Jedno drugo mesto ni oni samo nisu uočili kao opasnost njihove doktrine pa ga nisu ni menjali ali stihovo govore da Hrist jeste Bog.
Pa i za sotonu se govori da je bog sveta , samo se za jednoga kaze da je Svemoguci Bog a to je jedino Jehova i niko drugi , sam Isus ti kaze da nista bez Oca ne moze ciniti, nikakva cuda, ako je on bog sto se molio drugome bogu uoci svoje smrti ,ne bi bilo potrebe , nego ti ne razumes stvari , pa ako hoces na kraju hiljade godine Isus predaje svu vlast svom Bogu i ocu Jehovi, tako da ti sve pada u vodu protiv JS.
On je nazvan Silni Bog,
a ne Svemogući Bog. Isus sebe nikada nije smatrao Svemogućim Bogom, jer je za svog Oca rekao da je ’jedini pravi Bog‘, odnosno jedini Bog kojeg treba obožavati
Ivan 17:3;
A da bi dobili vječni život, trebaju dobro upoznati tebe,
jedinog pravog Boga, i
onoga koga si poslao, Isusa Krista.
Prije nego što im je dao zapovijed, Isus je rekao: “Dana mi je sva vlast na nebu i na zemlji”
Krist tu vlast nije sam sebi prisvojio, već ju je dobio od Boga (
1. Korinćanima 15:27).
Isus je u molitvi rekao: “Oče, (...) ovo je život vječni: da upoznaju tebe, jedinoga istinskog Boga, i koga si poslao — Isusa Krista” (Ivan 17:1-3, JB; kurziv dodan). (Otac ne bi mogao biti “jedini istinski Bog” kad bi postojale još dvije osobe koje su Bog u jednakoj mjeri kao i on, zar ne? Svi drugi o kojima se govori kao o “bogovima” zapravo su ili lažni bogovi ili samo odraz pravoga Boga.)
1. Kor. 8:5, 6, JB: “Sve kad bi i bilo nazovibogova ili na nebu ili na zemlji — kao što ima mnogo ‘bogova’ i mnogo ‘gospodara’! — nama je
jedan Bog, Otac, od koga je sve, a mi za njega;
i jedan Gospodin, Isus Krist, po kome je sve, i mi po njemu.” (Ove riječi prikazuju Oca kao “jednog Boga” svih kršćana, koji zauzima drugačiji položaj od Isusa Krista.)
1. Petr. 1:3, JB: “
Blagoslovljen Bog i Otac Gospodina našega Isusa Krista.” (Čak i nakon Isusovog uzašašća na nebo, u Bibliji se na više mjesta
o Ocu govori kao o Bogu Isusa Krista. U Ivanu 20:17 [JB] Isus je nakon svog uskrsnuća govorio o Ocu kao o “Bogu svomu”. Kasnije,
kad je bio na nebu, opet je, prema Otkrivenju 3:12, rekao to isto.
No nigdje u Bibliji nije zapisano da je Otac za svoga Sina rekao “moj Bog”, niti da su Otac ili Sin to rekli za sveti duh.)
Otkrivenje 4:11).
Rimljani 11. 33- 36. O dubino bogatstva i mudrosti i znanja Božijega.... sve je naime od Njega ,kroz Njega i za njega. Njemu slava u sve vekove. Amin. I povezanost na drugom mestu. Kološani 1. 12-16. jer je u Njemu stvoreno sve što je na nebesima i na zemlji...sve je Njegovim posredstvom stvoreno i za Njega.
U ovim stihovima se govori o Isusu.
1Kor.15:
24 .Potom će, na kraju, nakon što uništi svaku upravu i svaku vlast i silu, predati kraljevstvo svojem Bogu i Ocu
28 .A kad mu sve bude podloženo, tada će se i sam Sin podložiti onome koji mu je sve podložio, da Bog bude sve svima.
Jel to jasno sada ili nije