Poslednji dani

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zato ste na ivici rata u CG. I celi svet će biti uništen osim malog broja ljudi.

Mislis svi ce biti unisteni osim vas adventista? Opet 'projekcija' :p

Opet me samo kopiraš, vidiš koliko je tvoja nauka

Ja da tebe kopiram, bio bi zaista jadan!

I to je netačno, samo mala deca i ljudi koji imaju mentalne probleme ne poznaju volju Božju, svi ostali poznaju

Kakve veze ima sta ti mislis, oni tako veruju! A ti si slagao da govore kako ce samo oni biti spaseni!

Evo sta zaista veruju:

Isus će uskrsnuti nepravednog zločinca, kao i milione, a možda i milijarde drugih koji su umrli A NISU POZNAVALI BOŽJU VOLJU.

Znaci LAGAO SI!

laž, nema raja ko ga ovde ne postigne u umu i srcu.

Kakve veze ima sta ti mislis o tome, oni tako veruju! Dakle slagao si da veruju da ce jedino oni biti spaseni! Lepo kazu da ce biti spaseni i oni koji nisu Jehovini Svedoci!

Opet laž, jedni se vaskrsavaju za sud, a drugi za spasenje.

Opet, nebitno je sta ti mislis! Oni tako misle i tako veruju, kazu da ce biti spaseni i drugi koji nisu J.S., a ti si lagao da su drski i da tvrde da ce se samo oni biti spaseni!

Dakle ti si LAZOV TESKI!

Dobro sam rekao iste laži kao i PC.

Jedini koji ovde iznosis namerne lazi si ti Milose Bogdanovicu!

I to bezocne, podmukle lazi!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Mislis svi ce biti unisteni osim vas adventista? Opet 'projekcija'

Opet lažeš. Pokaži gde sam to rekao.

Kakve veze ima sta ti mislis, oni tako veruju!

I džihadisti veruju da je ono što rade ok.

A ti si slagao da govore kako ce samo oni biti spaseni!

To i sada tvrdim i to se vidi kod njih.

Oni tako misle i tako veruju, kazu da ce biti spaseni i drugi koji nisu J.S.,

Nigde ne kažu da će biti drugi spaseni. Nego si dao ono što sam osporio, a onda dao ono drugo.

Lepo kazu da ce biti spaseni i oni koji nisu Jehovini Svedoci!

rekli su da oni ne misle, ali ipak nisu smeli reći jasno i glasno da će biti drugi spaseni. Dakle misle da će samo oni biti kao i vi.

Zato vam se omča steže oko vrata i imate sve veće rasulo.

Na tvoje popljuvavanje ja samo iznosim ono što se dešava kod vas.

Dolaze iskušenja kada ćete pokazati svoje pravo lice.

Ovdje će se desiti strašne stvari, kada padne prva kap krvi, niko neće otići kod Milivoja Katnića ili Vesne Medenice, nego će zakucati na vrata onome za koga misli da je odgovoran", poručio je Mandić na današnjoj sjednici Skupštine. RTCG

"Ako Zakon prođe, moguć je građanski rat"

"Može da se desi građanski rat", kazao je Amfilohije.

Fosmedia

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

MIre, ne radi to, on se hrani tvojim odgovorima.

Mislis svi ce biti unisteni osim vas adventista? Opet 'projekcija' :p

Ako će svi biti uništeni, čemu onda Krst? Čemu onda uskrsnuće?

Projekcija?? Hahahahahahahaha, omiljeni "izgovor" narcisoida je upravo pominjanje projekcije i pripisivanje iste drugima.

Nikako da shvate da se svet ne vrti oko njih, i da su kao i svi ostali ljudi, grešni, a možda ili čak sasvim sigurno grešniji od drugih. Nisu perfecti, ma koliko se klanjali senki i smrti (a shabat to jeste).

Ps. Iako se trudiš da odbraniš Raselovce od braće im po Mileru, što je dobro gledano sa ljudske strane, jer neko zaista treba nasrtljivim sledbenicima "duha proroštva" da pokaže da im je oholost i samouverenost na veoma klimavim, da ne kažem lažnim osnovama, ipak ne bi trebao da zaboraviš dve stvari:

1. Mi kao Hristovi (pravi novi Israel) ne treba da imamo išta sa služiteljima šatora

2. I jedni i drugi su heretici i apostate od Boga, verovanja i jednih i drugih su i te kako u suprotnosti sa Božijom porukom, i sa verom Njegove Crkve.

3. I jedni i drugi negiraju da je Hrist - Krist (Memra Elohim, sam YHWH, došao u Telu po Ruah Ha Kadosh). (Namerno hebreizujem) A Ivan--Jovan lepo kaže čiji su oni koji to negiraju (negacija nije samo direktno negiranje, nego i uvijeno negiranje kome su oba ova Mileritska čeda i te kako u svojoj lukavosti sklona).

