvaranja ostrva..

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Suština potopa je ta da je je Noje stavio u kovčeg sve vrste životinja i ptica koje su se tada mogle naći na zemlji, osim riba i kitova.
Nakon potopa životinje su se raširile na zemlji.
Nakon potopa došlo je do stvaranja novih kontinenata njihovim cepanjem od ostatka sveta, i životinje koje su se našle na tim kontinentima u trenutku odvajanja opstale su u novim uslovima, dok su druge koje nisu mogle da izdrže nove klimatske uslove uginule.
Tako danas na odredjenim kontinentima pronalazimo životinje koje ne postoje u drugim delovima sveta.
Mora se uzeti u obzir i ukrštanje iz kojeg su nastale nove vrste.

Ovo je i odgovor na pitanje odkud ljudi na Američkom kontinentu, ili prekomorskim ostrvima.
Ne pronalazimo dokaze da su ljudi nakon potopa gradili lađe i putovali od Evrope do Amerike da bi se tamo naselili, vec je došlo do cepanja kontinenata nakon potopa i stvaranja ostrva..

Kad su se ti kontinenti odvojili?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
2 razlicite vrste koje dele 98,5 gena i koje su izasle od zajednickog pretka/

Laodikeja opet nisi odgovorio odakle ovoliko vrsta na zemlji kad nisu mogle da stanu na barku, evolucija? :D

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
I kreacionizam i evollucija je moguc i logican odgovor.

Bog je postavio Zakone po kojima se odvija zivot u vasioni, i jedino dogmatske knjige mogu ogranicavati misao, a time i negorati Istinu, ma kakva da je.

Religije nemaju odgovor!

One moraju da slijede davno prezivljene sadrzaje i postaju smijesne.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
kreacionizam je bio logican pre svih dokaza i pre fosila dinosaurusa :D

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Razlog zasto majmuni nisu postali ljudi je zato sto ljudi nisu postali od majmuna. I ljudi i majmuni vode poreklo od zajednickog pretka.
Razlog zasto majmuni i ljudi ne mogu da se ukrste (nije 100%, koliko mi je poznato eksperiment nikad nije radjen, mislim da bi crkva trebala da ga izvede da opvrgne evoluciju, da nadje popove i iskrene vernike da se pare sa majmunima, vreovatno bi dobili religiozne majmune) je hromozom broj 2. Majmuni imaju jedan par hromozoma vise, kod nas je taj par viska fuzionisan od dva hromozoma u jedan. Svi primati imaju 24 para hromozoma osim nas. Mi imamo 23. Hromozom broj 2 ti je zbir spajanja dva hromozoma koji su imali nasi preci. Recimo simpanze imaju skoro indenticnu informaciju poput one koja je u hromozomu broj 2 kod nas, ali kod njih je ta informacija podeljena u dva para hromozoma. Ovo ti je dovoljan dokaz da sa majmunima delimo zajednickog pretka, dovoljan dokaz bez i jednog jedinog fosila.

Chromosome 2 (human) - Wikipedia, the free encyclopedia

Citaj sam, da nebude posle da sam te lagao.

Pozdrav brate! ja nisam nesto mnogo upucen u nauku ali znam jedno!pretki simpanze mogu biti samo Gorile,orangutani itd.Kao i kod slonova-slonovi,kod zirafa-zirave,kod zmije -zmije,kod medveda -medvedi,a kod coveka (Adam i EVA prvi ljudi koji sigurno nisu radjali majmune).To je pokusao pisac zaboravi mu ime! da objasni u filmu Lord Grejstok-Tarzan ali nije mu uspelo,Jer se tarzan vratio tamo gde mu je i mesto,medju ljudima.Darvin je umro pored biblije,a ne pred svojih knjiga vrste.

Biblija govori da je zivot nastao od prilike nekih pet,sest vekova sto je realnije,da se podigo za poslednjih 100g,ako bi smo uzeli u obzir milione,milijarde godina mi bi po nekom proracunu svi vec imali svoja kosmicka vozila i setali tamo vamo kroz galaksije,kosmos zar ne!

Pozdrav od Gere.

kreacionizam je bio logican pre svih dokaza i pre fosila dinosaurusa :D

Kreacizam je i danas logicniji nego tvoji dinosauurusi,dali si video video o nefilima?

Dinosaurusi sluze evolucionistima da bi opravdali svoje teorije evolucije,ali nemaju na samom delu nikakvog dokaza,postavljeni su filmovi stranica unazad.A i ceo internet o tome bruji.

Kao sto je Darwin srusio veru u Boga u korist nauke,ta ista nauka danas rusi Darwina!

Pozdrav od Gere.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Pozdrav brate! ja nisam nesto mnogo upucen u nauku ali znam jedno!pretki simpanze mogu biti samo Gorile,orangutani itd.Kao i kod slonova-slonovi,kod zirafa-zirave,kod zmije -zmije,kod medveda -medvedi,a kod coveka (Adam i EVA prvi ljudi koji sigurno nisu radjali majmune).To je pokusao pisac zaboravi mu ime! da objasni u filmu Lord Grejstok-Tarzan ali nije mu uspelo,Jer se tarzan vratio tamo gde mu je i mesto,medju ljudima.Darvin je umro pored biblije,a ne pred svojih knjiga vrste.

Biblija govori da je zivot nastao od prilike nekih pet,sest vekova sto je realnije,da se podigo za poslednjih 100g,ako bi smo uzeli u obzir milione,milijarde godina mi bi po nekom proracunu svi vec imali svoja kosmicka vozila i setali tamo vamo kroz galaksije,kosmos zar ne!

Pozdrav od Gere.

Kreacizam je i danas logicniji nego tvoji dinosauurusi,dali si video video o nefilima?

Dinosaurusi sluze evolucionistima da bi opravdali svoje teorije evolucije,ali nemaju na samom delu nikakvog dokaza,postavljeni su filmovi stranica unazad.A i ceo internet o tome bruji.

Kao sto je Darwin srusio veru u Boga u korist nauke,ta ista nauka danas rusi Darwina!

Pozdrav od Gere.

Sto se tice dela posta o napretku civilizacije i svemirskim vozilima, mozda da hriscanstvo nije pojelo milenijum, milenijuim i po progresa covencanstva i nauke...
Pet- sest vekova? Poslednjih 100 godina? Lapsus ili? Posto si kreacionista moram da pitam.
Cim nauka bude srusila teoriju evolucije na nacin na koji je potvrdjuje poslednjih 150 godina, ja nemam nikakvih problema da prihvatim da je teorija pogresna. Reklame koje rezira Rej Komfort, nisu naucni dokumentarci. Imaju dve svrhe, da nasmeju racionalne ljude i naplate glupost lakovernih. Evo ti jos malo kreacionistickih filmova:

Why do people laugh at creationists? (part 1) - YouTube

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.110
Kad su se ti kontinenti odvojili?

Nakon potopa.
Naime, pre potopa nije bilo velikih okeana koji bi razdvajali kontinente, kopno je zauzimalo veci deo zemljine povrsine, ali usled potopa izgled povrsine zemlje se u mnogome izmenio, nastali su kanjoni, okeani, itd, i to je dovelo do cepanja kontinenata i stvaranje ostrva.

Natrag