Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
napisao sam vec dokaze pre par stranica, ne moras da prihvatis instoriju ako neces
A sta da prihvatim bratko?da sam majmun?a dali ti to prihvatas reci iskreno pa da se raspravimo ja i ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
napisao sam vec dokaze pre par stranica, ne moras da prihvatis instoriju ako neces
sa majmunima delis zajednickog pretka, i oni su ti najblizi rodjaci od svih ostalih vrsta zivota na zemlji, zeleo to ili ne
sa majmunima delis zajednickog pretka, i oni su ti najblizi rodjaci od svih ostalih vrsta zivota na zemlji, zeleo to ili ne
Jeli pa to mozes da proveris kod najblizeg psihijatra! kazi mu da si majmun i on ce te strpati u ludnicu odmah,ali ne boj se tamo ima i:napoleona,staljina,cezara,KING KONGA, i svakakvih idiota.
Covek koji misli da je majmun on po mome jos nije izasao iz djungle.
Sta ti fali da budezs stvoren bre?Po oblicju Bozjem?ili i ti mislis kao EGW da se putem ukrstanja s zivotinjama pojavile nove rase ljudi.
Uzmi se bre u pamet!priznaj Boga i pomoli se sta te kosta?nego da te prave majmunom,zar nije bolje da te prave covekom,da si slika i prilika Bozja razmisli malo o tome.
haha ako kazem psihijatru za naucno dokazanu teoriju koja objasnjava raznolikost zivota na zemlji slozice se samnom, jer je covek zavrsio skolu. Ne znam kojeg boga da prihvatim, posto ni na jedno pitanje koje imam za ovog hriscanskog ne dobijam direktan odgovor, ako verujes u potop onda mora da verujes i u evoluciju, jer nemoguce je da je noa stavio svaku vrstu pauka, muve, macke majmuna i tako dalje na brod, morale su da evouliraju posle u sve vrste koje vidimo danas, a i da ne pocinjem o tome sto pise da su bili na visinama iznad mont everesta, sto znaci da bi se svi smrzli uguseni, jednostavno glupa prica