Član
- Učlanjen(a)
- 16.11.2011
- Poruka
- 188
A zatim dalje u tekstu zasto nisi naveo , onda ce se i sam podloziti onome ko je veci od njega ako nisi citao izvoli(1 kor 15:25)[SUP] 25[/SUP] Jer Njemu valja carovati dokle ne položi sve neprijatelje svoje pod noge svoje.
1 koricanima 15:28 . A kad kaže da je ‘sve podloženo’, jasno je da je podloženo sve osim onoga koji mu je sve podložio. 28 A kad mu sve bude podloženo, tada će se i sam Sin podložiti onome koji mu je sve podložio, da Bog bude sve svima.
1Koricanima 3:23.A vi ste Kristovi, a Krist je Božji.
1kor. 11:3. Ali želim da znate da je svakome muškarcu glava Krist, a ženi je glava muškarac, a Kristu je glava Bog
Pitam te samo jednom o kome se ovde radi o Jehovi Ili o Hristu`: (isaija 9:6) [SUP]6[/SUP] Jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će Mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mirni.
Pa kako onda mozes reci da Isus nije Svemoguci bog?
pa gde si ti video da pise (svemoguci ) ja cu da te pocastim ako igde vidis da pise za Isusa da je svemoguci, pa zar nije i sotona mocan covece , ali je i on ogranicen kao i Isus , Isus na vise mesta to potvrdjuje u Ivanovom evandjelju pa zar vam treba naocare .
1mojs.17:1. Kad je Abramu bilo devedeset i devet godina, Jehova mu se ukazao i rekao mu: “Ja sam Bog Svemogući. Po mojoj volji živi i budi čestit!
Otkr.16:7.I začuo sam žrtvenik kako govori: “Da, Jehova Bože, Svemogući, pouzdane su i pravedne presude tvoje.”
2. Mojs. 6:3; Objavio sam se Abrahamu, Izaku i Jakovu kao Bog Svemogući, ali imenom svojim Jehova nisam im se objavio.
1 Mos.35:11. Bog mu je zatim rekao: “Ja sam Bog Svemogući. Budi plodan i množi se! Narod, velik narod, nastat će od tebe, i kraljevi će poteći od tebe.
hoces jos da ti nadjem za Jehovu , gde to pise za Isusa
Poslednja izmena od urednika: