Napetost na forumu

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ajd da i ja kažem koju prije nego što se kino zatvori. Štete bi bilo da ne uzmem učešće.
Goluboviću ljudi su potpuno u pravu, stvarno si smor. Evo jedna stvar samo za tebe.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154
Bolje da ja ne pocnem da citiram tebe sta si sve blatio i pricao dok nisi pojeo bananu .... Bolje da te ne citiram .....

Aj baš nađi ,kome sam ja to pretio rasturanjem ,vađenjem srca i ostalih organa??
Napušavao?- jesam, koristio sirove reči? -jesam,pa da kažemo i vulgarne . I još dve bitne razlike,kao što si sam rekao ja jesam popio ban i drugo ja apsolutno ne vidim da te neko provocirao da bi se ovako izražavao.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Aj baš nađi ,kome sam ja to pretio rasturanjem ,vađenjem srca i ostalih organa??
Napušavao?- jesam, koristio sirove reči? -jesam,pa da kažemo i vulgarne . I još dve bitne razlike,kao što si sam rekao ja jesam popio ban i drugo ja apsolutno ne vidim da te neko provocirao da bi se ovako izražavao.

Vidis burazeru, ja sam svoj ban zatrazio sam. U tome je razlika. Ja sada odlazim. Ne garantujem da cu doci ali ja sam SVOJ BAN ZATRAZIO SAM

Natrag