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kakva laž, nema raja ko ga ovde ne postigne u umu i srcu.

Pa znaci da ti verujes da niko ko nije postao adventista u ovom zivotu nece biti spasen, pa to nameces i njima!

Opet lažeš. Pokaži gde sam to rekao.

Pa kako ce postici raj u srcu bez zakona? Zar ne treba prvo da budu ozareni 'subotnjom svetloscu'? :p

Zar ne kazete i vi da u jerusalim 'nece uci nista pogano'? Dakle, niko ko je pusio pio alkohol i sl. nece uci! Znaci da nema ulaska u raj ni Jehovinim Svedocima, ni Pravoslavnima ni Katolicima, jer su trebali znati iz biblije da ne smeju to raditi! Uracunljivi su, nisu deca, citali su bibliju, dakle moze im se suditi, i nema veze sto nisu shvatili, jer nemaju izgovora? To ti ucis!

I džihadisti veruju da je ono što rade ok.

Pa znaci ako dzihadisti nece uci, onda nece ni Jehovini Svedoci niti iko drugi! Uracunljivi su, citali su bibliju, trebali su znati da ne sme alkohol, da ne sme svinja, da ne sme pusenje, da ne sme spiritizam i klanjanje predmetima, da mora subota i veganizam! E posto su propustili sve to, nece uci u jerusalim! Dakle, samo adventisti koji su obdrzali sve to ulaze!

Ovim si presudio svima redom, i mamu svoju i rodjake svoje i sve ostale protestante si osudio na pakao - " I u njega neće ući ništa nečisto, ni onaj što čini nešto gnusno.. Idolopoklonicima.. njima je mesto u jezeru.. "

Dakle, samo adventisti koji su "cisti", oni se spasavaju! To je tvoje ucenje!

A mi ovde ne govorimo da li je ok ili nije ok po bibliji, vec sta ljudi misle!

Ako su oni napisali da misle da ce biti spaseni i drugi osim njih, onda to i misle!

To i sada tvrdim i to se vidi kod njih

A sta koga briga sta ti tvrdis?

Pa oni su rekli da veruju da ce i drugi osim njih - Jehovinih Svedoka biti spaseni, znaci da tako i veruju!

Hoces reci da su napisali da veruju ono sto ne veruju?

Pa koja je to bolest?

Nigde ne kažu da će biti drugi spaseni

Kako ne kazu?

Evo lepo su rekli:

I koji nisu bili Jehovini svedoci dobiće priliku da se spasu.

Dakle, i oni koji nisu bili clanovi Jehovinih Svedoka ce biti spaseni prema ovome!

Hoces jos preciznije gde spominju zajednice? Pa sta god ti dam, namerno ces izvrnuti!

rekli su da oni ne misle, ali ipak nisu smeli reći jasno i glasno da će biti drugi spaseni. Dakle misle da će samo oni biti kao i vi.

Znaci napisali su da veruju a u stvari ne veruju, nego misle drugacije, jer ti smatras da oni jedno pisu a drugo misle! Pa iako su rekli otvoreno, to je kao da nisu rekli?

Pa ovo je bolestina teska!

Na tvoje popljuvavanje ja samo iznosim ono što se dešava kod vas.

Kakve veze ima ovo sa onim sta veruju Jehovini Svedoci?

Lepo su rekli da ce i drugi biti spaseni, a ti govoris da ne veruju u to! Iako svi znamo da veruju iz licnog iskustva i jer tako pise!

Da se covek zapita, da li si ti pri zdravoj pameti! Ili si samo bezobrazan!?

MIre, ne radi to, on se hrani tvojim odgovorima
Znam ja da je bezobrazan covek, koji se hrani tudjom mukom, duhovni vampir, koji gaji sismisa, i on sam sisa krv!

Ps. Iako se trudiš da odbraniš Raselovce od braće im po Mileru, što je dobro gledano sa ljudske strane,

Ne branim ja njihovu nauku, vec ih branim od nasrtljivca koji zeli da ih sroza besramnim lazima i napravi ih ubicama i zlim ljudima, da bi preko njihovih leseva uzdigao svoju crkvu!

To radi svima!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa znaci da ti verujes da niko ko nije postao adventista u ovom zivotu nece biti spasen, pa to nameces i njima!

Gdje se to vidi iz ove moje rečenice koju si citirao?

tripo 41 said:

Kakva laž, nema raja ko ga ovde ne postigne u umu i srcu.

Vidiš koliko lažeš. sram da te bude. Ali ti nemaš srama.

Pa kako ce postici raj u srcu bez zakona?

Ko je rekao da nemaju zakona?

