Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Jahve ili Jehova nije atribut,vec vlastito ime Boga Oca Stvoritelja svega.Nista nisi razumeo.
Sta ako covek u molitvi kaze "Stvoritelju" sto je atribut koji ima znacenje Jahve.
Vidite koliko ste vi degradirali istinu, i u svom bezumlju vredjate i nipodastavate veru mnostvo onih koji su ostvarili i imaju licno iskustvo sa Bogom putem predanja, obracenja, i novorodjenja Duhom Svetim, koji su doziveli promenu u svom bicu, cak sta vise fizicka isceljenja od bolesti, i koji u ljubavi Bozjoj drugima svedoce ta iskustva da bi ga i drugi upoznali.
Ovo su i moja licna iskustva, i cak i isceljenje od bolesti, moje i mojih bliznjih gde mi se sam Bog objavio.
Vi ce te reci "to je od sotone" i time sami sebi doneti sud po coveku.
Sami ova iskustva nemate a drugima solite pamet svojom ljudskom filozofijom po coveku, svojim pogresnim tumacenjem pisma, i drugima sudite i rasudjujete ljudskim razumom.
Bolje bi bilo da izadjete iz forme i plitkoce ljudskog tumacenja, i da se molite da vas Duh Sveti nauci putu Bozjem i da vam licno iskustvo sa njim, jer bez njega nista vam drugo ne vredi.
I mozete izgovarati i cak sta vise vikati Bozje parajuci se nozevima - kao oni Valovi svestenici u slucaju sa Ilijom, nista vam nece pomoci, vec pokajanje i predanje Bogu, obracenje i novorodjenje, i zivot u skladu sa Bozjom voljom.
Amin!
Kad to budes razumeo,sve ce ti biti jasnije.
Zamisli nekoga da pocne da ti filozofira kako je tvoje ime Dragan atribut,jel mozes to da zamislis ,i sta bi mu rekao? Pa da ne zna gramatiku.
Istinu iz Biblije ste degradirali ti i tvoji mentori,a pocetak je vasa prevara da Bog nema ime vec atribut i slicne gluposti kojima filozofirate.
I ja ti to govorim uz bezbroj Biblijskih dokaza,da ti pomognem da se dozoves pameti jer si na pogresnom putu.
A to tvoje iskustvo sa bogom???,pitanje je kako se zove tvoj bog.
Ne zaboravi da se sotona pretvara u andjela svetla da bi mnoge prevario kao sto ih je vec prevario pocev od savrsene Eve.
Ne zaboravi da je Sotona bio taj koji je prouzrokovao da se stapovi egipatskih carobnjaka takodje pretvore u zmije ,bas kao i Mojsijev koji je bio od Jehove Boga i cija je zmija pojela zmije od carobnjaka egipatskih.
A to za lecenje i tebe i tvojih je veoma diskutabilno,zato sto su darovi izlecenja od Boga,govorenje drugim jezicima i slicna cudesa prestala sa zadnjim apostolom. Nama ostaju samo vera,nada i ljubav.
Daleko si ti od Jehove Boga.
Umesto da slavis Bozje ime ,ti podrzavas najvecu sotonsku prevaru izbacivanje Jehove iz Biblije i podstices na nadrilekarstvo.
Naslusao sam se tih nadrilekara i njihovih lagarija.Radije bi umro nego od takvih trazio pomoc da mi produze zivot.
Ne zaboravi kako je Sotona iskusavao Isusa Hrista ,a ti nisi ni njegov milioniti deo...
Ne zaboravi da Sotona ima ogromnu moc na zemlji jos uvek,i da zavodi sve ljude pre svega preko bogohulnih nauka ,ali i cudesima.Ne zaboravi da je on vodio zvezdu prvo do cara Iroda,a tek posle do Isusa....
Hvala lepo,dovidjenja.
Amin !