Потоп из Библије

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Pa ako se nije desio otkud onda nadjose (NEFILE) koje biblija pominje kad su sisli andjeli i spavali sa zenama ljudskim i one radjase gigante s velikom snagom i umom?

A sta kazes sad?pa onda otkud jerusalem,zid placa-ostatki solomonovog hrama itd.

Pa otkud onda Njujork i sve one zgrade ako nema spajdermena?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Probao sam, ali ne vredi ne razumem ruski. U svako slucaju i dalje ne vidim konekciju izmedju naucnih disciplina i biblijskih prica.

U principu tamo se govori da je u stvari DNK jedna mala fabrika u kojoj rade milioni radnika i svako zna svoj posao i radi ga bezuslovno i disciplinovano,oni govore da ja sav DNK u stvari sifrovan slovima,melodijama,harmonijom i da nikako ta mala molekula nije mogla sama od sebe da postane,nauka je u soku jer nezna odgovor kakav razum-um je mogao da stvori tako nesto savrsrno kazu, do te inzinjerije covek nece doci ni za 1000 000 000g a mozda ni tada.Mada se sad kopira ono sto im je razumljivo i koristi se u nanotehnologijama evo:

12949d1297350938-dali-postoji-raj-i-dali-postoji-pakao-stavi-mislite-o-tome-procesor.jpg
12950d1297350938-dali-postoji-raj-i-dali-postoji-pakao-stavi-mislite-o-tome-mozak.jpg
levo je skaniranje procesora a desno je skanirovanje mozga!

U ljudskom ljudckom mozgu ima isto toliko tranzistora ,koliko u sveckoj IT-infrastrukturi bratko!

Ako znas engleski imas jos pritisni dva puta plejer i izadji na youyube.

nauka polako prelazi na stranu stvoritelja!samo evolucionisti zele da od nas naprave majmune!

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Auu ti bas ne poznajes bibliju.
Pogledajte prilog 32708
Ovo ti je biblijska zemlja. Ravna ploca sa kupolom.

Sto se duge tice
Pogledajte prilog 32709
Lik na slici je Noje. Ne vidi se na ovoj slici ali sa njegove leve strane je barka u kojoj se jasno vide dinosaurusi. Veruje se da je ovu fotografiju fotografisao Mojsije licno.

Samo ti zeki bratko! znam ija da zekim, bolje me ne provociraj!Akoi hoces da diskutujemo ajde ako ne stoli me bojko,ali nemoj da me za...avas.

Ja takodje mogu tebe ali mi duh hriscana to ne dozvoljava.

Sve dobro.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nauka je potvrdila evoluciju, i ako ikada budu presli na stranu stvoritelja zasto mislis da bi prihvatili hriscansku religiju?

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
U principu tamo se govori da je u stvari DNK jedna mala fabrika u kojoj rade milioni radnika i svako zna svoj posao i radi ga bezuslovno i disciplinovano,oni govore da ja sav DNK u stvari sifrovan slovima,melodijama,harmonijom i da nikako ta mala molekula nije mogla sama od sebe da postane,nauka je u soku jer nezna odgovor kakav razum-um je mogao da stvori tako nesto savrsrno kazu, do te inzinjerije covek nece doci ni za 1000 000 000g a mozda ni tada.Mada se sad kopira ono sto im je razumljivo i koristi se u nanotehnologijama evo:

12949d1297350938-dali-postoji-raj-i-dali-postoji-pakao-stavi-mislite-o-tome-procesor.jpg
12950d1297350938-dali-postoji-raj-i-dali-postoji-pakao-stavi-mislite-o-tome-mozak.jpg
levo je skaniranje procesora a desno je skanirovanje mozga!

U ljudskom ljudckom mozgu ima isto toliko tranzistora ,koliko u sveckoj IT-infrastrukturi bratko!

Ako znas engleski imas jos pritisni dva puta plejer i izadji na youyube.

nauka polako prelazi na stranu stvoritelja!samo evolucionisti zele da od nas naprave majmune!

Malo je falilo da me ubedis u stvoritelja.
Priznajem sad sam ubedjen ali zbog ovog klipa

Ako ovo nije dokaz kreacionizma ne znam sta je.

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
nauka je potvrdila evoluciju, i ako ikada budu presli na stranu stvoritelja zasto mislis da bi prihvatili hriscansku religiju?

Za tebe je potvrdila a za mene ne!Nikad necu da se slozim da su mi predci bili majmuni.

A uvek cu priznati da su bili hriscani koji su stvoreni po slici Bozjoj.

Sta evolucionisti kriju ko zmija noge?

1)zasto svi majmuni nisu danas ljudi?zasto su neki majmuni postali ljudi a neki ostali majmuni?

2)zast nemogu da ukrste majmuna i coveka?zato sto im ne saodvestvuje DNK!jer je svako stvoren po svojoj vrsti.

Sve je dokazano vec davno samo sto vi evolucionisti to krijete ko zmija noge.

Film se zove prevara evolucije!!!

Nadji nekog rusa da ti prevede ili ko zna ruski.na srpskom nisu prevedeni.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
zasto bi ja tebi odgovarao kad si sam napisao da nikada neces prihvatiti istinu,
postavljas pitanja koja se uce na prvim casovima ucenja evolucione biologije
1-mi nismo evoulirali od danasnjih majmuna, selektivni pritisci su naterali jednu vrstu da evoulira na nacin na koji druge nisu, to vidimo i danas, evoluciaj je adaptacija, ili se adaptiras ili izumres
2-nije iskljuceno da bi mogli da se ukrstimo sa simpanzama, a i da ne mozemo to samo dokazuje da smo genetski suvise odaljeni (2 razlicite vrste)

nema svrhe vise kucati o ovome nakon onoga sta si rekao

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Malo je falilo da me ubedis u stvoritelja.
Priznajem sad sam ubedjen ali zbog ovog klipa

Ako ovo nije dokaz kreacionizma ne znam sta je.

E bas dobro ti si onaj levi s bananom a vanhelsing desni i dok ti jedas bananu,on te pita dokle ces da se pravis majmunom?kad si u stvari covek.
Mislim da se covek trudi da vam objasni u kojoj ste zabludi a ti ga tu pravis budalom,ako su te tako naucili da si evolucijom postao nek ti tako i bude, to ces reci Hristu u dan suda zasto si imevao njegove sledbenike.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
zasto bi ja tebi odgovarao kad si sam napisao da nikada neces prihvatiti istinu,
postavljas pitanja koja se uce na prvim casovima ucenja evolucione biologije
1-mi nismo evoulirali od danasnjih majmuna, selektivni pritisci su naterali jednu vrstu da evoulira na nacin na koji druge nisu, to vidimo i danas, evoluciaj je adaptacija, ili se adaptiras ili izumres
2-nije iskljuceno da bi mogli da se ukrstimo sa simpanzama, a i da ne mozemo to samo dokazuje da smo genetski suvise odaljeni (2 razlicite vrste)

nema svrhe vise kucati o ovome nakon onoga sta si rekao

Hteo si da kazes dva razlicita stvorenja!?

Natrag