Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Aloo!! .... Milojko pogledaj malo bolje , ako je ovo po tebi opravdano onda ja nemam sta da dodam , je li ovo mir Boziji koji imate u crkvi ??? ako vec kazes da su popovi isto kao i vi onda ne cudi da ste svi takvi .”Nema mira bezbožnicima, veli Jehova“ (Izaija 48:22).
1. Ivanova 4:20.Ako tko kaže: “Ljubim Boga”, a mrzi brata svojega, lažljivac je. Jer tko ne ljubi brata svojega, kojega vidi, ne može ljubiti Boga, kojega ne vidi. 21 I ovu zapovijed imamo od njega: onaj tko ljubi Boga treba ljubiti i brata svojega.
Tuča sveštenika na mestu Hristovog rođenja (VIDEO)
I Jermeni i Grci imaju "svoj" deo Crkve Hristovog rođenja, a do tuče je došlo kada su se međusobno optužili za prelazak na tuđu teritoriju.
Dvojica pravoslavnih sveštenika potukla su se prilikom godišnjeg ritualnog čišćenja Crkve Hristovog rođenja u Vitlejemu.
Sveštenik Jermenske pravoslavne crkve i njegov kolega iz Grčke pravoslavne crkve vikali su jedan na drugog i međusobno se udarali metlama u crkvi koja je izgrađena na mestu na kojem je, kako se veruje, rođen Isus Hrist.
Evo povecao sam ti slova da malo bolje razumes , nemoj mi se vise obracati molim te muka mi je od vas , obracate se na Boga a iznutra ste puno kalezi , i ti ces nekome reci o pravoj veri, :butgcher: :zip:
Jeli stanoje,dali si ti pogledao videeo prilog koji sam ti postavio?
Ja za razliku od tebe nestavljam smajlice iz postovanja prema sagovorniku jer sam kulturan covek.
Gori
si od one mone ili kako je vec zovu tamo na krastarici koja cim ostane bez argumenata odmah trazi da se tema zatvori,ti takodje upotrebljavas isti princip ovde,malecki i drugi JS-ci.
Opet se hvatas za glupost i spamas sa popovima a ne odgovaras na prava pitanja o KS-re.
O "JOHANU GREBERI"???? ni rec komentara i video prilog o Bivsim clanovima vodeceg tela KS_re, iako si obecao da kad ja dam komentar na tvoj video da ces i ti da das na moj video!!! Licimer si ti pravo kaze tripo.
Mozda sam pogresio za grckog popa ,ali dobro poznajem armene oni su "Katolici"
Opet ti govorim da zbog dva popa nevredjas Hriscanstvo! Koji si ti licimer, govorite svi JS-ci kako ste Hriscani a ovamo si protiv Hriscanstva tipicno za antihiscane.
Evo i ja da ti napisem velikim slovima "Nisu popovi crkva a Hristos je crkva svakom coveku u srcu,sam Hristos je rekao Knjizevniku farisejskom srusite ovaj "HRAM"i jacu ga izgraditi za tri dana,na to se "FARISEJ" Na to se farisej nasmeja pa rece ovaj hram se gradio vekovima a ti hoces da ga sagradis za tri dana!!! a Hristos mu rece ti si rekao ali nisi razumeo o cemu ja to govorim!( ISUS JE MISLIO NA UNUTRASNJI HRAM COVEKA ,SRCE,UM A NE NA HRAM OD KAMENA,CIGLI ITD)
E tako i vi JS-ci ste isti kao i taj farisej,mi vam govorimo jedno a vi drugo,samo "SPAMOVI,ZATRPAVANJE,VREDJANJE,GLUPI SMAJLICI,NIKAKVOG POSTOVANJA PREMA SAGOVORNIKU ITD.)
Znam da si ti risko ili AA Ali pre ce da si risko,pokusavas da pod drugim avatarom kazes to sto pod pravim avatarom ne mozes jer si "LICIMER".
Pozdrav od Gere.