Nista nisi razumeo.
Sta ako covek u molitvi kaze "Stvoritelju" sto je atribut koji ima znacenje Jahve.
Vidite koliko ste vi degradirali istinu, i u svom bezumlju vredjate i nipodastavate veru mnostvo onih koji su ostvarili i imaju licno iskustvo sa Bogom putem predanja, obracenja, i novorodjenja Duhom Svetim, koji su doziveli promenu u svom bicu, cak sta vise fizicka isceljenja od bolesti, i koji u ljubavi Bozjoj drugima svedoce ta iskustva da bi ga i drugi upoznali.
Ovo su i moja licna iskustva, i cak i isceljenje od bolesti, moje i mojih bliznjih gde mi se sam Bog objavio.
Vi ce te reci "to je od sotone" i time sami sebi doneti sud po coveku.
Sami ova iskustva nemate a drugima solite pamet svojom ljudskom filozofijom po coveku, svojim pogresnim tumacenjem pisma, i drugima sudite i rasudjujete ljudskim razumom.
Bolje bi bilo da izadjete iz forme i plitkoce ljudskog tumacenja, i da se molite da vas Duh Sveti nauci putu Bozjem i da vam licno iskustvo sa njim, jer bez njega nista vam drugo ne vredi.
I mozete izgovarati i cak sta vise vikati Bozje parajuci se nozevima - kao oni Valovi svestenici u slucaju sa Ilijom, nista vam nece pomoci, vec pokajanje i predanje Bogu, obracenje i novorodjenje, i zivot u skladu sa Bozjom voljom.
Amin!