Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sta ima veze sto dlaka raste
Za Angie83 i Sendi :yea:
Re, na zalost wacko2, (kvaris rejting "tezeg pola")
Ali i pored tacnih odgovora ili mozda netacnih, nedostaje obrazlozenje koje bi dokazalo ispravnost i resenje ???
A posto je izasao novi broj casopisa sa resenjem mogu ga datyes3
Ako je dlaka, ona raste iz korena !, pa je onih 3 cm-uvek 3 cm, i ostaje 1 sat + 1/2 sata --90 minuta
Ako bi bila bilo koja biljka u pitanju, pristup i logika je druga: bilo bi 3 sata !!!
jer rast iz korena je zanemarljiv, ali zato na krajevima veoma dinamican i vidljiv...
Kolegice i kolege, nedostajalo je obrazlozenje, iako nesumnjivo da imamo tacna resenja.
Ne sumnjam da zainteresovani ovo znaju i da su razmisljali na ovaj nacin, ali ako ko zaluta na temu , red je da mu se pruzi i dokaz odgovora.
Dajte koji i Vi, casopis sa novim zadacima izlazi tek navece, pa cu tada dodat jos koji ...
Nego, sta bi sa onim kanapima iliti konopcima, vidljiv je i on, sad proverih, fale odgovori ???
Ne plaćam ja ništa, dogovorite se sendi i ti, toliko sam valjda bar zaslužio, koliko si me juče maltretirala sa onim konjima! :blum3: Danas ne rešavam zadatke, "umoran" sam od sinoć...
Da odgovorim na pitanje, kako bih podelio one konje. Anđi jedan, sendi jedan, Re petnaest, i Peri vratim njegovog! I matematika i pravda zadovoljeni! :lol:
Dozvolices, jednu malu dopunu ovog zadatka u jednom neznatnom detalju:
Posto su im nataknuti/stavljeni sesiri na glavu, stajali su u koloni jedan iza drugog, tako da je poslednji u koloni video dvojicu ispred sebe i njihove sesire, pa je odgovorio,...
drugi u koloni ili u sredini, je video slepog koji je bio prvi i odgovorio isto,...
I naravno slepi/prvi u koloni je reko sta je rekao.
Naravno znajuci da su u pitanju samo 2 boje, jasno je da su sanse za tacan odgovor: pola-pola.
Trazi se obrazlozenje, a ne sreca, pri odgovoru.