Потоп из Библије

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Slažem da se čovjek društven, ali se ne slažem da je životinja. Evoluciju poznajem, i znam njen značaj i smisao.
Ne slažem se da je životinja, jer čovjek ima ono što one nemaju...samosvijest!

Životinja ne razliku dobro i zlo, ljubav i mržnju...nego se vodi svojim instinktom. Čovjek ima ove kvalitete, a ako je postao od životinje, onda mu ih ona nije mogla ni prenijeti kroz evoluciju.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Slažem da se čovjek društven, ali se ne slažem da je životinja. Evoluciju poznajem, i znam njen značaj i smisao.
Ne slažem se da je životinja, jer čovjek ima ono što one nemaju...samosvijest!

Životinja ne razliku dobro i zlo, ljubav i mržnju...nego se vodi svojim instinktom. Čovjek ima ove kvalitete, a ako je postao od životinje, onda mu ih ona nije mogla ni prenijeti kroz evoluciju.

Razvio je te kvalitete kroz evoluciju i da mi smo zivotinje tacnije peta vrsta primata. Kazem ako te interesuje i ako razumes engleski pogledaj one dve tri epizode.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
glupost, nije tacno da se sve ostale zivotinje vode samo na instinkt, bili su slucajevi gde majke majmuna umru zajedno sa mrtvim potomkom od tuge ,slonovi tuguju za svojim mrtvima i ponekad nece da napuste mrtvo telo rodjaka i tako dalje, mi imamo evouliranije mozgove koji mogu da osete jace i kompleksnije emocije, i naravno imamo inteligenciju da ih objasnimo

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
jesu li vrsili obdukciju yih majmuna? xD sad ti meni objasni posto ti je poznata evouliranje mozga, koji su delovi mozga i koliko ih covek ima? znaci prvi mozak pa onda razvijanje

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
sta 4 dela? to nije odgovor na moje pitanje, ako ne znas reci ne znam i to je uredu nismo se mi nauceni rodili

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
necemo mi verovati kako je covek nastao , nama i tebi su pokazani dokazi,hiljade i hiljade dokaza , neko moze da prihvati neko ne mora, ali ti kazes da ako ti se predstavi nemoguc scenario kao sto je ovaj ti ces i dalje verovati u njega jer pise da se desio u nekoj knjizi, iako je nemoguce
pokazi mi te dokaze?a mi cemo tebi svoje.jel OK?bratko odma da ti kazem puko si.

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
glupost, nije tacno da se sve ostale zivotinje vode samo na instinkt, bili su slucajevi gde majke majmuna umru zajedno sa mrtvim potomkom od tuge ,slonovi tuguju za svojim mrtvima i ponekad nece da napuste mrtvo telo rodjaka i tako dalje, mi imamo evouliranije mozgove koji mogu da osete jace i kompleksnije emocije, i naravno imamo inteligenciju da ih objasnimo

Pa ko ti brani da budes majmun ako hoces?Budi to je tvoje pravo samo ni jedan majmun ne zeli da bude covek ZASTO???

Ja koliko znam nauka nije ni jednog majmuna obratila u coveka,mada su se mnogi ljudi obratili u majmuna!cudno je to.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
napisao sam vec dokaze pre par stranica, ne moras da prihvatis instoriju ako neces :)

Natrag