Потоп из Библије

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
sa majmunima delis zajednickog pretka, i oni su ti najblizi rodjaci od svih ostalih vrsta zivota na zemlji, zeleo to ili ne

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Како коме, то је ствар избора. Као у оној причи када је син објашњавао оцу да је настао од мајмуна, па завршио на ортопедији или труматологији...

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
sa majmunima delis zajednickog pretka, i oni su ti najblizi rodjaci od svih ostalih vrsta zivota na zemlji, zeleo to ili ne

Jeli pa to mozes da proveris kod najblizeg psihijatra! kazi mu da si majmun i on ce te strpati u ludnicu odmah,ali ne boj se tamo ima i:napoleona,staljina,cezara,KING KONGA, i svakakvih idiota.

Covek koji misli da je majmun on po mome jos nije izasao iz djungle.
Sta ti fali da budezs stvoren bre?Po oblicju Bozjem?ili i ti mislis kao EGW da se putem ukrstanja s zivotinjama pojavile nove rase ljudi.

Uzmi se bre u pamet!priznaj Boga i pomoli se sta te kosta?nego da te prave majmunom,zar nije bolje da te prave covekom,da si slika i prilika Bozja razmisli malo o tome.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
haha ako kazem psihijatru za naucno dokazanu teoriju koja objasnjava raznolikost zivota na zemlji slozice se samnom, jer je covek zavrsio skolu. Ne znam kojeg boga da prihvatim, posto ni na jedno pitanje koje imam za ovog hriscanskog ne dobijam direktan odgovor, ako verujes u potop onda mora da verujes i u evoluciju, jer nemoguce je da je noa stavio svaku vrstu pauka, muve, macke majmuna i tako dalje na brod, morale su da evouliraju posle u sve vrste koje vidimo danas, a i da ne pocinjem o tome sto pise da su bili na visinama iznad mont everesta, sto znaci da bi se svi smrzli uguseni, jednostavno glupa prica

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702

Ja tako nesto nikad nisam tvrdio izvini ti mene bratko!ako ti shvatas da si majmin to je tvoja stvar,ali mene ne nazivj majmunom jer ja tvrdim da sam stvoren po oblicju Bozjem a ti tvrdis i tebi podobni da su vam preci majmuni,ako tako tvrdis ostani ti majmun a jacu ipak da ostanem covek jer verujem da sam stvoren po oblicju Bozjem.

Jer i svet je takav kakav je covek (Majmunski) uzmi majmuna pa se pogledaj snjim u ogledalo i onda kazi da ste ist,slicni.

Ne zavaravaj se majmun je majmun a covek je covek!!!uzgred objasni mi zasto svi majmuni nisu danas ljudi?zasto neki majmuni su imali to pravo da postanu ljudi a neki ne?ako je vasa teorija tacna zasto do dan danas ni jedan majmun nije postao covek,nego samo majmuni od nekoliko miliona godina?

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Jeli pa to mozes da proveris kod najblizeg psihijatra! kazi mu da si majmun i on ce te strpati u ludnicu odmah,ali ne boj se tamo ima i:napoleona,staljina,cezara,KING KONGA, i svakakvih idiota.

Covek koji misli da je majmun on po mome jos nije izasao iz djungle.
Sta ti fali da budezs stvoren bre?Po oblicju Bozjem?ili i ti mislis kao EGW da se putem ukrstanja s zivotinjama pojavile nove rase ljudi.

Uzmi se bre u pamet!priznaj Boga i pomoli se sta te kosta?nego da te prave majmunom,zar nije bolje da te prave covekom,da si slika i prilika Bozja razmisli malo o tome.

Zamena teza. Ako odes kod psihijatra i kazes da imas nevidljivog prijatelja sa kojim komuniciras, imas realnu mogucnost da zavrsis u ludnici. Ne brini i tamo ima mesija, imaces koga da obozavas i pratis.
Pitas sta kosta? Sta te kosta da kazes da te je stvorio ljubicasti jednorog kome izlecu konfete iz usiju ili roze vilenjak sa tufnicama na celu?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nije svrha majmuna da postanu ljudi, i nismo nastali od danasnjih majmuna, u pravu si majmun je majmun a homo sapiens je homo sapiens, delimo zajednickog pretka sa danasnjim majmunima, svi smo nastali od nizih primata , evolucija je adaptacija i u proslosti prirodna selekcija je favorizovala najpametnije potomke i to je guralo ka nasim velikim mozgovima, koji i izmisljaju da se tvorac javljao plemenima na ovoj maloj nebitnoj planeti :)

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Koje su rase bili Noje i njegova zena?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
haha ako kazem psihijatru za naucno dokazanu teoriju koja objasnjava raznolikost zivota na zemlji slozice se samnom, jer je covek zavrsio skolu. Ne znam kojeg boga da prihvatim, posto ni na jedno pitanje koje imam za ovog hriscanskog ne dobijam direktan odgovor, ako verujes u potop onda mora da verujes i u evoluciju, jer nemoguce je da je noa stavio svaku vrstu pauka, muve, macke majmuna i tako dalje na brod, morale su da evouliraju posle u sve vrste koje vidimo danas, a i da ne pocinjem o tome sto pise da su bili na visinama iznad mont everesta, sto znaci da bi se svi smrzli uguseni, jednostavno glupa prica

Pa mozda i hoce da te razume jer ste od iste skole (Bogomrsci) ako i on misli da je majmun onda vam netrebaju psiholoske klinike dovoljan je Zoo park.

Tamo idi da vidis kako tvoji pretki i braca zive!!!

Natrag