Zar ne treba prvo da budu ozareni 'subotnjom svetloscu'?

Samo se cerekaj a omča se steže.

Zar ne kazete i vi da u jerusalim 'nece uci nista pogano'?

Ne mi nego Biblija.

Dakle, niko ko je pusio pio alkohol i sl. nece uci!

Naravno da neće.

Znaci da nema ulaska u raj ni Jehovinim Svedocima, ni Pravoslavnima ni Katolicima, jer su trebali znati iz biblije da ne smeju to raditi!

Pa ne puše i ne piju svi katolici i ove koje si nabrojao.

Za to čak ne treba ni Biblija, kako može neko ući ko je svesno sebe trovao.

Uracunljivi su, nisu deca, citali su bibliju, dakle moze im se suditi, i nema veze sto nisu shvatili, jer nemaju izgovora? To ti ucis!

Hoćeš reći da čovek koji puši nije znao da se truje? Evo dokaza da na pokvaren način rasp.

Kao ja sam rekao to, a nisam.

da ne sme svinja, da ne sme pusenje, da mora subota i veganizam!

Nigde HAC ne uči veganizam. To kod nas nije pravilo. To uči tvoja PC tačnije monasi i spada u fanatizam.

Dakle, samo adventisti koji su obdrzali sve to ulaze!

Možeš li me citirati gde sam ovo rekao? Naravno da ne možeš.

A mi ovde ne govorimo da li je ok ili nije ok po bibliji, vec sta ljudi misle!

Nebitno je šta ljudi misle, svi misle da je ok ono što rade.

Ako su oni napisali da misle da ce biti spaseni i drugi osim njih, onda to i misle!

A to je drskost i oholost. Nisu napisali da će biti drugi.

Hoces reci da su napisali da veruju ono sto ne veruju?

Naravno kao i vi što pišete da je Isus Bog, ali su vam ikone Bog, brojanice, hramovi.

Pa koja je to bolest?

Tačno bolest pokvarenog srca i kod vas i kod njih. Više Bog ceni sataniste od vas, oni bar otvoreno obožavaju satanu.

A sta koga briga sta ti tvrdis?

zato ste u rasulu. Jer ne prihvatate ono što ja tvrdim a to je Biblija.

Evo lepo su rekli:

Oni su je već dobili opšte poznata stvar. Ali nigde ne uče da će se neki od tih ljudi spasiti. tj. da su spaseni.

Dakle, i oni koji nisu bili clanovi Jehovinih Svedoka ce biti spaseni prema ovome!

oni to ne uče. Zato i jesu ovako besmisleno formulisali, kao da je neko glup pa ne vidi šta oni stvarno misle.

Hoces jos preciznije gde spominju zajednice? Pa sta god ti dam, namerno ces izvrnuti!

Nigde nisu spomenuli da su spaseni ljudi pre koji nisu bili JS.

Znaci napisali su da veruju a u stvari ne veruju,

Kao i vi Isus je Bog a ustvari verujete da je to ikona.

nego misle drugacije, jer ti smatras da oni jedno pisu a drugo misle! Pa iako su rekli otvoreno, to je kao da nisu rekli?

Znači da nisam u pravu za džihadiste.

Kakve veze ima ovo sa onim sta veruju Jehovini Svedoci?

Ima jer ste isti.

Lepo su rekli da ce i drugi biti spaseni,

Jesu rekli biti, a to znači da nisu i neće nikako.

Nisu rekli spaseni su, samo da ustanu iz groba.

Da se covek zapita, da li si ti pri zdravoj pameti! Ili si samo bezobrazan!?

ne daj Bože da me ti i takvi hvalite.

Znam ja da je bezobrazan covek, koji se hrani tudjom mukom, duhovni vampir, koji gaji sismisa, i on sam sisa krv!

Opet projekcija. Uskoro će vam Bog oduzeti tu hranu pa će se pokazati vaše pravo lice i već se pokazalo i pokazuje se.

Ne branim ja njihovu nauku, vec ih branim od nasrtljivca koji zeli da ih sroza besramnim lazima i napravi ih ubicama i zlim ljudima, da bi preko njihovih leseva uzdigao svoju crkvu!

Braniš i njihovu nauku i odobravaš je, jer imate isto idolopoklonstvo samo prema različitim stvarima.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Mire, Mire, ne ide to tako, sa njime treba drugačije...

To radi svima!

Nisam ni rekao da braniš njihovu "crkvu", nego da sa ljudske strane braniš ljude od nasrtljivaca, sledbenika istog takvog "duha proroštva"...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno da neće

Pa 99, 9% populacije je "pogano" - pije alkohol, kafu, zeleni caj, sirce, senf, jede svinju itd..!?

Znaci, potvrdjujes da niko osim adventista nece biti spasen!?

