Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bože Bože, šta sve ovde može da se pročita, svakakve baljezgarije.
Stvarno sve baljezgarije 99% tema otvorenih protiv Pravoslavnih i Katolika na kojima toboze "razoblicavate" nasa ucenja i nazivate nas" okultistima i paganima" a onda kao mi vas napadamo i diramo? Ceo forum ste zagadili!Bože Bože, šta sve ovde može da se pročita, svakakve baljezgarije.
Sta nas briga sta cete vi reci, uopste nas nije briga ni najmanje..Dakle šta nas briga što ćete vi reći da to nije spiritizam.
Sta nas briga sta cete vi reci, uopste nas nije briga ni najmanje..
Svaka tebi cast, kad pominjes haos, rasulo i raskole a o svojim raskolima cutis! Podelili ste se na najmanje 3 suprotstavljene frakcije! A ovde se delite po forumu medjusobno. Plus, sto se tice tvog "globalnog sagledavanja" na 50 000 protestantskih denominacija. Tebe boli sto je kod vas to slucaj pa bi voleo da smo i mi podeljeni jer zelis da nas posvadjas, zato i izazivas i podmeces i sve ovo radis ne bi li nas posvadjao, cak udaras na nacionalnu pripadnost!Zato žanjete haos, rasulo, raskole.
. Tebe boli sto je kod vas to slucaj pa bi voleo da smo i mi podeljeni jer zelis da nas posvadjas, zato i izazivas i podmeces i sve ovo radis ne bi li nas posvadjao, cak udaras na nacionalnu pripadnost!
Stvarno sve baljezgarije 99% tema otvorenih protiv Pravoslavnih i Katolika na kojima toboze "razoblicavate" nasa ucenja i nazivate nas" okultistima i paganima" a onda kao mi vas napadamo i diramo? Ceo forum ste zagadili!
A to da vas napadamo prodaj neobavestenima a ne nama!