Papa - da li je zaista Sveti Otac???

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Заборавих глогов колац, он је једини лек за вас!
originalslika_Glogov-Kolac-41078685.jpg

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Изгледа да сам мало лука ставио, још се јављају синови сатане?!
images.jpg

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Italijanski mediji pišu da je vatikanska policija prekinula homoseksualne orgije katoličkog vrha. Orgije su se dešavale u stanu koji pripada Kongregaciji za učenje vere, koja je, zamislite, između ostalog zadužena za istraživanje slučajeva pedofilije među sveštenicima i važi za najvažniju u Vatikanu!

Prostorije stana koristio je sekretar kardinala Frančeska Kokopalmerija, koji je jedan od ključnih savetnika pape. "Tajms" piše da ga je upravo papa predložio za unapređenje u biskupa.

Jedan od učesnika orgija se predozirao, pa je odveden u bolnicu gde mu je spašen život. Drugi se "duhovno oporavlja" i čeka suđenje u jednom samostanu, pišu italijanski mediji.

Zataškavanje i pomeranje po parohijama sveštenika pedofila je obrazac koji katolička crkva često primenjuje, kaže Tim Lenon, i sam žrtva seksualnog zlostavljanja.

"Bilo je silovanja do tog nivoa da je postalo opasno po život – mislio sam da ću umreti. Mislim da njega nije bilo briga da li ću preživeti ili umreti", priča Lenon.

Imao je samo 12 godina. Silovan je kontinuirano nekoliko meseci. "Jedini razlog zašto je prestalo zlostavljanje je taj što ga je uhvatio roditelj drugog deteta koje je zlostavljao", ističe Lenon.

Jezivo je kaže, što on i taj dečak nisu bili prve žrtve istog sveštenika. Ispostaviće se kasnije – ni poslednje. Krivac za to je, kaže, organizovano prikrivanje unutar crkve.

"Bio je isto tako uhvaćen tri puta pre nego što je došao u moju parohiju, tako da je moje zlostavljanje moglo da bude sprečeno da ga je biskup prijavio vlastima kada bi to uradio, umesto što ga je pomerao po parohiji", smatra Lenon.

Još desetoro ljudi je prijavilo istog čoveka. Ester i Tim, kao i hiljade drugih registrovanih žrtava, očekuju od zakonodavaca širom sveta najstrože kažnjavanje napasnika, naročito u državama u kojima Crkva ima veliki uticaj.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Italijanski mediji pišu da je vatikanska policija prekinula homoseksualne orgije katoličkog vrha. Orgije su se dešavale u stanu koji pripada Kongregaciji za učenje vere, koja je, zamislite, između ostalog zadužena za istraživanje slučajeva pedofilije među sveštenicima i važi za najvažniju u Vatikanu!

Još desetoro ljudi je prijavilo istog čoveka. Ester i Tim, kao i hiljade drugih registrovanih žrtava, očekuju od zakonodavaca širom sveta najstrože kažnjavanje napasnika, naročito u državama u kojima Crkva ima veliki uticaj.

Prema policijskim podacima, kod vas subotara u Americi djeca su 350% više seksualno zlostavljana nego u ustanovama Katoličke crkve. :)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bio sam u pravu. Ipak je riječ o subotaru.

Ili kako bi to u anglosaksonskom sudu (čitaj američkom rekli) guilty as charge

Ps. Čini li se to meni ili sam "video mica macu?" kako se kopira... (i lavovi su maćke)

Akademik Miloš bi rekao da si duhovni đubretar. :)

Ta bolest je čini se endemična kod subotara.... :oops:

Luk je za tebe "kamilica". Kod opsjednuća subotara ne pomaže ništa osim svete soli i vruće vode.

Da, ali se za teže slučajeve ipak preporučuje metoda pravoslavnog lečenja bolesti zavisnosti. :D

Prema policijskim podacima, kod vas subotara u Americi djeca su 350% više seksualno zlostavljana nego u ustanovama Katoličke crkve. :)

Pitanje je da li su subotari, poznajući u šta i koga veruju sposobni da spoznaju jezik matematike i brojki.... pa im treba ponavljati. :cool:

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Kako to sveci nisu sprečili, posebno tzv. Sveti Otac Papa.
JUG ZEMLJE
Zemljotres jačine 7,4 stepena po Richteru pogodio Meksiko, broje se mrtvi (FOTO/VIDEO)

EbOipjwUEAA6m0q.jpg

Natrag