Poslednji dani

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
DOLAZAK CARA
»Jer još malo, vrlo malo, pak će doći onaj koji treba da dođe i neće odocniti«
(Jevr. 10, 37)
POSLEDNJA KRIZA

Mi živimo u vrijeme posletka. Znaci vremena, koji se brzo ispunjavaju, govore da je Hristov
dolazak na vratima. Dani u kojima živimo svečani su i značajni dani. Duh Božji se postepeno, ali sigurno, povlači sa zemlje. Epidemije kuge i drugih zaraznih bolesti i kazni već snalaze one koji preziru Božju milost. Nesreće na kopnu i moru, nesređeno stanje društva, glasovi i strah od rata,
predstavljaju zloslutne znake.
Sve to predskazuje da se približuju događaji od najvećeg značaja.

Predstavnici zla se udružuju i učvršćuju svoje snage. Oni se jačaju za poslednju veliku krizu.
Uskoro će se dogoditi velike promjene u svijetu i poslednji događaji će se naglo razvijati.

Opšte stanje u svijetu pokazuje da nam neposredno predstoje teška vremena. Dnevni listovi su puni nagovještaja o užasnom sukobu u bliskoj budućnosti. Često se događaju drska
razbojništva. Štrajkovi su postali obična pojava. Krađe i ubistva su na svakom koraku. Zločinci
zaposjednuti demonima oduzimaju život ljudima, ženama i maloj djeci. Porok je zaludio ljude i svuda preovladava zlo.
Neprijatelj je uspio izvrnuti pravdu i ljudsko srce ispuniti željom za sebičnim dobitkom.
»Pravda stoji daleko; jer istina pade na ulici i pravda ne može da prođe« (Iz. 59, 17).
EGV
Ocigledno je da je zlo nagomilano da gore ne moze biti...
Svako ko je imalo dobar to mu smeta.
Samo zlu ne smeta zlo.
Tako da je logicno da ce Bog uskoro delovati da ocisti Zemlju od zla.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ocigledno je da je zlo nagomilano da gore ne moze biti...
Svako ko je imalo dobar to mu smeta.
Samo zlu ne smeta zlo.
Tako da je logicno da ce Bog uskoro delovati da ocisti Zemlju od zla.

Tako je.
Sam izlazak na ulicu je mucenje za coveka koji ima moralnu savest.

Prirodno okruzenje van civilizacije je najidealnije za zivot sa Bogom.
Ali je to danas malo teze u okolnostima trke za novcem i prezivljavanjem, kao i birokratije.

Ipak, covek u zajednici sa Bogom moze da prevazidje sve okolnosti, jer sve sto nam se desava licno - namenjeno je za izgradjivanje naseg karaktera za carstvo nebesko.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

SVEDOCANSTVO U VEZI OTKRIVENJA O POCETKU POSLEDNJIH DOGADJAJA 2021 GODINE

Draga braco i sestre.

U noci 28 januara 2020 godine ukazano mi je na to da ce zavrsni dogadjaji svetske istorije, i zasigurno - vreme kada ce sam Bog objaviti sebe svetu - odpoceti 2021 godine.

U nocnom vidjenju u kome su mi pokazani odredjeni kataklizmicki dogadjaji koje sam pratio kao posmatrac, jedna osoba je glasom punim svecanosti i iscekivanja nekome ko je stajao naspram nje izgovorila sledece reci: "POSLEDNJI DOGADJAJI CE ODPOCETI 2021 GODINE"

Nakon sto sam se probudio uputio sam molitvu Gospodu da mi iz svoje reci da potvrdu ovog otkrivenja ukazom na tekst koji bi potvrdio ono sto mi je pokazano u ovom nocnom vidjenju, a to je 21 godina.
Uzeo sam rec Bozju i otvorio njene stranice.
Tekst koji je stajao predamnom je glasio "Dvadeset i jedna godina bijaše Sedekiji kad poče carovati, i carova jedanaest godina u Jerusalimu" ( 2 knjiga dnevnika 36. 11 ).

