Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
Za tebe je potvrdila a za mene ne!Nikad necu da se slozim da su mi predci bili majmuni.
A uvek cu priznati da su bili hriscani koji su stvoreni po slici Bozjoj.
Sta evolucionisti kriju ko zmija noge?
1)zasto svi majmuni nisu danas ljudi?zasto su neki majmuni postali ljudi a neki ostali majmuni?
2)zast nemogu da ukrste majmuna i coveka?zato sto im ne saodvestvuje DNK!jer je svako stvoren po svojoj vrsti.
Sve je dokazano vec davno samo sto vi evolucionisti to krijete ko zmija noge.
Film se zove prevara evolucije!!!
Nadji nekog rusa da ti prevede ili ko zna ruski.na srpskom nisu prevedeni.
Razlog zasto majmuni nisu postali ljudi je zato sto ljudi nisu postali od majmuna. I ljudi i majmuni vode poreklo od zajednickog pretka.
Razlog zasto majmuni i ljudi ne mogu da se ukrste (nije 100%, koliko mi je poznato eksperiment nikad nije radjen, mislim da bi crkva trebala da ga izvede da opvrgne evoluciju, da nadje popove i iskrene vernike da se pare sa majmunima, vreovatno bi dobili religiozne majmune) je hromozom broj 2. Majmuni imaju jedan par hromozoma vise, kod nas je taj par viska fuzionisan od dva hromozoma u jedan. Svi primati imaju 24 para hromozoma osim nas. Mi imamo 23. Hromozom broj 2 ti je zbir spajanja dva hromozoma koji su imali nasi preci. Recimo simpanze imaju skoro indenticnu informaciju poput one koja je u hromozomu broj 2 kod nas, ali kod njih je ta informacija podeljena u dva para hromozoma. Ovo ti je dovoljan dokaz da sa majmunima delimo zajednickog pretka, dovoljan dokaz bez i jednog jedinog fosila.
Chromosome 2 (human) - Wikipedia, the free encyclopedia
Citaj sam, da nebude posle da sam te lagao.
Poslednja izmena od urednika: