Napetost na forumu

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Evo sav vibriram...sav sam se napeo:focus:stink.stinker:heat:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Koji si ti "licimur"... Kao "Šta reći" - uvlačiš se tu čim neko iz staffa se pojavi,a malopre si ovo prokomentarisao:
http://serbianforum.org/forum-za-spamere/129799-makro-chat-4.html
E,ne verujem kakav si čovek...

Vuce .... Mnogo lajes .... prokomentarisao sam klip koji nije uopste manje bolestan od recenice koju sam citirao .... A ti ne delujes kao bolesnik da bi ga koristio u svakoj situaciji kad nekome nesto zavlacis .... Ako ne uvidjas razliku, ja ti tu ne mogu pomoci .....

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Wizard i blekstar
idu u lov sada zajedno od kada su se pomirili

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Vuce .... Mnogo lajes .... prokomentarisao sam klip koji nije uopste manje bolestan od recenice koju sam citirao .... A ti ne delujes kao bolesnik da bi ga koristio u svakoj situaciji kad nekome nesto zavlacis .... Ako ne uvidjas razliku, ja ti tu ne mogu pomoci .....

Ma,posmatram ja tebe već odavno... U jednom satu imati psiho napade,pa romantične (video) izlive,pa agresivne komentare - do sada vidim možeš samo ti! Iskreno - za to me boli uvo! Ako si i lud - sebi si,ali ovo maločas je baš podlo u totalu!
Ja se i zezam i sve,a ti čoveče što visiš ovde 24/7 ... wacko2wacko2wacko2 Ma,nisi ti kako treba!
Prvo psuješ,a par minuta potom se isčudjavaš nečijoj psovci! wacko2wacko2wacko2
"Prijatelju" - izadji napolje i živi malo...opusti se...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ma,posmatram ja tebe već odavno... U jednom satu imati psiho napade,pa romantične (video) izlive,pa agresivne komentare - do sada vidim možeš samo ti! Iskreno - za to me boli uvo! Ako si i lud - sebi si,ali ovo maločas je baš podlo u totalu!
Ja se i zezam i sve,a ti čoveče što visiš ovde 24/7 ... wacko2wacko2wacko2 Ma,nisi ti kako treba!
Prvo psuješ,a par minuta potom se isčudjavaš nečijoj psovci! wacko2wacko2wacko2
"Prijatelju" - izadji napolje i živi malo...opusti se...

Ja sam psovao klip "prijatelju" a on je psovao coveka direktno!
Vec sam rekao ako ti ne uvidjas razliku, ja tu ne mogu pomoci "prijatelju" .....

A da si zaista toliki zajebant kao sto kazes, ne bi taj idiotski klip postavljao svuda po Forumu. Mojne se opametio pa je prestao a ti si nastavio .... Nemam vise sta da kazem ....

I o mom zivotu nisam duzan tebi da ma sta govorim. Mozda ja ne mogu da odem nigde ......

I jos jedna stvar, naredni put kada me uvredis na bilo koji nacin a konto mog zdravlja bice zajebano .....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
mislim...sta reci...opet farma..drama...

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Vec sam rekao ako ti ne uvidjas razliku, ja tu ne mogu pomoci "prijatelju" .....

A da si zaista toliki zajebant kao sto kazes, ne bi taj idiotski klip postavljao svuda po Forumu. Mojne se opametio pa je prestao a ti si nastavio .... Nemam vise sta da kazem ....

I o mom zivotu nisam duzan tebi da ma sta govorim. Mozda ja ne mogu da odem nigde ......

I jos jedna stvar, naredni put kada me uvredis na bilo koji nacin a konto mog zdravlja bice zajebano .....

Razlika??? Ti si napisao,citiram: "Kako bi bilo da odjebeš sa tim idiotskim klipom! Jebo te onaj ko ti dade ideju!"
A,mojne (dark star) je onamo napisao,citiram:"samo se ti malo naguzi,ali kasnije oko 21:00!"
Tada je Nikdemark (iz staffa) ubacio upozorenje i ti ODMAH ispod komentarišeš ,citiram: "Mislim,šta reći!" Kao ti se čudiš prostakluku na forumu! :stupid:
Dakle,ako si ti "psovao klip" ja sam onda zlatni nosorog! :stupid:

"I još jedna stvar" - da se ja bojim skakavaca - ne bih išao u livadu!
Možeš slobodno da glumiš internet mangupa koliko hoćeš - ja se na te fazone ne palim!
Rekao sam i stojim iza toga - ti si jedna neizbalansirana ličnost i gotovo!

Dalju raspravu neću da vodim,kako ne bih bez veze doveo temu do lock-a,a i glupo je raspravljati se sa nekim kao što si ti,jer takva osoba MORA da dokaže kako je,eto,ona uvek žrtva! Samim tim ni raspravi ne bi bilo kraja...

Ajd' vozdra!

Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154

A da ti "doture" odeš malo u svoju ordinaciju ,pojačaš napon pa malo da doćeš ksebi elektro šočićima a?

Čitaj malo sebe šta pišeš:
"bffffffffffffffffffffffffffffff ...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa"
pa onda
"Ubicu ga .... Rasturicu ga ko beba zvecku ... Na komade ... na moje oci mi krade ono sto volim ..... Jao jebem te zivote!!!
"
pa zatim
"Kako bi bilo da malo odjebes sa tim idiotskim klipom! Jebote onaj ko ti dade ideju!!!"

