Потоп из Библије

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nema to veze, ti kako odrastas menjas sebe, od gmizavca do sisara xD mi smo besni i bes kuceceg besnila, to kucece besnilo je bezopasno za razliku od ovog naseg xD

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ne postoji nauka koja priznaje kreaciju, ta naucna disciplina ne postoji.
I dalje ne vidim kakve veze ima dnk i kvantna mehanika sa nojevom barkom i kreacionizmom.
Na osnovu cega su stvoreni procesori? Na osnovu nojeve barke? Na osnovu biblije? Na osnovu crkvenih ucenja?

kad bi se zezali bratko!pokusacu da ti nadjem taj link DNK-protiv nauke,gde se jasno govori da je DNK mogo da uznikne samo stvaranjem viseg razuma-putem inzinjerije,dizajna. DNK celija! nauka tvrdi da samo nerazuman covek-naucnik vidi drugacije,da je u stvari DNK savrseno kreirana od naseg sazdatelja.

Nauka 2.0 boljshoj skachok.DNK.kod ziznji (2012)

Probaj da ukucas ovo na google,jandex

Posto pravilo foruma ne dozvoljava zivi link!!

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ne postoji nauka koja priznaje kreaciju, ta naucna disciplina ne postoji.
I dalje ne vidim kakve veze ima dnk i kvantna mehanika sa nojevom barkom i kreacionizmom.
Na osnovu cega su stvoreni procesori? Na osnovu nojeve barke? Na osnovu biblije? Na osnovu crkvenih ucenja?

Evo bratko pronadjoh link na youtube pa odgledaj,na ruskom je nema na srpski prevod potrazi mozda i ima.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Probao sam, ali ne vredi ne razumem ruski. U svako slucaju i dalje ne vidim konekciju izmedju naucnih disciplina i biblijskih prica.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
samo mi nije jasno kako vernici u potop ne vide da jedini odgovor na moje pitanje je da se potop nije ni desio, jer postoje samo 2 stvari koje su mogle da se dogode, ili svetlosno brza evolucija ili su stotine miliona vrsta bile na jednom brodu, ukljucujuci i ponekog kineza i crnca

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
samo mi nije jasno kako vernici u potop ne vide da jedini odgovor na moje pitanje je da se potop nije ni desio, jer postoje samo 2 stvari koje su mogle da se dogode, ili svetlosno brza evolucija ili su stotine miliona vrsta bile na jednom brodu, ukljucujuci i ponekog kineza i crnca
ih sad ti 100 miliona xD po meni potop je bio, sad da li je bila barka ili 100 miliona vrsta zivotinja na barci ja to ne znam, ali potop kao potop ne bi trebalo da bude sporan

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
pa treba da racunamo sve vrste koje ikad zivele, i dinosauruse, svakog od najmanjeg do najveceg, ukljucujuci i praistorijske ptice koje su bile mesozderi i velicine zirafa do svake vrste danasnjih vrsta ptica, paukova stonoga mrava majmuna slepih miseva glista, ima samo 260 razlicitih vrsta mamjuna za koje znamo, mislim da je sve jasno :)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
pa nije potop poplavio celu planetu xD ptice su tu netaknute i morske zivotinje, samo ove prizemne zivotinje xD, postavlja se drugo pitanje, kako je on mogao da prikupi toliko zivotinja za tako malo vreme? nije mogao da naze sve zivotinje na jednom mestu

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
u bibliji pise da je cela planeta bila potopljena, naravno da nije mogao da ih nadje, a cak i da je dovukao sve vrste opet ne bi stale ni na 50 brodova a ne na jedan ( ako racunamo sve vrste ). Da ne spominjem da bi se pomesale slana i slatka voda i unistilo bi sve vrste riba koje zive samo u jednoj

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Da je sveopšti biblijski potop obična bajka, najbolje potvrđuje činjenica što su grobnice egipatskih faraona ostale suve, kako one u piramidama tako i one u Dolini kraljeva. Zaista, čovjek mora biti posve zaslepljen pa da ne vidi tako očite stvari.

Natrag