Najveca prevara je "ubacivanje Jehove u Novi Zavet"! Jer su ga ubacili ne samo na mesta gde su citati iz Starog Zaveta, vec i na ona mesta gde pisci navode svakodnevni govor!
Osim toga, ime YHWH se u Novozavetnim manuskriptima ne pojavljuje ni jedan jedini put!
A prica da smo mi izbacili ime je suplja, jer da smo mi izbacili ime, Jehovini Svedoci ga ne bi ni znali! A da jesmo, onda ne bi ni stojalo u nasoj bibliji, a stoji - na primer u katolickoj bibliji, jeruzalemskoj bibliji, stvarnost i slicno.. A to je na mestima gde se u izvornom tekstu zaista pojavljuje, a ne kao kod njih, gde se ne pojavljuje!
Svi znamo da laže , i da veliča svog idola
Velicao je svog boga koronu i govorio kako ubija kineze jer jedu miseve! A sada kad je korona pogodila i ameriku (njegove voljene protestante) mnogo vise nego kineze, i kada oni umiru vise nego kinezi sto su pomrli, on se pravi lud!
Za takvo nesto moras biti bez savesti, a ocigledno je on ni nema i nije Hriscanin. Da jeste priznao bi gresku.
A pored toga, gospodin je placenik, koji ima zadatak da siri Bogdanovicevu ideologiju (bolje reci idiotluk).
A evo dokaza da je placenik (da iza profila stoji vise osoba) , jer njemu treba 2-3 minute da ispise post na svakoj temi i da predje na drugu, sto je fizicki nemoguce:
To je dokaz da se radi o spameru, zaduzenom da siri Milosevu ideologiju! A ja stvarno ne znam kako uprava moze da ne regauje.