Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jovan 17,3
3 A ovo je život vječni da poznaju tebe jedinoga istinoga Boga, i koga si poslao Isusa Hrista.
Ovo je direktan dokaz da je Isus Bog. Ovdje je jasno da se radi o istoj osobi.
Napisao Harmagedon
.....
ovo mi se vec svidja , lepo si napisao da je Bog jedan , i lepo si odvojio Otac i Sin , a to da su radili zajedno nista ne osporavam potpuno tacno. I ono što Isus kaže da On ništa ne čini sam samo potvrđuje da je Bog jedan i da On i Otac sve zajedno rade.
Najpouzdanije i najsigurnije, za razliku od tvojih propalih vodja koji ne umeju ni sebe da vode a kamoli ljude.Vec sam istakao video snimke koliko ste pouzdani i koliko mafija imate u crkvama da ne govorimo dalje :bafghjd:Treba upotrebljavati izdanja Zajednice i oslanjati se na njih.
Hrist je Glava skupstine vidim da ti to nije poznato , i nemam ja sta reci Isusu on vec govori sta da radimo preko vernog i razboritog roba koji nama daje duhovnu hranu ,procitaj malo Matej 24:45-47 Tko je dakle vjerni i razboriti rob kojeg je gospodar njegov postavio nad slugama svojim, da im daje hranu u pravo vrijeme? 46 Sretan je taj rob ako ga gospodar njegov, kada dođe, nađe da tako radi! 47 Zaista, kažem vam, postavit će ga nad svom imovinom svojom.Какве то везе има са појединцима? Брига ме за "наше и ваше" вође. Овде си ти, а не неко други. Мислиш ли да ћеш се пред Христом појавити и рећи: чек да прочитам шта ми заједница каже?

kako ne može da bude i gore i dole, pa Bog je svemoguć, nije ograničen vremenom i prostorom. Ja srpski odlično razumem imao sam ga na faksu. Isus je svjedočio o svom Ocu, a očigledno ne znaš da je i Otac svjedočio o svom Sinu. "A sinu: Presto je Tvoj, Bože... Jevrejima 1,8Izvini moram da te ispravim.Nisi dobro napisao.
Trebao si da pravilno napišeš KOPIRAO a ne napisao.
Tekst je iz Knjige Raspravljanje na temelju Svetog pisma a nalazi se između ostalog na CD-u WTLIB.
Sad da dodam ,ovi ljudi s kojima ti "diskutuješ"sve vreme kopiraju tekstove Kule stražare jer svoje mišljenje nemaju niti smeju da imaju.Tako da se o nekoj diskusiji ne može govoriti.Utešno je što će drugi iz te "diskusije"nešto naučiti o ovim ljudima.
Obrati posebnu pažnju na najmanji markirani deo.
Jedina opasnost koju treba izbegavati ,jesu osobna mišljenja.Treba upotrebljavati izdanja Zajednice i oslanjati se na njih.
![]()
samo su zaboravili da nisu svi amateri i neznalice iz Biblije. Meni kad su došli na vrata, kad su vidjeli da dobro poznajem Bibliju hvala Bogu za to, iznenadili su se, sigurno su mislili da niko ne zna ništa o Bibliji nego samo oni.