Poslednji dani

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa 99, 9% populacije je "pogano" - pije alkohol, kafu, zeleni caj, sirce, senf, jede svinju itd..!?

Znaci, potvrdjujes da niko osim adventista nece biti spasen!?

Hmm, od kada je to kafa, zeleni čaj, sirće, senf i ostalo u Bibliji? Od kada je uslov spasenja ideologija žene koja je mrzela da kuva?

Ne samo da potvrđuje, nego im je to osnova verovanja. Shvati već jednom da se radi o ekskluzivističkom kultu.

A sad mora biti "svesno" a rekao si da to nema veze od "uverenja"? Pa neko ko pije alkohol i jede svinju i ne misli da se truje! A dobice - cvrc po tebi pakao!

Znaci 99% sveta si vec osudio na pakao!

Mire, Mire, po učenju "duha proroštva" i njene sinagoge svi koji ne pripadaju "vernom ostatku", osuđeni su na anihilaciju, oni kao i satana ne veruju u pakao.

Smrde Bogu cigarete. :) Bog se drogira čitajući Jelenine knjige. ;)

Njegovom "Bogu" i smrde, ne može da uživa u mirisu sumpora dok se raspravlja sa "autorkom"... ;)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne mozes se pravdati evo gore primer koliko lazete! I tako stalno radite! Hoces da vas neko stedi a vidi sta radite drugima!

Ja nikada ne lazem, i sve sto iznosim je iz biblije, ili iz pera pisaca drugih vera i crkava.

Sta cine drugi to je njihova stvar, ali ne mozes mene stavljati u isti kos sa Tripom ili bilo kime drugim.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Smrde Bogu cigarete. :) Bog se drogira čitajući Jelenine knjige. ;)
Ovo nije teologija, vec ocita bolest!
Jehovini Svedoci kazu 'spasice se i drugi osim njih' a on kaze 'to su samo tako rekli radi reda'.

Treba li dalje?

Sta cine drugi to je njihova stvar, ali ne mozes mene stavljati u isti kos sa Tripom ili bilo kime drugim.
Obojica izmisljate, on namerno a ti mozda i nesvesno. Ali isto radite. I kad sam ti govorio da nije istina to sto govoris opet si se nastavljao da bolje znas nego ja. Tako i u vezi nase crkve lazes.

A na istin nacin doticni podmece da mi verujemo u reinkarnaciju, izvrce namerno! Pa iako nigde crkva ne uci reinkarnaciji i to nije reinkarnacija, on nas lazno optuzuje!

To nije teologija, to je bolest!

Sve vase optuzbe su dosad bile i jesu lazne i samo se lazima i podmetanjem bavite!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo nije teologija, vec ocita bolest!
Jehovini Svedoci kazu 'spasice se i drugi osim njih' a on kaze 'to su samo tako rekli radi reda'.

Treba li dalje?

I da ne treba, ima...

A, sve to je zato što niko od njih (adventista) i ne zna da "evangelizira" već evangelizirane (to samo i rade, od širenja pravog Evanđelja među onima koji za Hrista čuli nisu, kod sledbenika "duha proroštva" nema ništa, ne samo zato što je "evanđelje" koje EGWisti nose obična laž i umotvorina čovekova (ženina) nego i zato što primarni cilj istih i nije radosna vest, nego rušenje Crkve) nego i zato što se Evanđelje i ne prenosi nasrtljivim i oholim mlataranjem nakrivo protumačene Biblije, nego pre svega primerom.

A primeri govore mnogo više od reči. O kakvoj radosnoj vesti može biti reči kod materijalista i mortalista? Kakva je to radosna vest koja prelazi preko Božijih reči upućenih novom Israelu (Hrišćanima)? Kakva je to radosna vest u kojoj je uslov spasenja klanjanje šatoru? Kakva je to radosna vest koju propagiraju narcisoidi, oni koji negiraju Božanstvo samom Bogu, kojima je đavo onaj koji nosi grehe?

Kakvu radosnu vest mogu da donesu materijalisti, koji u svojoj pohlepi za novcem, Bogom pravdaju ubijanje nevine nerođene dece?

To nije Radosna vest, nego urlikanje Satane, "boga" kome se oni klanjaju i kome služe.

