- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
I ti Laki zoveš njega bratom po vjeri
Oni su braća po Jeleni, a adventistima je to puno važnije i jače od bratstva po vjeri. Evo dokaza da je tako. Tripo tvrdi da je adventističko prihvaćanje vjerovanja u Trojstvo OMEGA OTPAD, hoće reći da je time i crkva Adventista sedmog postala Babilonska Bludnica, a pogledaj kako se Marko i Laodikeja lijepo odnose prema njemu. Nisu ga zbog toga nazvali heretikom. Dakle, adventist može Trojstvo nazvati poganštinom, može molitve Svetom Duhu izjednačiti s molitvom sotoni, što također tripo čini, ali adventisti ga ni zbog ovoga neće odbaciti i nazvati heretikom. Pa što onda adventisti ne smiju i ne mogu učiniti "nekažnjeno". Ne smiju izraziti ni najmanju sumnju u bogonadahnutost spisa Ellen White. Vidjela si kako i Marko i Laodikeja šute na tripino napadanje i Trojstva i Svetog Duha kao treže božanske osobe, a za moje iznošenje činjenica o Ellen White Marko me je stotine puta nazvao "nepopravljivim lažovom", a Laodikeja je napisao da sam "zvijer" i još mnoštvo toga.
To si sigurno izvrnuo iz konteksta što se i vidi jer stoji zarez, a dalje nema teksta. To jeste vaš način.
Sve je u zarezu.
Poslednja izmena: