Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koji si ti "licimur"... Kao "Šta reći" - uvlačiš se tu čim neko iz staffa se pojavi,a malopre si ovo prokomentarisao:
http://serbianforum.org/forum-za-spamere/129799-makro-chat-4.html
E,ne verujem kakav si čovek...
Vuce .... Mnogo lajes .... prokomentarisao sam klip koji nije uopste manje bolestan od recenice koju sam citirao .... A ti ne delujes kao bolesnik da bi ga koristio u svakoj situaciji kad nekome nesto zavlacis .... Ako ne uvidjas razliku, ja ti tu ne mogu pomoci .....
Ma,posmatram ja tebe već odavno... U jednom satu imati psiho napade,pa romantične (video) izlive,pa agresivne komentare - do sada vidim možeš samo ti! Iskreno - za to me boli uvo! Ako si i lud - sebi si,ali ovo maločas je baš podlo u totalu!
Ja se i zezam i sve,a ti čoveče što visiš ovde 24/7 ... wacko2wacko2wacko2 Ma,nisi ti kako treba!
Prvo psuješ,a par minuta potom se isčudjavaš nečijoj psovci! wacko2wacko2wacko2
"Prijatelju" - izadji napolje i živi malo...opusti se...
Ja sam psovao klip "prijatelju" a on je psovao coveka direktno!
Vec sam rekao ako ti ne uvidjas razliku, ja tu ne mogu pomoci "prijatelju" .....
A da si zaista toliki zajebant kao sto kazes, ne bi taj idiotski klip postavljao svuda po Forumu. Mojne se opametio pa je prestao a ti si nastavio .... Nemam vise sta da kazem ....
I o mom zivotu nisam duzan tebi da ma sta govorim. Mozda ja ne mogu da odem nigde ......
I jos jedna stvar, naredni put kada me uvredis na bilo koji nacin a konto mog zdravlja bice zajebano .....
Ja sam psovao klip "prijatelju" a on je psovao coveka direktno!
Vec sam rekao ako ti ne uvidjas razliku, ja tu ne mogu pomoci "prijatelju" .....
A da si zaista toliki zajebant kao sto kazes, ne bi taj idiotski klip postavljao svuda po Forumu. Mojne se opametio pa je prestao a ti si nastavio .... Nemam vise sta da kazem ....
I o mom zivotu nisam duzan tebi da ma sta govorim. Mozda ja ne mogu da odem nigde ......
I jos jedna stvar, naredni put kada me uvredis na bilo koji nacin a konto mog zdravlja bice zajebano .....
Razlika??? Ti si napisao,citiram: "Kako bi bilo da odjebeš sa tim idiotskim klipom! Jebo te onaj ko ti dade ideju!"
A,mojne (dark star) je onamo napisao,citiram:"samo se ti malo naguzi,ali kasnije oko 21:00!"
Tada je Nikdemark (iz staffa) ubacio upozorenje i ti ODMAH ispod komentarišeš ,citiram: "Mislim,šta reći!" Kao ti se čudiš prostakluku na forumu! :stupid:
Dakle,ako si ti "psovao klip" ja sam onda zlatni nosorog! :stupid:
"I još jedna stvar" - da se ja bojim skakavaca - ne bih išao u livadu!
Možeš slobodno da glumiš internet mangupa koliko hoćeš - ja se na te fazone ne palim!
Rekao sam i stojim iza toga - ti si jedna neizbalansirana ličnost i gotovo!
Dalju raspravu neću da vodim,kako ne bih bez veze doveo temu do lock-a,a i glupo je raspravljati se sa nekim kao što si ti,jer takva osoba MORA da dokaže kako je,eto,ona uvek žrtva! Samim tim ni raspravi ne bi bilo kraja...
Ajd' vozdra!
Čitaj malo sebe šta pišeš:
bffffffffffffffffffffffffffffff ...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
pa onda
Ubicu ga .... Rasturicu ga ko beba zvecku ... Na komade ... na moje oci mi krade ono sto volim ..... Jao jebem te zivote!!!
pa zatim
Kako bi bilo da malo odjebes sa tim idiotskim klipom! Jebote onaj ko ti dade ideju!!!
Pre neki dan si mojne011 pretio otvaranjem grudnog koša i jedenjem njegovog srcetawacko2
Sad ja treba da se razmišljam dali si ti neki polu psiho koji se kao šali ili si već punokrvni,spreman za ludaru?
I na kraju ,koji si ti kur da kažeš Vuku da odjebe?? Čovek je i duhovitiji i mnogo korisniji od tebe za forum.
A što ne bi malo ti odjebao a?
Staff ovoga foruma mi je totalno ne jasan,ko pogubljeni pilići. Zbog vulgarnih reči i kvazi psovki ste delili banovinu a ovog kanibala puštate da se razmahuje??
Ako je i on od nekih ViP ,Mip članova pa je zaštićen onda bi trebali svi ovi vaši da šetaju svoje boje,ljubičastu ,crvenu koju već imaju da se zna da je forum iza njih,a ne ovako ko miševi i bubašvabe da koriste svoje povlastice