Papa - da li je zaista Sveti Otac???

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
@mire000
Što se tiče mentalnih bolesnika, samo mogu citirati staru narodnu izreku:"Samo lopov prepoznaje lopova!"
Što se tiče šetnje, na koju me već drugi put upućuješ, prošetaj ga ti malo i smiri hormone!
Mislis da prosetam psa? Ako si mislio nesto drugo, bas si prost. Ne zavredjujes da se tvojim pistovima uopste i bavim.

Lopov prepoznaje lopova, kazes!?
A vidis da ti znas da je on lopov, pa prepoznaj onda sebe ;)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Mislis da prosetam psa? Ako si mislio nesto drugo, bas si prost. Ne zavredjujes da se tvojim pistovima uopste i bavim.

Lopov prepoznaje lopova, kazes!?
A vidis da ti znas da je on lopov, pa prepoznaj onda sebe ;)

Mislio je na ono drugo, ne na psa. I time se razotkrio ko je. I baš zato i ne zavređuje da se njime neko bavi, ali, on, na žalost to upravo i želi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
U nemoći, trolujete, halucinirate i nikako da shvatite da je tema papa a ne bilo šta drugo. Znači, tema nije pravoslavlje a ni bilo koji oblik otpadničkih crkava ili šta su već!
Kada savladate to, možda će te biti vredni pažnje. Do tada, vredni samo sprdnje!
A ko se sprda? Smes li ti javno da se sprdas ili ti anonimnost daje krila?

Da tema je Papa, a ti zaseo bas na njoj, a ovamo se pravis pravoslavac, dok ti na drugim temama pljuju veru, upravo ti isti cije sad videe postavljas..

P.S. ja tebe sprdao nisam!

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
@mire000
Tvoje asocijacije su tvoje i sve što napišeš i kažeš oslikava samo tebe a ne toga kome to upućuješ!
Pošto si napravio dobar autoporteret, ideš na ignore kao i drugi, slični tebi.
Besmisleno je obraćati pažnju na takve likove....da ne idem u detalje!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
@mire000
Tvoje asocijacije su tvoje i sve što napišeš i kažeš oslikava samo tebe a ne toga kome to upućuješ!
Pošto si napravio dobar autoporteret, ideš na ignore kao i drugi, slični tebi.
Besmisleno je obraćati pažnju na takve likove....da ne idem u detalje!
Mozes da me ignorises koliko te volja.
Ja cu tvoje postove i dalje da komentarisem, jer tome sluzi forum. A sto se tice mog "autoportreta" on je za razliku od tvog "sprdajuceg" , spreman na diskusiju i ozbilno razmatranje argumenata, a ti se pokazao argumentima nisi, niti si oborio ono sto sam ja napisao..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A ko se sprda? Smes li ti javno da se sprdas ili ti anonimnost daje krila?

Hmmm, njegovo ponašanje mnogo liči na ponašanje ovog:

85095_kontravizija-115212-photo-e-stock-milos-rafailovic_f.jpg

Koji i ne zna da se mač ne drži za oštricu na taj način. Ali, takvo "znanje" i "nauka" se i mogu očekivati od pulena EGWističkih "univerziteta"...

Ps. I on bi da obnavlja "Dušanovo casrtvo"... pa i najobičniji sebar bi ga izbušio sa vilama, a vitezovi ne bi ni trošili vreme da potežu mač na njega, osim da mu po zakoniku Stefana Uroša IV, jezik odseku jer je babunsku jeres propovedao i ispovedao.

Uzgred, mnogo je "mrskih" Latina bilo u službi cara Stefana Uroša IV - Dušana.... ali ni jedan "babun"....

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Pre nego pritisnem ignore, samo da te podsetim da si i pre mesec dana krenuo sa napadima na mene bez ikakvog povoda i osnove. Da, osnova je bila to što si ti mislio a ne pročitao. Pošto sam shvatio sa kakvim mentalnim sklopom imam diskusiju, povukao sam se jer mi je besmisleno da "pišam uz vetar"!
Opet tako nastupaš ali sada ideš na ignore i slobodno ti je da se baviš mojim postovima do mile volje.
Što se mene tiše, nisi više vredan ni sekunde moje pažnje!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pre nego pritisnem ignore, samo da te podsetim da si i pre mesec dana krenuo sa napadima na mene bez ikakvog povoda i osnove.
Nisam ja tebe uopste napao licno. Vec samo tvoju nauku osporavao. I opet, ti se nisi osvrnuo na to, dokazujuci, vec samo tvrdis kako te neko neosnovano napada. Posle kad sam detaljnije procitao, vidim da si prvi upotrebio prostakluk, sto sam jedino zamerio i politiku sto zloupotrebljavas, pa se Slap samo nadovezao, ali sam ipak spustio loptu i izvinuo se da te smirim..

A ovaj put si meni uputio prostakluk, kao kulturno, da se ne primeti.. A ja sam se samo osvrnuo na tvoju nauku sadrzanu u videima koje postavljas, i ni na sta drugo, i to ti smeta? Pa izvini molim te!

Da, osnova je bila to što si ti mislio a ne pročitao. Pošto sam shvatio sa kakvim mentalnim sklopom imam diskusiju, povukao sam se jer mi je besmisleno da "pišam uz vetar"!

Ja sam "priznao gresku" iako nisam kriv, da te smirim, jer pametniji popusta.. A ja vrlo retko gresim, i odmah sam shvatio sa kim imam posla. A ti se evo opet izrazavas na isti nacin kao Slapu sto si se obratio, tako sad i meni - prostaklukom govoris - "pisati uz vetar"! Izvini, ali nije ti ovo kafana, pa da koristis takav recnik!

Opet tako nastupaš ali sada ideš na ignore i slobodno ti je da se baviš mojim postovima do mile volje.
Slobodno je tebi da ignorises koga god zelis. A ne treba ni da vidis sta ti odgovaram, jer ti nisi u stanju ni da pobijes argumentovano ono sto imam reci na te gluposti iz videa..

Što se mene tiše, nisi više vredan ni sekunde moje pažnje!

Tvoje paznje? Hriscaninu je stalo do svakog coveka i onog najgoreg. Vise zabludelom treba posvetiti paznju - "jer ostavi 99 u polju i otidje da nadje izgubljenu ovcu".. A jesi li ti Hriscanin, necu ni da te kvalifikujem, ti sam sebe kvalifikujes recnikom.. Dokazi da nije tako!?

Poslednja izmena:
Natrag