Kakva laž, nema raja ko ga ovde ne postigne u umu i srcu.
Pa znaci da ti verujes da niko ko nije postao adventista u ovom zivotu nece biti spasen, pa to nameces i njima!
Opet lažeš. Pokaži gde sam to rekao.
Pa kako ce postici raj u srcu bez zakona? Zar ne treba prvo da budu ozareni 'subotnjom svetloscu'?
Zar ne kazete i vi da u jerusalim 'nece uci nista pogano'? Dakle, niko ko je pusio pio alkohol i sl. nece uci! Znaci da nema ulaska u raj ni Jehovinim Svedocima, ni Pravoslavnima ni Katolicima, jer su trebali znati iz biblije da ne smeju to raditi! Uracunljivi su, nisu deca, citali su bibliju, dakle moze im se suditi, i nema veze sto nisu shvatili, jer nemaju izgovora? To ti ucis!
I džihadisti veruju da je ono što rade ok.
Pa znaci ako dzihadisti nece uci, onda nece ni Jehovini Svedoci niti iko drugi! Uracunljivi su, citali su bibliju, trebali su znati da ne sme alkohol, da ne sme svinja, da ne sme pusenje, da ne sme spiritizam i klanjanje predmetima, da mora subota i veganizam! E posto su propustili sve to, nece uci u jerusalim! Dakle, samo adventisti koji su obdrzali sve to ulaze!
Ovim si presudio svima redom, i mamu svoju i rodjake svoje i sve ostale protestante si osudio na pakao -
" I u njega neće ući ništa nečisto, ni onaj što čini nešto gnusno.. Idolopoklonicima.. njima je mesto u jezeru.. "
Dakle, samo adventisti koji su "cisti", oni se spasavaju! To je tvoje ucenje!
A mi ovde ne govorimo da li je ok ili nije ok po bibliji, vec sta ljudi misle!
Ako su oni napisali da misle da ce biti spaseni i drugi osim njih, onda to i misle!
To i sada tvrdim i to se vidi kod njih
A sta koga briga sta ti tvrdis?
Pa oni su rekli da veruju da ce i drugi osim njih - Jehovinih Svedoka biti spaseni, znaci da tako i veruju!
Hoces reci da su napisali da veruju ono sto ne veruju?
Pa koja je to bolest?
Nigde ne kažu da će biti drugi spaseni
Kako ne kazu?
Evo lepo su rekli:
I koji nisu bili Jehovini svedoci dobiće priliku da se spasu.
Dakle, i oni koji nisu bili clanovi Jehovinih Svedoka ce biti spaseni prema ovome!
Hoces jos preciznije gde spominju zajednice? Pa sta god ti dam, namerno ces izvrnuti!
rekli su da oni ne misle, ali ipak nisu smeli reći jasno i glasno da će biti drugi spaseni. Dakle misle da će samo oni biti kao i vi.
Znaci napisali su da veruju a u stvari ne veruju, nego misle drugacije, jer ti smatras da oni jedno pisu a drugo misle! Pa iako su rekli otvoreno, to je kao da nisu rekli?
Pa ovo je bolestina teska!
Na tvoje popljuvavanje ja samo iznosim ono što se dešava kod vas.
Kakve veze ima ovo sa onim sta veruju Jehovini Svedoci?
Lepo su rekli da ce i drugi biti spaseni, a ti govoris da ne veruju u to! Iako svi znamo da veruju iz licnog iskustva i jer tako pise!
Da se covek zapita, da li si ti pri zdravoj pameti! Ili si samo bezobrazan!?
MIre, ne radi to, on se hrani tvojim odgovorima
Znam ja da je bezobrazan covek, koji se hrani tudjom mukom, duhovni vampir, koji gaji sismisa, i on sam sisa krv!
Ps. Iako se trudiš da odbraniš Raselovce od braće im po Mileru, što je dobro gledano sa ljudske strane,
Ne branim ja njihovu nauku, vec ih branim od nasrtljivca koji zeli da ih sroza besramnim lazima i napravi ih ubicama i zlim ljudima, da bi preko njihovih leseva uzdigao svoju crkvu!
To radi svima!