Za to čak ne treba ni Biblija, kako može neko ući ko je svesno sebe trovao.

A sad mora biti "svesno" a rekao si da to nema veze od "uverenja"? Pa neko ko pije alkohol i jede svinju i ne misli da se truje! A dobice - cvrc po tebi pakao!

Znaci 99% sveta si vec osudio na pakao!

Hoćeš reći da čovek koji puši nije znao da se truje? Evo dokaza da na pokvaren način rasp.

Pa mozda je pusac i znao, ali onaj koji jede svinju, pije kafu, caj, sirce, alkohol itd.. on nije znao!

A sad se vracas na uverenje, pa kako sad mora biti "svesno"?

Možeš li me citirati gde sam ovo rekao? Naravno da ne možeš.

Pa nisi rekao formalno, ali jesi neformalno :)

Nebitno je šta ljudi misle, svi misle da je ok ono što rade.

A znaci sad 'nije bitno uverenje' , a rekao si da trovanje mora biti 'svesno'. Pa ti sam sebi protivrecis! :)

A to je drskost i oholost. Nisu napisali da će biti drugi.

Kako nisu napisali, evo ponovo:

Znaci jesu, ali ti LAZES DA NISU!

oni to ne uče. Zato i jesu ovako besmisleno formulisali, kao da je neko glup pa ne vidi šta oni stvarno misle.

Pa neko je zaista glup ako ne vidi da ti pokusavas da im podmetnes!

Nisu rekli spaseni su, samo da ustanu iz groba.

A kako mogu biti 'spaseni unapred?' Valjda se kaze "bice spaseni"! Zar se spasenje dobija unapred smrcu? Zar nema sud?

Jesu rekli biti, a to znači da nisu i neće nikako.

"Bice spaseni", jer ne mogu biti unapred!

A to tebi znaci - "da nisu i nece biti nikako", jer tebi nema suda, jer ti tako shvatas bibliju, a njima ne znaci jer oni tako ne shvataju bibliju!

Oni zaista veruju da ce biti spaseni tokom hiljadugodisnjeg suda!

I sad im ti nameces da su rekli ono sto nisu, jer ti drugacije shvatas bibliju i verujes!

Boze mili, pa ovo je bolesno!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa 99, 9% populacije je "pogano" - pije alkohol, kafu, zeleni caj, sirce, senf, jede svinju itd..!?

Tako i stoji u Bibliji.

Znaci, potvrdjujes da niko osim adventista nece biti spasen!?

Na to sam već. a ti si toliko bezobrazan da si taj deo zaobišao da bi opet mogao da lažeš.

A sad mora biti "svesno" a rekao si da to nema veze od "uverenja"?

Pa oni će i pored toga sebe da uvere d aje to ok.

Pa nisi rekao formalno, ali jesi neformalno

Kod očiglednih stvari se traži jasno to, ali ne možeš ti to dati.

Kako nisu napisali, evo ponovo:

već su je dobili dok su bili živi. dakle oni negiraju da će se iko spasiti osim njih.

Znaci jesu, ali ti LAZES DA NISU!

Da misle onda bi napisali drugačije.

Pa neko je zaista glup ako ne vidi da ti pokusavas da im podmetnes!

Vi učite da je Isus Bog, ali ga ne smatrate istinski.

A kako mogu biti 'spaseni unapred?

Naravno da mogu. Džabe si čitao Bibliju.

Valjda se kaze "bice spaseni"! Zar se spasenje dobija unapred smrcu? Zar nema sud?

Nije Biblija pisana za formalni nivo razmišljanja.

"Bice spaseni", jer ne mogu biti unapred!

Ko nije ovde neće biti ni gore.

A to tebi znaci - "da nisu i nece biti nikako",

Ja to nisam rekao. Osim toga ne daješ koment. konkretno na koga misliš. Znam tu foru klinaca od 16 godina, ajd da reknem ovo , d aon kaže to, pa da ga uhvatimo u raskoraku.

jer tebi nema suda,

Ko je rekao da nema suda? Bilo bi smešno da nije žalosno. Daješ odg. a nisi me citirao u celini.

jer ti tako shvatas bibliju, a njima ne znaci jer oni tako ne shvataju bibliju!

Zato nakon svakog iskušenja pokažu svoje pravo lice kao i vi.

Oni zaista veruju da ce biti spaseni tokom hiljadugodisnjeg suda!

Da to baš uči Biblija. Kao i vi iz pakla. Dokaz da želite da ostanete u grehu.

I sad im ti nameces da su rekli ono sto nisu, jer ti drugacije shvatas bibliju i verujes!

Ne moraju ni reći direktno, meni ne, tebi na formalnom nivou moraju reći. To je nivo male dece i mlađeg školskog uzrasta.

Natrag