Pre neki dan si mojne011 pretio otvaranjem grudnog koša i jedenjem njegovog srcetawacko2

Sad ja treba da se razmišljam dali si ti neki polu psiho koji se kao šali ili si već punokrvni,spreman za ludaru?

I na kraju ,koji si ti kur da kažeš Vuku da odjebe?? Čovek je i duhovitiji i mnogo korisniji od tebe za forum.

A što ne bi malo ti odjebao a?Staff ovoga foruma mi je totalno ne jasan,ko pogubljeni pilići. Zbog vulgarnih reči i kvazi psovki ste delili banovinu a ovog kanibala puštate da se razmahuje??

Ako je i on od nekih ViP ,Mip članova pa je zaštićen onda bi trebali svi ovi vaši da šetaju svoje boje,ljubičastu ,crvenu koju već imaju da se zna da je forum iza njih,a ne ovako ko miševi i bubašvabe da koriste svoje povlastice

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Razlika??? Ti si napisao,citiram: "Kako bi bilo da odjebeš sa tim idiotskim klipom! Jebo te onaj ko ti dade ideju!"
A,mojne (dark star) je onamo napisao,citiram:"samo se ti malo naguzi,ali kasnije oko 21:00!"
Tada je Nikdemark (iz staffa) ubacio upozorenje i ti ODMAH ispod komentarišeš ,citiram: "Mislim,šta reći!" Kao ti se čudiš prostakluku na forumu! :stupid:
Dakle,ako si ti "psovao klip" ja sam onda zlatni nosorog! :stupid:

"I još jedna stvar" - da se ja bojim skakavaca - ne bih išao u livadu!
Možeš slobodno da glumiš internet mangupa koliko hoćeš - ja se na te fazone ne palim!
Rekao sam i stojim iza toga - ti si jedna neizbalansirana ličnost i gotovo!

Dalju raspravu neću da vodim,kako ne bih bez veze doveo temu do lock-a,a i glupo je raspravljati se sa nekim kao što si ti,jer takva osoba MORA da dokaže kako je,eto,ona uvek žrtva! Samim tim ni raspravi ne bi bilo kraja...

Ajd' vozdra!

Raspravi i ovako nece biti kraja hteo ti to ili ne. Ja znam ko sam i sta sam za razliku od tebe koji si vise zahvalnica podelio stafu od bilo koga na ovom forumu. Od tih 663, bar 500 su dobili clanovi stafa licemeru jedan, ti koji se mene usudjujes tako nazivati i pricate ovde svasta a pojma nemas o meni i mom zivotu. Dajes sebi za pravo da ulazis nepozvan tamo gde nemas pristupa, blatis me ovde kao najgoreg i izvrces moje reci kako i gde stignes ... Uvek si iza mene u nekoj temi s tim idiotskim klipom - kao slucajno??? U stopu me pratis da bi mi spustio ili izvalio neku glupost i ponasao se krajnje neizbalansirano kako umes da kazes.

Ja ne izigravam nista i ni na koga ne idem djonom, samo odgovaram takvima kakav si ti, podmuklima i licemernima koji misle da su uvek duhovoti i da je svaciji zivot jedna velika zajebancija. Ako tebi cveta cvece ne cveta svakome! Ne zive svi od danas do sutra kao Gospodin Vuk, ne rade svi sve opusteno, ne smeju se svi jer nemaju svi razloga za udri brigu na veselje. Ja ne znam sta ti umisljas ovde ali sam vec rekao .... Ti si krajnje neozbiljan da bi ikome ma sta ovde popovao. Vidi se i u tvojim postovima. A to da li si zlatni nosorog ili nisi ili te zabole kobaja, papaja ili ne mene uopste ne dotice jer ti nemas pojma koliko zivot moze da bude gorak zato sto to nikada nisi iskusio .... Kad to nesto bude toliko nedostajalo svakog dana sve vise i vise shvatices kakav je svakodnevni zivot nas, potencijalnih zrtvi ....

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Čitaj malo sebe šta pišeš:
bffffffffffffffffffffffffffffff ...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
pa onda
Ubicu ga .... Rasturicu ga ko beba zvecku ... Na komade ... na moje oci mi krade ono sto volim ..... Jao jebem te zivote!!!
pa zatim
Kako bi bilo da malo odjebes sa tim idiotskim klipom! Jebote onaj ko ti dade ideju!!!

Pre neki dan si mojne011 pretio otvaranjem grudnog koša i jedenjem njegovog srcetawacko2

Sad ja treba da se razmišljam dali si ti neki polu psiho koji se kao šali ili si već punokrvni,spreman za ludaru?

I na kraju ,koji si ti kur da kažeš Vuku da odjebe?? Čovek je i duhovitiji i mnogo korisniji od tebe za forum.

A što ne bi malo ti odjebao a?

Staff ovoga foruma mi je totalno ne jasan,ko pogubljeni pilići. Zbog vulgarnih reči i kvazi psovki ste delili banovinu a ovog kanibala puštate da se razmahuje??
Ako je i on od nekih ViP ,Mip članova pa je zaštićen onda bi trebali svi ovi vaši da šetaju svoje boje,ljubičastu ,crvenu koju već imaju da se zna da je forum iza njih,a ne ovako ko miševi i bubašvabe da koriste svoje povlastice

Bolje da ja ne pocnem da citiram tebe sta si sve blatio i pricao dok nisi pojeo bananu .... Bolje da te ne citiram .....

Poslednja izmena:
Natrag