Po tvojoj tvrdnji i Josif je bio grešnik i mnogobožac, jer je vodio poslove Egipta i samog faraona.
Ne po mojoj vec po tvojoj tvrdnji! Ne samo da je Josif tumac snova (okultna metoda) bio okultista, nego je i Mojsije bio okultista jer je imao "rekvizit" - stap i pretvarao ga u zmiju kao i vracevi!
Po tebi je svaki onaj koji ima rekvizite ili se bavi slicnom metodom kao satanisti i sam okultista!
Kako onda mozes crkvu optuziti a sve ove ostale da ne optuzis? Ili sebe da ne optuzis, koji se takodje bavis numerologijom i piramidologijom?
DVOLICNOST!
PC promoviše spiritizam kroz razgovore mrtvih svetaca sa živim ljudima, iako Biblija kaže da mrtvi ne znaju ništa niti imaju udjela u onome što biva pod suncem.
A to znači da se tim ljudima javljaju demoni.
Spiritizam je jedno, a molba da se umrli
brat pomoli za tebe je nesto sasvim drugo! To nije isto, jer spiritizam ukljucuje verovanje da su "
mrtvi bogovi"!!! Zato je spiritizam i zabranjen u bibliji jer je to bilo verovanje u umrle koji se javljaju kao "
prosvetljeni bogovi" i daju informacije nama obicnim smrtnicima nepoznate!
S druge strane i Bog razgovara sa umrlima u otkrivenju i kaze:
"I svakom od njih beše dana bela haljina, i bi im rečeno da počinu još malo vremena, dok se ne dopuni broj braće njihove koji treba da budu pogubljeni kao i oni"
Po tebi, niti im Bog daje bele haljine, niti razgovara sa njima vec prica sam sa sobom! Vi Boga pravite ludim!
Hristos razgovara sa umrlima, sa Mojsijem, pa ste i to izvrnuli! Nigde naime ne pise da je "Mojsije vaskrsao" u bibliji!
Cak i Lazara poziva iz groba i govori:
"Lazare izadji!" - Ne bi vikao da izadje ako ga ovaj ne cuje i nije svestan!
Pavle vise voli "
otici od tela i sa Hristom biti" a vi kazete da je smrt kraj svega!
Hristos "
propoveda duhovima u tamnici"a vi kazete da
NOJE PROPOVEDA! Pa znaci vi zapravo verujete u "reinkarnaciju" (da se Hristos reinkarnirao u Noja!), a ne mi!
I sve tako izvrcete, to vam je i posao! Obicna djavolska rabota..