PS. Da nisam ono što jesam, da nisam reč dao Bogu (da Isus je Bog, a ne anđeo) pustio bih da se ova dva produkta Milerovih laži i nakaradnog "evangeliziranja" svađaju i napadaju do kraja vremena. Bolje nisu ni zaslužili. Jer onaj koji im je i napunio glavu lažima i jeste gospodar haosa.

No neću mu dopustiti. I samo iz tog razloga te i podržavam u tome što braniš Raselovce od nasrtaja narcisoidnog EGWiste.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kakvu radosnu vest mogu da donesu materijalisti, koji u svojoj pohlepi za novcem, Bogom pravdaju ubijanje nevine nerođene dece?

Nikakvu!

Upravo zato sto je on svestan da su njegovi decoubice, da su pohlepni voze skupa kola idu na letovanje i svadjaju se oko pozicije, imaju velike plate, da se tuku (njega su udarili), da glumataju, da su licemeri koji tajno jedu svinjetinu i piju kafu, da krse subotu i da su formalisti, da zene oblace mini suknje i izazivaju, da samo gledaju kako da ulove propovednike i dobro se udaju, da su im deca totalno raspustena, da se bave politikom i da im u crkvi stoje zastave, da nemaju milosti ljubaznosti i ljubavi, da su se podelili za vreme rata i ratovali jedni protiv drugih, danas se dele medju sobom na vise frakcija, itd..

Upravo zbog toga da bi umirio sebi savest i minimizovao svoje licne i zlocine crkve, on mora i druge da optuzuje za sve to! I ne samo da ih optuzuje, nego i da izmislja ako treba..

A to od cega on boluje se upravo zove 'projekcija', jer on drugima mora da pripise upravo ono sto njegovi rade, da bi sebe opravdao..

Odatle opsesija tudjim smecem i sakrivanje svojeg!

Zato ja i branim Jehovine Svedoke, jer im on kao kakav ocajnik trazi smece, ali ne nalazi, jer ga njihova dobra dela osudjuju (oni su naime duplo bolji od adventista), pa im onda podmece kao i nama. Tvrdi da su rekli ono sto nisu, da uce ono sto ne uce, da nemaju ljubavi i da su okrutni.. Kao sto i vidimo gore! A to isto sve rade i protiv nas!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Upravo zato sto je on svestan da su njegovi decoubice, da su pohlepni voze skupa kola idu na letovanje i svadjaju se oko pozicije, imaju velike plate, da se tuku (njega su udarili), da glumataju, da su licemeri koji tajno jedu svinjetinu i piju kafu, da krse subotu i da su formalisti, da zene oblace mini suknje i izazivaju, da samo gledaju kako da ulove propovednike i dobro se udaju, da su im deca totalno raspustena, da se bave politikom i da im u crkvi stoje zastave, da nemaju milosti ljubaznosti i ljubavi, da su se podelili za vreme rata i ratovali jedni protiv drugih, danas se dele medju sobom na vise frakcija, itd..

Upravo zbog toga da bi umirio sebi savest i minimizovao svoje licne i zlocine crkve, on mora i druge da optuzuje za sve to! I ne samo da ih optuzuje, nego i da izmislja ako treba..

A to od cega on boluje se upravo zove 'projekcija', jer on drugima mora da pripise upravo ono sto njegovi rade, da bi sebe opravdao..

Odatle opsesija tudjim smecem i sakrivanje svojeg!

Mire, svi ljudi su grešni. Svi.

Nema bezgrešnog čoveka, a sve i da pokušamo da budemo bezgrešni, "savršeni", kako bi to neko želeo da nametne, to postati nećemo sleđenjem Mojsija nakrivo protumačenog, još manje ako bi smo sledili ženu koja je u svojoj oholosti tvrdila da je pokajanje put u psihofizički slom.

Recept za "savršenost" u materijalnom svetu ne postoji. Nema ga. Jer, greh kojim padosmo, ne ulazi na usta, nije od spolja, nego iznutra.

Pere ga jedino "krv Jaganjčeva", a nju ovi oholi licemeri negiraju i izvrću. Naime, "Krv Jaganjčeva" nije senka kojoj se klanjaju, nije Mojsije nakrivo tumačeni, nije oholo mlataranje iskasapljenom Biblijom, nije licemerno oslanjanje na navodno poznavanje "karaktera" Boga. Nikada to nije bila niti će biti.

