Papa - da li je zaista Sveti Otac???

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

?

Vidi[ li kuda vodi tvrdoglavost i verovanje prevarantima isključivo zato što njihova priča miluje uši.

Jeli Slap, ili ja, bilo ko od katolika na ovom forumu postavljao "argumente" u kojima negira pravo da se Patrijarh Irinej oslovljava sa vaša svetosti? Da li je iko od katolika ovde na forumu optuživao pravoslavne da su šizmatici? Da li je iko od nas osporavao svece Pravoslavlja? Nije...

Ponoviću, to da li neko manje ili više voli svoju naciju je njegova lična stvar, ali ma koliko da mu je velika ta ljubav prema naciji, to ga ne sprečava da kritički razmišlja, još manje ga sprečava da vidi ko su izvori "argumenata" koje koristi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Napisao sam post, ali sam se ipak predomislio, pa nisam mogao da ga obrisem i stavio tacku :)

Jeli Slap, ili ja, bilo ko od katolika na ovom forumu postavljao "argumente" u kojima negira pravo da se Patrijarh Irinej oslovljava sa vaša svetosti? Da li je iko od katolika ovde na forumu optuživao pravoslavne da su šizmatici? Da li je iko od nas osporavao svece Pravoslavlja? Nije...

Nije, nikada niko od katolika nije pisao nista protiv Pravoslavlja, bas nikada.. Suprotno tome, mnogi pravoslavni su pisali protiv katolika, protiv Pape i sl..

Ponoviću, to da li neko manje ili više voli svoju naciju je njegova lična stvar, ali ma koliko da mu je velika ta ljubav prema naciji, to ga ne sprečava da kritički razmišlja, još manje ga sprečava da vidi ko su izvori "argumenata" koje koristi.

Ako neko ne sme da ispita izvore tih videa, da proveri argumente u njima, a neprestano ih postavlja, onda to samo govori o njemu samom..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Ovo sve vrijedi za istinoljubive ljude. Međutim, trovatelji istine, mrzitelji drugih, ravnaju se potpuno suprotno od ovoga. Tako zx nasrće na papu i Katoličku crkvu postavljajući video u kojem je glavni lik Alberto Rivera. Kad sam ga upozorio kako se poziva na patološkog lažova Riveru, on se još vrijeđa i pita mene gdje je to on spominjao "nekog Riveru". :) Iz ovoga je posve jasno, ne radi se samo o čovjeku koji "truje istinu i mrzi katolike i Hrvate", nego i o čovjeku čije je znanje mizernije od nule.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Blokirao covek sve i ispucava videe. Bas njega briga da li su informacije u njima tacne ili ne, nece ni da proveri :) Ja mu preporucujem da predje u sektase (ako vec nije), to je bas simptomaticno!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dakle, ipak je zx sektaš, možda baš subotar, a nikako pravoslavac. Sam se razotkrio.

Miroljubovac, "Biblijski Pravoslavac", eto o kojoj se "konfesiji" radi, tačnije kome pripada iako se to po njegovim postovima na drugim temama ne bi moglo reći, osim što pripadnost kultu mentalnog bolesnika Petrovića ne razotkriva i pisanje na temama o "zdravom životu". Ujedno, već pomenuti Petrović iako je njegov nacionalizam duboko sumnjiv, i dalje ima prođu baš kod onih koji se u nacionalne grudi busaju, a da o svojoj naciji ili veri ne znaju ništa više od onoga što im mediji serviraju, duboko nesvesni da već pomenuti Petrović svojim delovanjem (uključujući tu i sve "doktore" s njegovog "instituta, finasiranog od strane SDA) vrši veliku nuždu nad upravo tom nacijom i verom.

No zaista je postalo mučno umesto normalnih forumskih rasprava voditi rasprave o trolovima i njihovom identitetu. Prvo uTripovani, sada ovaj. :rolleyes:

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
zx i Laodijeja, laže đavlina i lažete vi koji đavlini služite. ;)

Koliko sam video u pomenutom video materijalu, taj svestenik ili ko bio, za vreme Bogosluzenja slavi Lucifera, sto je ime za Sotonu.

Ovo mi je poznato, da papa pokazuje znak djavolovih rogova koji koriste satanisti.

Svojevremeno su za Djordja Busa mladjeg kada je pokazivao ovaj znak pravdali da on navija za neki ragbi klub BIKOVI, pa zato pokazuje taj znak.

Onda je neko prokomentarisao "PA AKO ON NAVIJA ZA TAJ KLUB, NE NAVIJAJU VALJDA I DRUGI IZ DRUGIH DRZAVA KOJI SU AUTORITETI U UJEDINJENIM NACIJAMA, EVROPSKOJ UNIJI, ITD.."

Dakle, radi se o cistom satanizmu, koji se danas ispoljava u stvaranju demonskog zemaljskog carstva, u kojem ucestvuje Rimokatolicka crkva, i politicki autoriteti - ili tajna drustva kojih su ovi pripadnici.

Natrag