Napetost na forumu

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Jel' ti to hoćeš da kažeš da je on jadnik normalan,a mi ostali budale ili šta???

Ne znam da li je on normalan. Ne mora da bude samo Black Wizard. Može da bude bilo ko sa ovog foruma. Priznajem, ne zalazim često u Slobodnim diskusijama, ali kada zalazim nailazim na sve i svašta. Od slobodnih diskusija ste napravili bojno polje. Samo svađe. Ako imate protiv nekoga, onda mu to obrazložite putem privatnih poruka, a ne ovde javno. Ako vam je smetao Black Wizard, sad Vam ne smeta. I još nešto. Primetio sam da se vode prazni razgovori, ali bukvalno prazni (koji nemaju nikakvog smisla). Nađite nešto zanimljivo (bilo šta) i o tome pričajte. I ne samo Vi, nego i ostali. Ovo Vam dobronamerno kažem. Ne želim da budem protiv Vas (to važi i za ostale), ali ne volim da se svađate međusobom. To ničemu ne dovodi.

Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
46
pretnja.jpg

Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
46
Taj klip prvo pusti sam sebi jedno 30ak puta pa kad ga budes razumeo i slatko se ismejao, ne verujem da ces ga vise ikada upotrebiti. I nemoj mi postaviti kao odgovor glupi kez image jer od onog tvog velikog k***a nece ostati ni parce od pola santimetra. PYC mi je svedok

:vorred::vorred::vorred::vorred:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pogresno si razumeo.... Budi to sto jesi ....ali nadji meru.....:roll:

Dobar komentar,ali si pogrešio adresu...

Ja sam wizardu rekao neke stvari u ovoj temi i u temi "Makro chat" (koga baš toliko zanima neka pročita o čemu se radi)... To što je on odlepio - njegova stvar! Da se sa nekim (lično ja) svadjam - nemam nameru!
A čisto sumnjam da se neće vratiti ovamo...ako ništa drugo - pod drugim nick-om... Toliko.

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Savet za sve: Ako vas neko isprovocira (bilo čime), ignorišite ga.

Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
46
Da, pukao mu je film i sta sada, svakom se to desava,

pitam se kako bi ti na ovo odreagovao, sigurno ne bi ispitivao vagine kao sada.

da sam ja ovo napisao leteo bi sa foruma.

da, nema sumnje, njegov opstanak kao i odlazni spetakl sa foruma, mogu da naprave ljudi zvani čepulje ili puževi golaći.

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
pitam se kako bi ti na ovo odreagovao, sigurno ne bi ispitivao vagine kao sada.

da sam ja ovo napisao leteo bi sa foruma.

da, nema sumnje, njegov opstanak kao i odlazni spetakl sa foruma, mogu da naprave ljudi zvani čepulje ili puževi golaći.

Zanima me samo, cemu toliko vredjanje i dalje, lik je bio na mjestu, barem po meni i iskreno zao mi je sto je napustio forum, vi kako hocete, a nisam ni jedini kome je zao, jednostavno ovo nije trebalo da se desi...

Savet za sve: Ako vas neko isprovocira (bilo čime), ignorišite ga.

Pa naravno, igorisanje i kraj price, zasto toliko ozboljno shvatat neke komentare ovdje kad se skoro svi predstavljaju lazno, niko ovdje nezna ko je ko, malo je onih koji imaju hrabrosti i da napisu odakle su stvarno, a kamo li da postave stvrano svoju sliku ili nesto slicno...

Natrag