Što se tiče uTrip041vanog, njegovo insistiranje i napadi na Raselovce, ali i na ostale, pa i na nas, nisu tu zbog toga da bi on "umirio" savest (koju im "duh proroštva" preporučuje da potiskuju) nego da bi u svojoj narcisodinosti sebe nametnuo kao autoritet, a laž koju propoveda kao istinu., na šta ga i poziva kult kome pripada.

Shodno tome, sve ovo što si izneo u vezi EGWista, niti je za čuđenje, niti bi imalo ikakvog uticaja na to kakva je poruka koju prenose, jer ponavljam, greh na usta ne ulazi, niti bi sve to što pojedinci čine moglo smatrati grehom čitave zajednice, da poruka koju prenose nije u samoj svojoj srži lažna, da nije blasfemija i da oni sebe licemerno i oholo ne predstavljaju kao autoritete i pravednike, navodne "miljenike" onoga čiji "karakter" navodno poznaju, one kojima je sve dozvoljeno i koji svima ostalima sude i presuđuju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Što se tiče uTrip041vanog, njegovo insistiranje i napadi na Raselovce, ali i na ostale, pa i na nas, nisu tu zbog toga da bi on "umirio" savest (koju im "duh proroštva" preporučuje da potiskuju) nego da bi u svojoj narcisodinosti sebe nametnuo kao autoritet, a laž koju propoveda kao istinu., na šta ga i poziva kult kome pripada.

I jedno i drugo je, itekako on hoce da se nametne kao autoritet, bolje reci 'institucija', seti se kako je za sebe rekao da je 'kapacitet' a svi drugi su za njega glupi, jedino je on pametan. Zato i ponavlja da smo mi za njega kao 'deca od 3-5 godina'. To je vredjanje. Njegovi nas cak nazivaju 'retardiranim' a on to podrzava! Najvise zato sto je i sam iskompleksiran.

Pored toga, on vidi grehe u svojoj crkvi pa pokusava da ih minimizuje tako sto drugima pripisuje isto to! Takodje vidi i svoje licne grehe al ih sakriva. On polazeci od sebe misli da su svi ostali kao i on pokvareni, pa smatra da ce uspeti da ih isprovocira.

Seti se, kako je kad sam ga provalio da namerno izaziva ljude, rekao 'jeste izazivam, a ti si naseo'.

Pored toga, svako razuman ce iz gornjeg uvideti, da on to ili namerno radi, dakle podmece, ili nije ni razuman covek! A cini mi se da i pored sveg bezobrazluka on zaista 'nema kapacitet'!

Shodno tome, sve ovo što si izneo u vezi EGWista, niti je za čuđenje, niti bi imalo ikakvog uticaja na to kakva je poruka koju prenose

Izneo sam samo mali deo, ima toliko toga jos, cime se oni vole nasladjivati, kada smo mi u pitanju, a kada su oni, onda sakrivaju!

I kada to postavimo (a meni savest ne da) , onda nas nazivaju 'pokvarenima' i 'lazovima', i vicu kako ih progonimo? A svoju pokvarenost i lazljivost ne vide kad to isto rade nama (drugima), kad se bacaju djubretom!

A to se nikako drugacije i ne moze nazvati nego 'duhovnim djubretarstvom'!

Vidimo to na primeru Jehovinih Svedoka. I nad njima provode svoje metode diskreditacije!

Mire, svi ljudi su grešni. Svi.

I bas zato, ovaj zaumni i ne moze da optuzuje nikoga, pogotovo sto je i on sam gresan, to smo dokazali, jer laze o svom identitetu, crnogorskom poreklu, obrazovanju itd..

On je lazljivac!

A Isus, Pavle i apostoli nisu nikad nikoga napadali, vec su na tudje napade odgovarali kao i mi!

A to 'okreceni grobovi' 'porodi aspidini' i slicno (retardirani), sto oni vole da koriste kao terminologiju, je Isus izgovorio jedino onda kada su ga napadali, a nije isao okolo i izazivao ih da ga napadnu, da moze da se svadja sa njima i da ih optuzuje za grehe, sto ovaj stalno radi! Izaziva napade!

Cak je ucenicima rekao 'ako vas neko ne poslusa izadjite iz kuce one.. i ako vas poteraju iz jednog grada bezite u drugi..'. Nema nametanja i izazivanja nikoga, nema ulazenja u konflikt sa farisejima, nema vijanja i maltretiranja, nema vikanja po gradovima i nasilja! Cak je Isus izbegavao da dolazi u kontakt sa farisejima i protivnicima, i vidimo ga cesto gde izbegava da ode u odredjeni grad jer su tamo bili fariseji!

