Papa - da li je zaista Sveti Otac???

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Nisam bio upoznat sa time da Rimokatolicka crkva u svojim Bogosluzenjima javno proslavlja Lucifera, odnosno - da koristi te termine u misi.
Mislim da je ovo nerazumno, jer danas postoje i oni koji poznaju bibliju, i termine poput "Lucifer" i na koga se on odnosi.
Ali, kao sto vidimo crkva za to i ne mari, i oni su skinuli sve maske, i javno sluze Djavolu, i vrse satansku misu Luciferu.

Ovo bi trebalo da bude podsticaj da otvore oci pred istinom, ko je, i kome sluzi Rimokatolicka crkva na celu sa papom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
zx i Laodijeja, laže đavlina i lažete vi koji đavlini služite. ;)
Interesantno je kako se "pravoslavac" i adventista (da li je još uvek?) slažu u napadima na Crkvu. Upravo sam zato na istoj ovoj temi i pisao šta sam imao pisati.

No, zgoreg nije ponoviti ono što uvek ponavljam kada god se susretnem sa nacionalistima koji nasedaju na u nacionalnu priču uvijene sektaške laži. Naime, uvek im kažem da koliko god me smatrali ovakvim ili onakvim, ja im zlo ne želim, niti mi je namera da ih "pokrštavam" ili menjam, ali da oni u čije laži, samo zato što im uši miluju i na antagonizam između Hrvata i Srba igraju, kada im jednom šaka padnu, neće imati ni milosti, niti će im biti važna ni nacionalna pripadnost, niti bilo šta, primoraće ih da se klanjaju lažima, konvertovati ih, progoniti i nazivati paganima, pijanicama, ovakvima i onakvima, nazivaće ih svršeni srednjoškolci kojima supruge pišu "knjige" "prokletnicima" jer ne primiše "reformaciju", primoravaće ih da desetak daju, i judaiziraju, da za račun sekti idu od vrata do vrata i skupljaju žrtve govoreći kako je "armagedon" tu iza ćoška... da ne govorim o "slatkorečivim" "doktorima" puštenim iz mentalnih institucija koji će im kćeri, sestre, supruge kao rasplodne "hurije" tretirati, a njih primoravati da od jutra do sutra rade na "biblijskim" imanjima već pomenutih "doktora"....

Jednom rečju, Crkva Zapada im neprijatelj nije, nego upravo oni što se izrodiše iz Lutherovog zakucavanja teza, oni koji izađoše iz "materice" američkog revivala XIX stoleća, ma koliko se isti u "pacifizam" kleli.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ništa ne znači kada pravoslavci govore protiv Vatikana i pape, suštinski njihove zablude su iste.

Čak je i gore stanje u PC-vama po pitanju jedinstva vere nego u KC.

Natrag