To sto se vama ta istina ne dopada to je vasa stvar
Isto je i u slucaju tebe!
Ti mislis da samo vi imate pravo da napadate, a kad vas napadnu istom jacinom i istim oruzjem onda kukate, kao da smo mi nepravedni, lazovi itd..
Ne vidis sta radite?
Budite uvidjavni, ucite se kulturi, pa vas niko nece tom zestinom napadati. Evo i Shone rece isto sto i ja, dakle smirite se..
da vi nista drugo ne cinite osim da napadate neistomisljenike
Ajde molim te nemoj da izmisljas!
Jesam li ja napao Mystery sto veruje drugacije, nisam. I drago mi je sto ima suprotnih misljenja, ja joj ne zameram sto je Jehovin Svedok, ne namecem joj pravoslavlje, a ne bi ni vi trebalo adventizam.
Isto je i sa ostalima, svacije misljenje je dobrodoslo. I ja nemam potrebu nikoga da vijam i namecem mu nekakvu 'istinu' pa ako ne prihvate da ih nazivam lazovima, da ih napadam, osporavam njihovu crkvu, nazivam ih neiskrenima i sta ti ja znam, kao vi nas sto napadate svo vreme, pa smo prisiljeni da odgovaramo na taj bezobrazluk.
Onaj koji ima mir, i koji je sa Bogom, nece to ni raditi, to ce raditi samo onaj koji ima nemir. A vas nemir vas nagoni to i da radite..
Ovde i Jehovini svedoci iznose svoje vidjenje istine, i dokazuju svoju crkvu kao pravom.
Mogu na lep nacin da kazu sta veruju, i ja ih podrzavam da objasne ljudima sta veruju i zasto, da dokazu biblijom. Ali ne da napadaju druge crkve da bi sebe uzdigli. Ne da ostale ljude prave zlim, da druge zajednice prave zlim da bi svoju uzdigli. Mystery to i ne radi, zato je podrzavam.
Ona lepo kaze sta misli, cim krenete da je napadate ona vas pusti, jer je pametnija od vas. Zar se Hriscanin tako ponasa? Zar napada?
Istina stoji sama za sebe, nema potrebe prenaglasavati je, dovoljno je reci jednom. A onaj koji bombarodvanjem zatvara stranice da drugi ne vide sta su ostali pisali, taj je siledzija!
A ponavljanjem i prikrivanjem laz ne postaje istina, sto se vi nadate da hoce..