Sklopio sam stranice i ponovo se pomolio Gospodu da mi jos jedanput da potvrdu slicne sadrzine iz svoje reci.
Kada sam taj drugi put otvorio stranice pisma, predamnom je stajao identicni tekst, samo iz druge knjige biblije, tacnije iz knjige proroka Jeremije 52. 1, a tekst je glasio: "Dvadeset i jedna godina bijaše Sedekiji kad poče carovati, i carova jedanaest godina u Jerusalimu. Materi mu bješe ime Amutala kći Jeremijina, iz Livn" ( Jeremija 52. 1 ).

U ovim identicnim tekstovima je data jos jedna potvrda, a to je jedanaest godina o kojima sam pisao u ranijim svedocanstvima, koje se u kontinuitetu protezu kako u pismu, tako i u pojedinim istorijskim dogadjajima.
Inace, sam datum kada mi je ovo nocno vidjenje dato, a to je 28. 1. 2020 je takodje bitan, jer je vezan za odredjena desavanja koja su se odigrala na ovaj dan.

Sve pokazuje da se nalazimo na kraju istorije sveta kavu poznajemo, i pored cinjenice da ce mnoge ovi poslednji dogadjaji iznenaditi, i da nije Bozje milosti koja ce svakom coveku dati priliku za pokajanje i obracenje - pitanje je da li bi iko od danasnjeg narastaja spreman docekao vreme kraja i usao u Bozje carstvo slave.
Na tome mozemo da zahvalimo samo njemu koji je vecna milost i ljubav, koji ne zeli da iko pogine, nego da svi dodju u pokajanje.

Amin!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

SVEDOCANSTVO U VEZI OTKRIVENJA O POCETKU POSLEDNJIH DOGADJAJA 2021 GODINE

Draga braco i sestre.

U noci 28 januara 2020 godine ukazano mi je na to da ce zavrsni dogadjaji svetske istorije, i zasigurno - vreme kada ce sam Bog objaviti sebe svetu - odpoceti 2021 godine.

U nocnom vidjenju u kome su mi pokazani odredjeni kataklizmicki dogadjaji koje sam pratio kao posmatrac, jedna osoba je glasom punim svecanosti i iscekivanja nekome ko je stajao naspram nje izgovorila sledece reci: "POSLEDNJI DOGADJAJI CE ODPOCETI 2021 GODINE"

Nakon sto sam se probudio uputio sam molitvu Gospodu da mi iz svoje reci da potvrdu ovog otkrivenja ukazom na tekst koji bi potvrdio ono sto mi je pokazano u ovom nocnom vidjenju, a to je 21 godina.
Uzeo sam rec Bozju i otvorio njene stranice.
Tekst koji je stajao predamnom je glasio "Dvadeset i jedna godina bijaše Sedekiji kad poče carovati, i carova jedanaest godina u Jerusalimu" ( 2 knjiga dnevnika 36. 11 ).

Sklopio sam stranice i ponovo se pomolio Gospodu da mi jos jedanput da potvrdu slicne sadrzine iz svoje reci.
Kada sam taj drugi put otvorio stranice pisma, predamnom je stajao identicni tekst, samo iz druge knjige biblije, tacnije iz knjige proroka Jeremije 52. 1, a tekst je glasio: "Dvadeset i jedna godina bijaše Sedekiji kad poče carovati, i carova jedanaest godina u Jerusalimu. Materi mu bješe ime Amutala kći Jeremijina, iz Livn" ( Jeremija 52. 1 ).

U ovim identicnim tekstovima je data jos jedna potvrda, a to je jedanaest godina o kojima sam pisao u ranijim svedocanstvima, koje se u kontinuitetu protezu kako u pismu, tako i u pojedinim istorijskim dogadjajima.
Inace, sam datum kada mi je ovo nocno vidjenje dato, a to je 28. 1. 2020 je takodje bitan, jer je vezan za odredjena desavanja koja su se odigrala na ovaj dan.

