Pre nego pritisnem ignore, samo da te podsetim da si i pre mesec dana krenuo sa napadima na mene bez ikakvog povoda i osnove.
Nisam ja tebe uopste napao licno. Vec samo tvoju nauku osporavao. I opet, ti se nisi osvrnuo na to, dokazujuci, vec samo tvrdis kako te neko neosnovano napada. Posle kad sam detaljnije procitao, vidim da si prvi upotrebio prostakluk, sto sam jedino zamerio i politiku sto zloupotrebljavas, pa se Slap samo nadovezao, ali sam ipak spustio loptu i izvinuo se da te smirim..
A ovaj put si meni uputio prostakluk, kao kulturno, da se ne primeti.. A ja sam se samo osvrnuo na tvoju nauku sadrzanu u videima koje postavljas, i ni na sta drugo, i to ti smeta? Pa izvini molim te!
Da, osnova je bila to što si ti mislio a ne pročitao. Pošto sam shvatio sa kakvim mentalnim sklopom imam diskusiju, povukao sam se jer mi je besmisleno da "pišam uz vetar"!
Ja sam "priznao gresku" iako nisam kriv, da te smirim, jer pametniji popusta.. A ja vrlo retko gresim, i odmah sam shvatio sa kim imam posla. A ti se evo opet izrazavas na isti nacin kao Slapu sto si se obratio, tako sad i meni - prostaklukom govoris -
"pisati uz vetar"! Izvini, ali nije ti ovo kafana, pa da koristis takav recnik!
Opet tako nastupaš ali sada ideš na ignore i slobodno ti je da se baviš mojim postovima do mile volje.
Slobodno je tebi da ignorises koga god zelis. A ne treba ni da vidis sta ti odgovaram, jer ti nisi u stanju ni da pobijes argumentovano ono sto imam reci na te gluposti iz videa..
Što se mene tiše, nisi više vredan ni sekunde moje pažnje!
Tvoje paznje? Hriscaninu je stalo do svakog coveka i onog najgoreg. Vise zabludelom treba posvetiti paznju - "
jer ostavi 99 u polju i otidje da nadje izgubljenu ovcu".. A jesi li ti Hriscanin, necu ni da te kvalifikujem, ti sam sebe kvalifikujes recnikom.. Dokazi da nije tako!?