Opet podmećeš, izvrćeš, bežiš od istine?!
Zašto se meni u opšte obraćaš, pošto nisam autor ni jednog videa. Sve što sam linkovao nije moje delo pa ne vidim smisao tvog obraćanja meni.
Zato, zaobiđi me u širokom luku sve dok se tebi ne budem obraćao.
Izvini gospodine, ali ovo je forum!
Sve sto postavis je podlozno kritici, a isto tako i tvoje misljenje. Ako ocekujes da niko to ne komentarise, zasto onda postavljas?
Ja sam samo kulturno napisao da je izneto u videu pogresno, bilo to tvoje misljenje ili ne!
A zasto onda postavljas ako nije tvoje misljenje, znaci da jeste!
Druga stvar, postavljanje videa bez uvodnog komentara, nije ni dozvoljeno!
Tema nisi ni ti ni ja nego papa.
Ocigledno nisi pravoslavac cim te ne doticu njihovi napadi na pravoslavlje..
Tema smo svi mi, i ja i ti i svi ostali, nisi ti zasticena vrsta..
Zato, zaobiđi me u širokom luku sve dok se tebi ne budem obraćao.
Necu te zaobilaziti kao sto nicije lazi ovde na forumu ne zaobilazim! Ti ocekujes da opljujes nekoga i onda da ne primis kritiku? Pa izvini molim te!
Ovo je forum, i svako ima pravo da se obraca svakome, nisi ti u privatnom prostoru vec na javnom forumu i iznosis sve javno, tako te svako moze javno i osloviti i pozvati na odgovornost za ono sto iznosis!
To što tebi smeta istina, to je tvoj problem a ne moj!
To sto si ti postavio prosto nije istina, i ne mozes to argumentovano da odbranis. Ja sam dokazao da je neistina!
I nisu videi sa youtube istina, oni mogu sadrzati nesto istine, ali isto tako i mnogo izmisljotina..
P.S. Pravoslavlje ne moram braniti, brani se i odupire svima vama zajedno čitav milenijum i bez mene.
P.S. Pravoslavlje neces ni braniti zato sto te ne doticu lazi protiv njega, jer ti nisi Pravoslavac.
A zasto mislis da ce tvoje pljuvanje njih da dotakne, ako tebe vec ne dotice pljuvanje po Pravoslavlju?
Psi laju, karavani prolaze!
Tako i ti lajes protiv Pape!
Хахахаха...
Бацим камен и сав муљ одмах на површини!
У Хришћанству се именом Луцифер звао пали серафим који је желео да достигне Бога (Исаија 14,14). Луцифера је протерао са небеса арханђел Михаило. Познат је и као Сатана, Змија, Кушач и Лукави. Био је и херувим (Езекиљ 28,14) и „јутарња звезда“ (Исаија 14,12). Езекиљ (Езекиљ 28,17) наводи да је Сатана био ванредно леп анђео. Постао је „господар пакла“, јер је тамо бачен због своје побуне против Бога.
Није тек тако народ давно рекао:"Не веруј латинима ни кад дарове носе!"
Управо сте те речи само потврдили и сасвим је јасно зашто га браните, пошто сте исти као и он, змије, кушачи, лукави....
Znas sta, osim sto kopiras sa youtube (postavljas i mentalnog bolesnika Riveru), sad kopiras i tekstove sa interneta.. Aj prosetaj ti malo, lep je dan..
Naime, imao sam prilke da na svečanom uskršnjem bdenju, kada se ova Pohvala Uskrsu peva, vidim i pravoslavne duhovnike, koji nisu imali nikakvih primedbi na tekst same pohvale.
Naravno, zato sto se to peva vec vekovima i niko nije imao prigovor, zna se kome je upucena, ali sad su oni pronasli "toplu vodu"..
Dakle, neko ko se predstavlja kao "pravoslavac" a koristi sektaške, protestantske (treba dodati da luterani, ali i metodisti imaju sličan obred na Veliku Subotu) "argumente", je ili toliko upao u tamu mržnje i nacionalističkog slepila, ili što je najverovatnije, i sam pripada nekoj od sinagoga satane nastalih u američkom "revivalu".
Sve indicije pokazuju da on pravoslavac nije. Ali nije ni vazno, ako mu je najveci intelektualni domen youtube, onda ne zavredjuje niciju paznju..