Sve pokazuje da se nalazimo na kraju istorije sveta kavu poznajemo, i pored cinjenice da ce mnoge ovi poslednji dogadjaji iznenaditi, i da nije Bozje milosti koja ce svakom coveku dati priliku za pokajanje i obracenje - pitanje je da li bi iko od danasnjeg narastaja spreman docekao vreme kraja i usao u Bozje carstvo slave.
Na tome mozemo da zahvalimo samo njemu koji je vecna milost i ljubav, koji ne zeli da iko pogine, nego da svi dodju u pokajanje.

Amin!

Brate ne zameri ali Kabala! Ovo je kabalistički način tumačenja...naravno verujući bi voleli da si upravu. Ali ne na ovaj način...

S tim da može biti da se nešto dogodi ali to neće poteći iz ovakvog računa.

Neka te Bog vodi u tvojoj želji da budeš veran Gospodu ali čuvaj se Kabale!

Pozdrav.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko god da je upitanju uvek bih isto odreagovao. Neka posluša Gospoda...ako želi.

Pozdrav i tebi.

Nadam se da su dobre i kvalitetne diskusije. Skoknem malo i ovde.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Brate ne zameri ali Kabala! Ovo je kabalistički način tumačenja...naravno verujući bi voleli da si upravu. Ali ne na ovaj način...

S tim da može biti da se nešto dogodi ali to neće poteći iz ovakvog računa.

Neka te Bog vodi u tvojoj želji da budeš veran Gospodu ali čuvaj se Kabale!

Pozdrav.

Ovo su teske, ali u svakom slucaju lazne optuzbe, jer brate govoris sam od sebe, kao da zelis da se pokazes da i nesto pametno rekao.

Oprosti za ove reci, ali nazire se da je tako.

Ne znam o kakvoj kabali govoris, jer am ja izneo otkrivenje koje sam dobio u nocnomm vidjenju, a onda sam se molio da mi iz svoje reci ukaze da li je otkrivenje od njega.

To je i Adventisticki princip koji poznam iz iskustva mnostvo Adventista, da odgovore za svakodnevne dogadjaje, odluke, itd..itd,, traze u njegovoj reci.

Bog otkriva svoju volju kroz prorostvo, ali i putem svoje reci.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovo su teske, ali u svakom slucaju lazne optuzbe, jer brate govoris sam od sebe, kao da zelis da se pokazes da i nesto pametno rekao.

Oprosti za ove reci, ali nazire se da je tako.

Ne znam o kakvoj kabali govoris

Kabalisti recimo upravo pronalaze simboliku skrivenu u Pismu prema pronalasku brojeva i tako govore o događajima koji treba da se dogode jer ti brojevi u Bibliji su tu da bi nas uputili na događaje koji su skriveni. To je tzv. "duhovno" ili "spiritualno" tumačenje Pisma. Traženje skrivenog značenja..zato brate kažem iako nisi kabalista primenjuješ metode koje oni koriste jer imaju pogrešan pristup Pismu.

jer am ja izneo otkrivenje koje sam dobio u nocnomm vidjenju, a onda sam se molio da mi iz svoje reci ukaze da li je otkrivenje od njega.

Za šta si se konkretno molio? Za godinu kada će to biti? Ako možeš dakle samo malo preciznije.

To je i Adventisticki princip koji poznam iz iskustva mnostvo Adventista, da odgovore za svakodnevne dogadjaje, odluke, itd..itd,, traze u njegovoj reci.

Može biti da si upravu..i da neki Adventisti to rade..a da li je to dobro što oni rade? To moraš proveriti sam.

Bog otkriva svoju volju kroz prorostvo, ali i putem svoje reci.

Putem Reči tako je ali budi oprezan na koji način preko Reči. Mene ovo podseća na onu protestantsku parolu "sola scriptura" koja kaže samo Pismo. Ali nije dovoljno samo Pismo već i ono "tota scrpitura" ili celo pismo tj. u kontekstu. Neko može da kaže "piše u Pismu" pa to je onda poštovanje Pisma ali može li jedan tekst sve da objani..zato ide "tota scriptura" ili svi tekstovi koji govore o datoj temi.

Tako i ovde brate, moraš pravilno koristiti Reč Božiju a ne samo uzeti je i van konteksta njene pouke o njenom pravilnom razumvanju je razumevati.

Pozdrav.

Natrag