Dakle,izbegavali su polemike i neprijateljstva, propovedali su samo onima koji su zeleli cuti!

A sta ovi rade? Oni izazivaju napade namerno, namecu se, svadjaju se, umesto da poslusaju Hrista koji je propovedao samo 'svojim ovcama' onima koji su i hteli slusati!

Isus cak nije nikoga ni osudjivao za grehe, vec je prastao! Bio je pun samilosti! Kad su zenu uhvacenu u preljubi doveli i hteli da je kamenuju jer su mislili da su sveti a ona gresna, on im je pokazao koliko su i sami gresni, pa je nije ni sam osudio. I nije vikao na nju i grmeo - 'sram te bilo gresnice, bludnice jedna..' kao sto ovi vicu na nas i nazivaju nas gresnicima i pokvarenjacima a nasu crkvu kurvom!

Totalna je suprotnost izmedju njihovog ponasanja, ponasanja Hrista i ponasanja apostola. Kao i naseg licnog ponasanja prema njima.. Ali slepac to ne moze ni videti!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I jedno i drugo je, itekako on hoce da se nametne kao autoritet, bolje reci 'institucija', seti se kako je za sebe rekao da je 'kapacitet' a svi drugi su za njega glupi, jedino je on pametan. Zato i ponavlja da smo mi za njega kao 'deca od 3-5 godina'. To je vredjanje. Njegovi nas cak nazivaju 'retardiranim' a on to podrzava! Najvise zato sto je i sam iskompleksiran.

Svi koji ne prihvataju zaumne laži kao evanđelje su za sledbenike "duha proroštva" iz Mejna, retardirani. U svojoj zaslepljenosti i oholom služenju senki šatora, odbijaju da vide šta je Bog, Svesilni u Telu - Isus koji je Emmanuel, rekao: " 22A ja vam kažem: Svaki koji se srdi na brata svoga, bit će podvrgnut sudu. A tko bratu rekne 'Glupane!', bit će podvrgnut Vijeću. A tko reče: 'Luđače!', bit će podvrgnut ognju paklenomu." " Mt 5, 22

No, oni brate i ne priznaju nas za svoju "braću", o tome da je njihov "duh proroštva" u svojoj zaumnoj oholosti negirala pakao, da i ne govorim.

Pored toga, on vidi grehe u svojoj crkvi pa pokusava da ih minimizuje tako sto drugima pripisuje isto to! Takodje vidi i svoje licne grehe al ih sakriva. On polazeci od sebe misli da su svi ostali kao i on pokvareni, pa smatra da ce uspeti da ih isprovocira.

Mire, Mire, ne vidi on grehe u svojoj "crkvi", jer on nema koncept greha. Uostalom kako bi ga i imao, kada je "vera" koju je primio i koju nameće u svojoj oholosti, materijalistička. Shodno tome, on vidi samo one koji se ne klanjaju senki šatora, jedu ono što im je "duh proroštva" u svojoj oholosti "zabranila", ili veruju da je Bog Trojstvo ličnosti - ipostasa....

Seti se, kako je kad sam ga provalio da namerno izaziva ljude, rekao 'jeste izazivam, a ti si naseo'.

Pored toga, svako razuman ce iz gornjeg uvideti, da on to ili namerno radi, dakle podmece, ili nije ni razuman covek! A cini mi se da i pored sveg bezobrazluka on zaista 'nema kapacitet'!

Kako da se ne setim. Ali, upravo to me je i navelo da pomislim da se iza njega ne krije samo Miloš Bogdanović. Jer to nije ponašanje narcisoidnog "profesora" i "institucije", koji kada treba da brani svoje "umotvorine" raspravlja na "akademskijem" nivou. Ponašanje ovog, i te kako liči na aroganciju Pavla Simovića, kome je mrsko i da bilo kome ko nije klanjaoc "malog svetla" iz Mejna i njene senke šatora, uopšte i odgovara, a ismevanje i podmetanje je specijalnost onog prevaranta, nadri lekara i arhi sektaša Miroljuba Petrovića, koji ako to nisi znao i te kako želi da razbuca EGWiste (čiju ideologiju sledi) jer su ga razotkrili u prevarama (novčano seksualnim) i stavili na "led"...

