Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Interesantno je kako se "pravoslavac" i adventista (da li je još uvek?) slažu u napadima na Crkvu.
Ne pricaju adventisti nista o Laodikeji. Ti trebas pomoc.Zato jesu tvoji golovi, minute, datumi.
Znaš šta pričaju advent. o tome? Sveti gol u svetoj minuti.
Nemoj molim te da izmisljas, svi znaju da LUCIFER znaci SVETLO.
Nemoj molim te da izmisljas, svi znaju da LUCIFER znaci SVETLO.
Djakon ne izgivara LUCIFER vec peva o SVETLU, na latinskom je LUCIFER (jutarnja zvezda ili svetlo) evo prevod:
Neka ovaj plamen SVETLA i dalje gori, to SVETLO koje nikada ne nestaje, Hrist tvoj Sin!
Koji je vracajuci se iz pakla, PROSVETLIO covecanstvo, i zivi i vlada u vekove vekova..
Ostalo sto postavljas ne vredi ni komentarisati, sve namerno izvrnuto u videima da napravi katolicku crkvu satanistickom. To je govor mrznje, i nista drugo do odvratna propaganda..
Mogao si postaviti i video gde papa sedi na stolici sa obrnutim krstom (kao sto neki rade) [mnogo bolje nego znakovi rukama], i to predstaviti satanizmom, a svi znaju da je obrnuti krst simbol svetog Petra!
Zadnji video sto si postavio je subotarski video, pa se postavlja pitanje ko si ti u stvari? I zasto kao pravoslavac ne branis pravoslavlje od ovih nasrtljivaca, nego se sa njima jos slazes i svrstavas na istu stranu pisuci samo na jednoj temi protiv pape! Inace, pravoslavna crkva nije protiv katolicke crkve, a papu ne smatramo djavolom! Osim sto se ne slazemo dogmatski!
Gde si ti na ostalim temama?
Gde ti branis pravoslavlje od ovih?
Imas li ista teoloski da napises?
Zato ti niko nece verovati , i ne veruje da nisi samo jedan od njihovih botova..
Sve najbolje u svakom slucaju..
Sve što sam linkovao nije moje delo pa ne vidim smisao tvog obraćanja meni.
Očito je. Sve su to sotonina djela, ti si samo sotonin sluga i potrčko.