- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ne po mojoj vec po tvojoj tvrdnji! Ne samo da je Josif tumac snova (okultna metoda) bio okultista, nego je i Mojsije bio okultista jer je imao "rekvizit" - stap i pretvarao ga u zmiju kao i vracevi!
Po tebi je svaki onaj koji ima rekvizite ili se bavi slicnom metodom kao satanisti i sam okultista!
Kako onda mozes crkvu optuziti a sve ove ostale da ne optuzis? Ili sebe da ne optuzis, koji se takodje bavis numerologijom i piramidologijom?
DVOLICNOST!
Spiritizam je jedno, a molba da se umrli brat pomoli za tebe je nesto sasvim drugo! To nije isto, jer spiritizam ukljucuje verovanje da su "mrtvi bogovi"!!! Zato je spiritizam i zabranjen u bibliji jer je to bilo verovanje u umrle koji se javljaju kao "prosvetljeni bogovi" i daju informacije nama obicnim smrtnicima nepoznate!
S druge strane i Bog razgovara sa umrlima u otkrivenju i kaze:
"I svakom od njih beše dana bela haljina, i bi im rečeno da počinu još malo vremena, dok se ne dopuni broj braće njihove koji treba da budu pogubljeni kao i oni"
Po tebi, niti im Bog daje bele haljine, niti razgovara sa njima vec prica sam sa sobom! Vi Boga pravite ludim!
Hristos razgovara sa umrlima, sa Mojsijem, pa ste i to izvrnuli! Nigde naime ne pise da je "Mojsije vaskrsao" u bibliji!
Cak i Lazara poziva iz groba i govori: "Lazare izadji!" - Ne bi vikao da izadje ako ga ovaj ne cuje i nije svestan!
Pavle vise voli "otici od tela i sa Hristom biti" a vi kazete da je smrt kraj svega!
Hristos "propoveda duhovima u tamnici"a vi kazete da NOJE PROPOVEDA! Pa znaci vi zapravo verujete u "reinkarnaciju" (da se Hristos reinkarnirao u Noja!), a ne mi!
I sve tako izvrcete, to vam je i posao! Obicna djavolska rabota..
Mire, kako da im objasniš kada oni ono opisano u Bibliji posmatraju očima Kalvina. Da se oni pitaju oni bi Šator od Sastanka, pa i sam Hram rasturili na komade, sveštenike obukli u kravate i japi odela, a umesto Kovčega zaveta postavili Bibliju iz koje izlazi vatra. Radi se o ljudima koji veruju da je njihovoj "proročici" -"bog" dao krila i da je letela do Nebeskog Hrama, (odakle li su samo to izukli?) gde je videla da 4 ta zapovest sija više od ostalih, radi se o ljudima čija je osnivačia "bila" na Saturnu (kako je to prikladno, naime englesko ime njihovog "svetog" dana je posvećeno Saturnu, inače poznatijem kao Gospod Prstenova) i tamo videla plakosog i plavookog Enoha. I to nije okultizam. Nije okultizam plagijat Miltonovog "izgubljenog Raja", u vidu "Velike Borbe" nije okultizam, a to sam već pre i napisao, računjanje datuma nečega za šta u Bibliji stoji napisano da niko ne zna ni dan ni čas, to takođe navodno niije okultizam. Nije okultizam tumačenje parabole o ludim devicama kao proročanstva?! Sve to bi bilo dovoljno da ih kamenuju u Israelu, no ima još, oni izmišljaju "proročke" godine, Bogu u usta stavljaju ono što nije rekao, koriste se okultnom divinacijskom metodom numerologije, pri čemu koriste dimenzije paganskog spomenika...
Pazi, nigde se u Bibliji ne pominje da je Mojsije uznet na nebo, još manje da je vaskrsao. Crkva to ne uči, jer u pismu na koje se SDA navodno poziva stoji:
" 34 1 Mojsije se uspe iz stepa Moaba prema brdu Nebo, na vrh Pisge, koji je nasuprot Jerihonu, i GOSPOD mu dade vidjeti svu zemlju: Galad sve do Dana2, 2 sav Neftali, zemlju Efraimovu i Manasejevu, i svu zemlju Judinu sve do Zapadnog mora, 3 Negev i Distrikt3, dolinu Jerihona, grad palmi, sve do Soara. 4 I GOSPOD mu kaza: » To je zemlja koju sam ja obećao po prisezi Abrahamu, Izaku i Jakovu govoreći im: To ja tvojem potomstvu dajem. Dat ću ti je vidjeti vlastitim očima, ali ti onamo preći nećeš. « 5 I Mojsije, sluga GOSPODOV, umrije ondje, u zemlji Moab, prema objavi GOSPODOVOJ. 6 Sahrani ga on u dolini, u zemlji Moab, nasuprot Bet-Peoru1, i nikad nitko nije doznao za njegov grob sve do danas. 7 Mojsije imaše 120 godina kad umrije; njegov vid ne bijaše oslabio, njegova životnost ga ne bijaše napustila. 8 Sinovi Izraelovi oplakaše Mojsija u stepama Moaba tijekom 30 dana. Potom se dani oplakivanja za žalost za Mojsijem navršiše;
A iz Starog Zaveta, po njima navodno proširuje apostol Juda koji u svojoj poslanici pominje navodnu raspravu Mihaela i Sotone oko Mojsijevog tela. Kako su oni već Isusa, nakaradno i heretički poistovetili sa Mihaelom, oni tumače da je Mihael vaskrsao Mojsija i uzneo ga na nebo, iako se to u poslanici nigde ne pominje.
Da je smrt pobedjena pre dolaska Hrista on onda ne bi ni morao dolaziti! Pise da
je Hristos pobedio smrt, a to je bilo posle Mojsija!
Vikao je onom koji "ne moze cuti!"
Samo Bog može pobediti smrt, bilo duhovnu, bilo telesnu. I ona jeste carovala sve do inkarnacije - dolaska Hrista, koji nije arhanđeo, nego Bog lično, Onaj Koji Jeste. Jer sam Bog kroz usta pravog proroka Izaije kaže da osim Njega, spasitelja, pomazanika, otkupitelja NEMA. Doslovno poručuje da će se LIČNO umešati i spasiti, otkupiti. Neće slati glasnika, jer anđeli to jesu, niti oficira koji nosi štit sa pitanjem "KO JE KAO BOG". Lično je došao, otelotvorio se po Duhu Svetom, na sebe je poneo grehe sinova i kćeri Adama i Eve, otkupio ih svojom krvlju na Krstu, koji je sablazan sledbenicima "malog svetla" iz Mejna SAD, nije grehe čoveka bacio na jarca - sotonu. Četrdeset dana nakon uskrsnuća, uzneo se na nebo i Sedi na prestolju. Nije čekao 1811 godina da se po kalkulacijama "umnih" preseli iz svetinje u svetinju nad svetinjama. I odonud će na oblacima doći da sudi žive i mrtve, i nikakav istražni postupak, nikava odškrinuta vrata ne postoje. Mogu sledbenici nakaradnih, tačnije sotoninih tumačenja da kokodaču do kraja vremena sveje apostaze, ništa Istinu, pravu Istinu neće promeniti, niti je zameniti sa njihovim lažima.