Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Kakva vas pecina spopala molim vas?
Pa jesam ja o pecini pricao ili o 99% identicnih dogadjaja koja su pratila boga Mitru, a koja su istovetna dogadjajima Hrista???
I onda vi kazete, da to nije dokaz da su Isusa "izmislili pagani - rimljani"???
Pa Kako nije???
Pa to su vasi dokazi u "slicnostima"!
Vi ih koristite, kada povezujete crkvu sa paganizmom, a sad se licemrno izvlacite, kada treba "poreci i samog Hrista" po istom principu!
Molim vas, koga vi zamajavate???
I zasto niste posteni Hriscani kada to treba???
Mene bi sramota bilo da se ovako ponasam!!!
Sramotim vas se, najiskrenije!
(Ko pada na ispitu Laodikeja, ja ili ti, kada znas da ja nisam ni tvrdio da je Isus rodjen u pecini, nego zaobilazis namerno, to je tvoj citat, koji sam ja naveo i upotrebio zajedno sa svim ostalim navodima, a koji su osim pecine, svi biblijski!!!)
Sramota!
Pa jesam ja o pecini pricao ili o 99% identicnih dogadjaja koja su pratila boga Mitru, a koja su istovetna dogadjajima Hrista???
I onda vi kazete, da to nije dokaz da su Isusa "izmislili pagani - rimljani"???
Pa Kako nije???
Pa to su vasi dokazi u "slicnostima"!
Vi ih koristite, kada povezujete crkvu sa paganizmom, a sad se licemrno izvlacite, kada treba "poreci i samog Hrista" po istom principu!
Molim vas, koga vi zamajavate???
I zasto niste posteni Hriscani kada to treba???
Mene bi sramota bilo da se ovako ponasam!!!
Sramotim vas se, najiskrenije!
(Ko pada na ispitu Laodikeja, ja ili ti, kada znas da ja nisam ni tvrdio da je Isus rodjen u pecini, nego zaobilazis namerno, to je tvoj citat, koji sam ja naveo i upotrebio zajedno sa svim ostalim navodima, a koji su osim pecine, svi biblijski!!!)
Sramota!
Poslednja izmena: