- Učlanjen(a)
- 17.10.2013
- Poruka
- 111
Ne mogu da verujem , da nije sin Boziji pa Sveto pismo ti to govori , koji si ti kreten procitaj sta ti kaze Prva Jovanova 2:22-24. ako si neupucen , a i sam Apostol Jovan kaze za takve kao ti koji ne veruju da su antikristi i lazljivci koji poricu Oca i Sina, evo ja cu ti postaviti javno da vide svi koliko ne znas i koliki si lazljivacZato sto Isus nije stvoren dragi moj. I to sam i Risu dokazao iz knjige proroka Zaharije, on je ustvari Jehova. Citaj malo prethodne postove... Relativno si nov ovde pa nisi upoznat sa situacijom na forumu i sa onim o cemu smo mi vec uveliko pricali. A cini mi se da imas i simpatije prema Jehovinim svedocima, ako ne gresim?
Prva Jovanova 2:22-24.
Tko je lažljivac, ako ne onaj tko poriče Isusa kao Krista? To je antikrist, onaj koji poriče Oca i Sina. 23 Tko god poriče Sina, nema ni Oca. Tko priznaje Sina, ima i Oca. 24 A u vama neka ostane ono što ste čuli u početku! Ako ono što ste u početku čuli ostane u vama, i vi ćete ostati u zajedništvu sa Sinom i u zajedništvu s Ocem.
Prva Jovanova 3:7,8.
7 Dječice, neka vas nitko ne zavede! Tko hodi u pravednosti, pravedan je, kao što je on pravedan. 8 Tko hodi u grijehu, potječe od Đavla, jer Đavo griješi otkad se pobunio. Zato je došao Sin Božji, da uništi djela Đavlova.
Prva Ivanova 1:3.
ono što smo vidjeli i čuli javljamo i vama, da biste i vi bili u zajedništvu s nama. A to naše zajedništvo je zajedništvo i s Ocem i s njegovim Sinom Isusom Kristom.
I samo da dodam da ovde nema dve u jednu osobu dakle Jehova nije ujedno Sin i Otac ovde se konkreno odvaja ko ostane u zajednistvu Sina i Oca dve odvojene osobe , Sin koji je uvek podredjen Ocu, I sam Isus je potvrdio
Ivan 20:17
A Isus joj je rekao: “Nemoj me više držati, jer još nisam uzašao k Ocu, nego pođi mojoj braći i reci im: ‘Uzlazim k Ocu svojemu i Ocu vašemu, Bogu svojemu i Bogu vašemu.’”
Sta vise reci
Poslednja izmena: