- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Trovatelji istine nikada se ne potpišu na svoj izmet. Pa im svoje ime iznajme "govnonosci", kao ovdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trovatelji istine nikada se ne potpišu na svoj izmet. Pa im svoje ime iznajme "govnonosci", kao ovdje.
Nisi video moj odgovor na taj video, a slazes se samo jer ti odgovara i miluje usi.. Nije rec o slavljenju sotone tj. lucifera, vec "zvezde danice" Hrista koji se isto tako zove u NZ i na latinskom jeziku. Dok onaj koji je to postavio i preveo, pojma nema o latinskom, pesma prevedeno glasi ovako:Video je jasan, i zasto bi neko slusao mene, tebe, ili onoga ko ga je postavio.
Sam ima oci i usi.
Nisi video moj odgovor na taj video, a slazes se samo jer ti odgovara i miluje usi.. Nije rec o slavljenju sotone tj. lucifera, vec "zvezde danice" Hrista koji se isto tako zove u NZ i na latinskom jeziku. Dok onaj koji je to postavio i preveo, pojma nema o latinskom, pesma prevedeno glasi ovako:
"Plamen ovaj jutarnja zatekla DANICA.
DANICA koja ne zna zalaza, a to je Krist Uskrsli,
povratnik od mrtvih, koji SVJETLI svakom čovjeku,
te živi i kraljuje u vijeke vijekova."
Ista se peva vekovima, pa je niko nije predstavljao kao satanizam, a sad dosli vi da izmisljate!
Sto se tice znakova rukom, izlizana fora, covek moze i slucajno praviti takve pokrete..
Ista se peva vekovima, pa je niko nije predstavljao kao satanizam, a sad dosli vi da izmisljate!
Sto se tice znakova rukom, izlizana fora, covek moze i slucajno praviti takve pokrete..
"NEKA OVAJ PLAMEN LUCIFERA I DALJE GORI.
TAJ LUCIFER KOJI NIKADA NE NESTAJE... itd..itd.."
Mire Mire, okrenuo si se satanizmu, i pravdas ga izmisljenim filozofijama.
Zvezda Danica, se i ne spominje u svestenikovim recima ( kako ti tvrdis ), vec LUCIFER, sto na Latinskom znaci SVETLONOSA.
Dakle, on govori o licnosti ili osobi kome je ime LUCIFER, znaci SVETLONOSA ( LUX- svetlo / FERO - nositi ), sto je ime za Sotonu palog andjela heruvima.
Dalje, video govori da Rimokatolicka crkva prihvata ateisticku teoriju evolucije, i da homoseksualizam nije greh,
Prema ovome, sam Petar koristi rec ekvivalentnu hebrejskom LUCIFER kada pise:
"i dobro činite, što pazite na nju kao na svjetiljku, koja svijetli u tamome mjestu, dok dan ne osvane, i Danica (LUCIFER) se ne rodi u srcima vašim." (2. Petrova 1:19)
Ispade i sam Petar satanista!
Izraz 'lucifer' znaci 'jutarnja zvezda' i na latinskom i na hebrejskom. Zasto malo ne proveris na latinskom i hebrejskom?
Prema ovome, sam Petar koristi rec ekvivalentnu hebrejskom LUCIFER kada pise:
"i dobro činite, što pazite na nju kao na svjetiljku, koja svijetli u tamome mjestu, dok dan ne osvane, i Danica (LUCIFER) se ne rodi u srcima vašim." (2. Petrova 1:19)
Ispade i sam Petar satanista!
Točno. Subotarima su i apostoli pogani i sotonisti. Pavlu je subota sjena, Petru je Krist zvijezda Danica. Prema subotarima, iako će oni to zanijekati, nema pravih vjernika i nema pravih kršćana prije njihove proročice Ellen White, dakle prije njih. Zapravo, nema velike razlike između njih i muslimana.
Ne prihvata crkva homoseksualizam uopste!