- Učlanjen(a)
- 17.10.2013
- Poruka
- 111
'
Djela 13:34: “[Bog] ga je [Isusa] uskrsnuo od mrtvih te se više neće vratiti u raspadljivost.” (Ljudska su tijela po svojoj prirodi raspadljiva.
Djela 10:40, 41:
Bog ga je uskrsnuo treći dan i dao mu da se pokaže ljudima, 41 ali ne svemu narodu, nego svjedocima koje je Bog unaprijed odredio — nama koji smo jeli i pili s njim nakon što je ustao iz mrtvih.
1Koric,15:
bio je pokopan i uskrsnuo je treći dan, kao što piše u Pismima;
1Kor.
12 A ako se propovijeda da je Krist uskrsnuo od mrtvih, kako to da neki među vama govore da nema uskrsnuća mrtvih? 13 Jer ako nema uskrsnuća mrtvih, onda ni Krist nije uskrsnuo. 14 A ako Krist nije uskrsnuo, naše je propovijedanje doista uzaludno i naša je vjera uzaludna. 15 A onda smo i lažni svjedoci Božji, jer smo svjedočili protiv Boga da je uskrsnuo Krista, kojeg nije uskrsnuo ako mrtvi doista ne uskrsavaju. 16 Jer ako mrtvi ne uskrsavaju, ni Krist nije uskrsnuo. 17 A ako Krist nije uskrsnuo, vaša je vjera uzaludna — još ste u svojim grijesima,
Da li ti razumes ove reci i sta ja da pricam vise sa tobom .
5 ukazao se Kefi, a zatim dvanaestorici. 6 Potom se ukazao braći, kojih je bilo više od pet stotina zajedno. Većina njih još je živa, a neki su pomrli. 7 Zatim se ukazao Jakovu, a onda svim apostolima. 8 A posljednjem od svih ukazao se i meni, što mi je bilo kao da sam se prije vremena rodio.
1. Korinćanima15:50
Ali ovo kažem, braćo: tijelo i krv ne mogu naslijediti kraljevstvo Božje, niti raspadljivost nasljeđuje neraspadljivost
Biblija kaže da Isus ”oživje“, ili uskrsnu, ”duhom“ 1. Petrova 3:18
Dakle ti pobijas ovo.Medjutim Isus JESTE VASKRSAO U TELU.
:
Djela 13:34: “[Bog] ga je [Isusa] uskrsnuo od mrtvih te se više neće vratiti u raspadljivost.” (Ljudska su tijela po svojoj prirodi raspadljiva.
Djela 10:40, 41:
Bog ga je uskrsnuo treći dan i dao mu da se pokaže ljudima, 41 ali ne svemu narodu, nego svjedocima koje je Bog unaprijed odredio — nama koji smo jeli i pili s njim nakon što je ustao iz mrtvih.
1Koric,15:
bio je pokopan i uskrsnuo je treći dan, kao što piše u Pismima;
1Kor.
12 A ako se propovijeda da je Krist uskrsnuo od mrtvih, kako to da neki među vama govore da nema uskrsnuća mrtvih? 13 Jer ako nema uskrsnuća mrtvih, onda ni Krist nije uskrsnuo. 14 A ako Krist nije uskrsnuo, naše je propovijedanje doista uzaludno i naša je vjera uzaludna. 15 A onda smo i lažni svjedoci Božji, jer smo svjedočili protiv Boga da je uskrsnuo Krista, kojeg nije uskrsnuo ako mrtvi doista ne uskrsavaju. 16 Jer ako mrtvi ne uskrsavaju, ni Krist nije uskrsnuo. 17 A ako Krist nije uskrsnuo, vaša je vjera uzaludna — još ste u svojim grijesima,
Da li ti razumes ove reci i sta ja da pricam vise sa tobom .
to niko ne porice ,dok je bio nazemlji bio je u telu da se pokaze nevernim Apostolima o jos oko 500 braci koji su uvek imali slabu veru ali je Isus kasnije kada se vec pokazao svima uskrsnuo na nebo u duhu a ne u telu , pa dali si ti normalan znas li sta pricas i koliko izvrces Pismo pa Aposto Pavle ti Pise evo ti pogledaj 1Korica.15:''Sam Isus stade medju njima, i rece im: Mir vam... A oni se uplasise, i poplaseni buduci, MISLJAHU DA VIDE DUHA. I rece im: Sta se plasite? I zasto takve misli ulaze u srca vasa?
VIDITE RUKE MOJE I NOGE MOJE: JA SAM GLAVOM; OPIPAJTE ME I VIDITE; JER DUH TELA I KOSTIJU NEMA KAO STO VIDITE DA JA IMAM.
I ovo rekavsi pokaza im ruke i noge''.(Luka 24:36-40).
Treba li biti nepismen kao ti pa ovo razumeti drugacije nego sto pise???
Dakle Isus tvrdi da nije duh vec da ima telo.
5 ukazao se Kefi, a zatim dvanaestorici. 6 Potom se ukazao braći, kojih je bilo više od pet stotina zajedno. Većina njih još je živa, a neki su pomrli. 7 Zatim se ukazao Jakovu, a onda svim apostolima. 8 A posljednjem od svih ukazao se i meni, što mi je bilo kao da sam se prije vremena rodio.
1. Korinćanima15:50
Ali ovo kažem, braćo: tijelo i krv ne mogu naslijediti kraljevstvo Božje, niti raspadljivost nasljeđuje neraspadljivost
Biblija kaže da Isus ”oživje“, ili uskrsnu, ”duhom“ 1. Petrova 3:18
Ali si vredjao moju bracu , a to je isto ko da si mene vredjaoDa je to zaista tako i da je tebi stalo do ''istine'' ti ne bi mene u samom startu razgovora nazvao ''kretenom'', da li sam ja tebe vredjao mozda?
Poslednja izmena od urednika: