Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
nema to veze, ti kako odrastas menjas sebe, od gmizavca do sisara xD mi smo besni i bes kuceceg besnila, to kucece besnilo je bezopasno za razliku od ovog naseg xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne postoji nauka koja priznaje kreaciju, ta naucna disciplina ne postoji.
I dalje ne vidim kakve veze ima dnk i kvantna mehanika sa nojevom barkom i kreacionizmom.
Na osnovu cega su stvoreni procesori? Na osnovu nojeve barke? Na osnovu biblije? Na osnovu crkvenih ucenja?
Ne postoji nauka koja priznaje kreaciju, ta naucna disciplina ne postoji.
I dalje ne vidim kakve veze ima dnk i kvantna mehanika sa nojevom barkom i kreacionizmom.
Na osnovu cega su stvoreni procesori? Na osnovu nojeve barke? Na osnovu biblije? Na osnovu crkvenih ucenja?
ih sad ti 100 miliona xD po meni potop je bio, sad da li je bila barka ili 100 miliona vrsta zivotinja na barci ja to ne znam, ali potop kao potop ne bi trebalo da bude sporansamo mi nije jasno kako vernici u potop ne vide da jedini odgovor na moje pitanje je da se potop nije ni desio, jer postoje samo 2 stvari koje su mogle da se dogode, ili svetlosno brza evolucija ili su stotine miliona vrsta bile na jednom brodu, ukljucujuci i ponekog kineza i crnca