Uzgred, nije on "nerazman", nego samozaljubljen, ohol, i bezobrazan.

PS. Sva trojica "institucija" su narcisoidi.

I bas zato, ovaj zaumni i ne moze da optuzuje nikoga, pogotovo sto je i on sam gresan, to smo dokazali, jer laze o svom identitetu, crnogorskom poreklu, obrazovanju itd..

On je lazljivac!

A Isus, Pavle i apostoli nisu nikad nikoga napadali, vec su na tudje napade odgovarali kao i mi!

A to 'okreceni grobovi' 'porodi aspidini' i slicno (retardirani), sto oni vole da koriste kao terminologiju, je Isus izgovorio jedino onda kada su ga napadali, a nije isao okolo i izazivao ih da ga napadnu, da moze da se svadja sa njima i da ih optuzuje za grehe, sto ovaj stalno radi! Izaziva napade!

Cak je ucenicima rekao 'ako vas neko ne poslusa izadjite iz kuce one.. i ako vas poteraju iz jednog grada bezite u drugi..'. Nema nametanja i izazivanja nikoga, nema ulazenja u konflikt sa farisejima, nema vijanja i maltretiranja, nema vikanja po gradovima i nasilja! Cak je Isus izbegavao da dolazi u kontakt sa farisejima i protivnicima, i vidimo ga cesto gde izbegava da ode u odredjeni grad jer su tamo bili fariseji!

Dakle,izbegavali su polemike i neprijateljstva, propovedali su samo onima koji su zeleli cuti!

A sta ovi rade? Oni izazivaju napade namerno, namecu se, svadjaju se, umesto da poslusaju Hrista koji je propovedao samo 'svojim ovcama' onima koji su i hteli slusati!

Isus cak nije nikoga ni osudjivao za grehe, vec je prastao! Bio je pun samilosti! Kad su zenu uhvacenu u preljubi doveli i hteli da je kamenuju jer su mislili da su sveti a ona gresna, on im je pokazao koliko su i sami gresni, pa je nije ni sam osudio. I nije vikao na nju i grmeo - 'sram te bilo gresnice, bludnice jedna..' kao sto ovi vicu na nas i nazivaju nas gresnicima i pokvarenjacima a nasu crkvu kurvom!

Totalna je suprotnost izmedju njihovog ponasanja, ponasanja Hrista i ponasanja apostola. Kao i naseg licnog ponasanja prema njima.. Ali slepac to ne moze ni videti!

Nije on zauman, zaumna je "vera" koja mu daje da se tako ponaša. Ujedno, nije on slep, niti su oni slepi od rođenja, nego im je Lučonoša oči zatvorio.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
DOLAZAK CARA
»Jer još malo, vrlo malo, pak će doći onaj koji treba da dođe i neće odocniti«
(Jevr. 10, 37)
POSLEDNJA KRIZA

Mi živimo u vrijeme posletka. Znaci vremena, koji se brzo ispunjavaju, govore da je Hristov
dolazak na vratima. Dani u kojima živimo svečani su i značajni dani. Duh Božji se postepeno, ali sigurno, povlači sa zemlje. Epidemije kuge i drugih zaraznih bolesti i kazni već snalaze one koji preziru Božju milost. Nesreće na kopnu i moru, nesređeno stanje društva, glasovi i strah od rata,
predstavljaju zloslutne znake.
Sve to predskazuje da se približuju događaji od najvećeg značaja.

Predstavnici zla se udružuju i učvršćuju svoje snage. Oni se jačaju za poslednju veliku krizu.
Uskoro će se dogoditi velike promjene u svijetu i poslednji događaji će se naglo razvijati.

Opšte stanje u svijetu pokazuje da nam neposredno predstoje teška vremena. Dnevni listovi su puni nagovještaja o užasnom sukobu u bliskoj budućnosti. Često se događaju drska
razbojništva. Štrajkovi su postali obična pojava. Krađe i ubistva su na svakom koraku. Zločinci
zaposjednuti demonima oduzimaju život ljudima, ženama i maloj djeci. Porok je zaludio ljude i svuda preovladava zlo.
Neprijatelj je uspio izvrnuti pravdu i ljudsko srce ispuniti željom za sebičnim dobitkom.
»Pravda stoji daleko; jer istina pade na ulici i pravda ne može da prođe« (Iz. 59, 17).
EGV

Natrag