Najveca prevara - izbacivanje jehove iz biblije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
U gramatici ne postoji tvoja "forma"
Postoje imenice ,naprimer Vlastite Imenice koje oznacavaju licno ime svakog pojednica ili tela,naprimer Dragan, pa ptom glagoli,pridevi itd itd..
Sem ako hoces da nas ucis nekoj novoj Gramatici,kao sto poucavas da nam dajes novo jevandjelje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Forma je tvoje sagledavanje.

Biblija daje sustinu.

Vi masite formom Bozjeg imena, a mi ce mo drzati sustinu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Forma je tvoje sagledavanje.

Biblija daje sustinu.

Vi masite formom Bozjeg imena, a mi ce mo drzati sustinu.
Ne znas ti ni sustinu Biblije,ma ne znas ti nista ,Ti si obican placenik koji radi za desetak svojim adventistickim gazdama .Ti ne samo da ne razmisljas po Bibliji,nego cak ne razmisljas ni svojom glavom.
Zar ne vidis da je tema izbacivanke Bozjeg imena?
Zar ne znas da u Novom Savezu postoji bezbroj citiranih starozavetnih citata gde se spominje Jehova ,a nema ga od 4 veka nase ere u Novozavetnim spisima,a bilo je i postoje dokazi koje sam naveo,al za tebe badava jer odmah bi izgubio desetak koji dobijas pa bi morao mukotrpno da radis za hranu i racune ...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja ne primam desetak jer nisam propovednik u crkvi.

A ti se drzi forme slobodno.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Najveća prevara je ono što je baptista, masončina, alkoholičar William Miller stvorio svojim pokušajima da izbegne strah od smrti....

Ps. O Mileriti, niko nije izbacio jehovu iz Biblije, jer on (ko je uopšte on? Bog to nije) nikada i nije bio u Bibliji.

Pisali vi, laprdali od jutra do sutra, sve što ispišete je laž i od sotone.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ja ne primam desetak jer nisam propovednik u crkvi.

A ti se drzi forme slobodno.
Ne moras ti da ubiras desetak. Ima oni koji su zaduzeni za to.Pa onda se te pare dele izmedju vas,inace kako bi se izdrzavali?
Secas li se kako je ap.Pavle danonocno izradjivao satore da ne bude na trosku brace?
Ali ovo je tema o Najvecoj prevari svih vremena.
Izbaciti ime Jehove Boga iz Biblije to je sotonsko maslo.
Dela apostolska, glava 15
14 Simon kaza kako Bog najpre pohodi i primi iz neznabožaca narod k imenu svom. Kojem imenu???
Rimljanima, glava 10
9 Jer, ako priznaješ ustima svojim da je Isus Gospod, i veruješ u srcu svom da Ga Bog podiže iz mrtvih, bićeš spasen ( Jel Isus sam sebe podigao?)
13 Jer koji god prizove ime Gospodnje spašće se.

CRO Joel 3:5 Svi što prizivaju ime Jahvino spašeni će biti, jer će na brdu Sionu i u Jeruzalemu biti spasenje, kao što Jahve reče,a među preživjelima oni koje Jahve pozove.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A sta ako ne izgovorim "JAHVE" a izgovorim one atribute koje to ime sadrzi, da li Bog nece da me cuje?

Vidis kako je vasa religija puna rupa.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
A sta ako ne izgovorim "JAHVE" a izgovorim one atribute koje to ime sadrzi, da li Bog nece da me cuje?

Vidis kako je vasa religija puna rupa.
Sve ti je dzaba .
Svaki narod ima svoj naziv za hebrejski tetragramaton JHVH.
Mi ga zovemo Jehova,pa cak i Jahve je prihvatljivo,pa i Jah kao njegova skracenica u Alelujah-Slavite Jah.
Svako ko ne slavi Bozje ime ,nema cemu da se nada .
Sta mislis kako se Isus oseca prema onima koji ne priznaju i ne slave ime njegovog Boga i Oca???
Pa ti razmisli cemu mozes da se nadas od Isusa Hrista koji ispunjava sve naredbe svoga Boga i Oca.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nista nisi razumeo.

Sta ako covek u molitvi kaze "Stvoritelju" sto je atribut koji ima znacenje Jahve.

Vidite koliko ste vi degradirali istinu, i u svom bezumlju vredjate i nipodastavate veru mnostvo onih koji su ostvarili i imaju licno iskustvo sa Bogom putem predanja, obracenja, i novorodjenja Duhom Svetim, koji su doziveli promenu u svom bicu, cak sta vise fizicka isceljenja od bolesti, i koji u ljubavi Bozjoj drugima svedoce ta iskustva da bi ga i drugi upoznali.

Ovo su i moja licna iskustva, i cak i isceljenje od bolesti, moje i mojih bliznjih gde mi se sam Bog objavio.

Vi ce te reci "to je od sotone" i time sami sebi doneti sud po coveku.

Sami ova iskustva nemate a drugima solite pamet svojom ljudskom filozofijom po coveku, svojim pogresnim tumacenjem pisma, i drugima sudite i rasudjujete ljudskim razumom.

Bolje bi bilo da izadjete iz forme i plitkoce ljudskog tumacenja, i da se molite da vas Duh Sveti nauci putu Bozjem i da vam licno iskustvo sa njim, jer bez njega nista vam drugo ne vredi.

I mozete izgovarati i cak sta vise vikati Bozje parajuci se nozevima - kao oni Valovi svestenici u slucaju sa Ilijom, nista vam nece pomoci, vec pokajanje i predanje Bogu, obracenje i novorodjenje, i zivot u skladu sa Bozjom voljom.

Amin!

Poslednja izmena:
Natrag