Znaš što, Laodikeja? Nemam pojma tko je Adrian i posebnog nemam razloga hvaliti pravoslavce ( jer ih ima svakakvih) ali, nakon dužeg čitanja Adrianovih postova ( makar me izmući s ćirilicom) mogu mirne duše reći da je on najkompetetniji forumaš ovdje: ne samo da poznaje Bibliju već ima i zdravo rasuđivanje jer ima Duha Božjega.Nikakav negativan utjecaj ne širi, dapače, pomaže...osobito onima koji se ne snalaze u ovom kaosu koji su protestanti prenijeli i u pravoslavnu sredinu.
Da li je oštar, da li griješi u ljubavi? To zna njegov ispovjednik.:dtyste:
Ti se skoncentriraj na sadržaj njegovih postova. Ne možemo sada očekivati ljupke razgovore i bratsku atmosferu kad ste je vi protestanti odavno narušili svojim lažnim optužbama i protiv Katoličke i Pravoslavne crkve.
E sestro Izabeleta a sta ja da kazem?rodjen sam u inostranstvu i poznata mi je samo latinica!i ja se mucim s cirilicom,a o gramatici i da ne govorim!iako mi je to matenji alfabit-azbuka,gramatika,eto ucim i dana danas lai veruj mi ako naucis cirilicu samo ces biti bolji profesor,covek.Zelim da znas da ste Ti,Adrian,Gero,Faky za mene na ovom forumu jedini kojima verujem jer se jasno vidi po vasim postovima da niste Licimeri kao ladokejac,brzi,ris bg itd.
Sto se tice Adriana ne samo da je veliki poznavalac biblije,vec je i realan covek jer on nikog ne brani ko je protiv biblijskih nauka on cak raspravlja ne manje ostro i s pravoslavcima,katolicima kad se ne drze biblijskih nauka sto se moze videti na nekim temama ovde na pr
ali se treba poklenjati Ikonama itd a i Gero,Faky oni takodje sve pa i pravoslavne ne osudjuju ali zele da im otkriju pravilno tumacenje biblije ne s (Kontekstima kako to ladokejac kaze!a citaj onako kako je napisano,pisi kako si procitao! kako rece Vuk karadjic)
Zelim ti sve najbolje,Jos vecu snagu u veri u Hrista, u raspravi s jereticima,izvrtacima biblije.
Nemam nista dodati, ljubav je ono sto spaja..
Pozdrav..
P zar nevidis kako si licimeran?Kako sad govoris da nas ljubav spaja?kad svo vreme tvrdis da nas (SUBOTA) spaja?
Kako moze covek da subotari i osudjuje druge nesubotare koji ne postuju subotu da nisu verni Bogu,a posle govoris da je ljubav spasenje a ne subota?
To su dva razna zakona!Subota je zakon za jevreje a Ljubav je zakon ze celo covecanstvo!dali si to znao?Subotu je dao mojsiju Gospod za jevrejski narod to je zakon pise jasno u Mojsijevoj,Jezikelju 20! a LJubav je takodje zakon!koji je Licno dao Gospod u telu na zemlji(Ljubi bliznjeg svog kao samoga sebe,a takodje i Ljubi Gospoda Boga svoga svim svojim umom,dusom,razumom)o ovim dvoma zakonima zavisi sav zakon.Isus nikad nije pomenuo subotu da izvrsava zakon pred Bogom.
Ја ширим негативан утицај? Већ четврт века је ваша секта веома активна овде, мада је било суботара у мањој мери и раније. Међутим, прави напад од вас почиње баш у најгоре време, када су све секте осетиле слабост ове државе, од 1990. па на даље. Од онда веома активно од православне цркве правите сотону, лажете и варате народ, и сада си се осетио ти меродавним да говориш како ја ширим нетрпељивост. Невероватно. Вама су сви пагани и деца Вавилона, а ви сте "изабрани". Сви остали су отпад.
Него је теби чудно да неко може да противречи вашој добро смишљеној кампањи. То су многи суботарски умови смишљали, и сад се нађе један да руши ваше планове. Што рече Мика: правим конфузију. Тражили сте слабу тачку, испитивали, провоцирали, правили се наивни и др., још док сте били екипно овде. И шта би? Мућак.
То што ти користиш име Господње да изгледа као да си неки апостол, како си умислио, више нема ефекта. Таквим триковима се сви секташки "пророци" и проповедници служе, било која да је секта у питању. Имате потпуно исти наступ, само су вам јереси мало истумбане, па ко кога превари и на коју причу.
Bratko Adriane!ne siris ti nista ovde lazno,konfuzije imas ti ovde istomisljenika netreba da ti navodim koji su to podji od mene a dalje znas.
Hvala Bogu sto si se vratio na forum,Bog nije mogao da gleda sta se ovde desava pa te je vratio nazad sa jos vise Duha Svetoga!mi smo uz tebe lako ces prepoznati prave vernike jedine apostolske crkve jer nemaju ni trunke licimerja i milosti(Kad kazem milosti mislim na one koji izvrcu,prepravljaju Bozje slovo da bi pokrili svoje lazne dogme) kad je u pitanju pravda i biblija.
Veliki pozdrav od Helsinga.