Član
- Učlanjen(a)
- 16.11.2011
- Poruka
- 188
Nema problema mozes zadrzati tvoje svatanje.Brate za mene je dovoljno sto pise,Bog silni,i Otac vecni !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nema problema mozes zadrzati tvoje svatanje.Brate za mene je dovoljno sto pise,Bog silni,i Otac vecni !!!!
Jeste moj brate samo sto kod tebe ima dva gospodina pa ne mozes da razlucis ko je ko u tome je problem, da ti kaze tvoj brat , to se odnosi na Jehovu, pa ako ne verujes meni onda pitaj slobodno nekog teologa, ili proguglaj malo po internetu pa ces saznati, ja ti ne zameram zaista nije problem ,jer razumem u cemu je problem.Pozdrav
Evo jos jednom (Izaija 44:6) “Ovako kaže Jehova, Kralj Izraelov i Otkupitelj njegov, Jehova nad vojskama: ‘Ja sam prvi i ja sam posljednji, osim mene nema Boga.”
Na koga se odnose titule “alfa i omega” te “Prvi i Posljednji”? Titula “alfa i omega” odnosi se na Jehovu i naglašava da prije njega nije bilo nijednog drugog Svemogućeg Boga niti će ga biti nakon njega. On je “početak i svršetak” (Otkr. 21:6; 22:13). Iako se u Otkrivenju 22:13 za Jehovu kaže da je “prvi i posljednji”, u tom smislu što prije njega nije postojao nitko niti će nakon njega itko postojati, kontekst prvog poglavlja Otkrivenja pokazuje da se u Otkrivenju 1:17 titula “Prvi i Posljednji” odnosi na Isusa Krista. On je bio prvi čovjek koji je uskrsnuo u duhovni život i dobio besmrtnost i posljednji kojega je uskrsnuo sam Jehova (Kol. 1:18).
Gero
pitanje je bilo namenjeno poelbusteru,ali kad vec hoces da odgovoris umesto njega ,daj odgovor,a ne da bezis na drugu temu.
Ja sam mu odgovorio na njegovo pitanje u vezi 2.moj 3:13 sa recima da se ta radnja zavrsava sa 15 stihom,kad se Bog imenuje imenom Jehova.
E sad nije lepo da bezis na drugu temu(pricacemo mi i o njoj,ali sve po svome redu).
Takodje o alfi i omegi postoji tema,cak mislim da si je ti zapoceo.Aktiviraj je ponovo,pa da se tamo nastavi razgovor o njoj.Lakse je,prakticnije je.
Pozdrav
Molim te hoces da pojasnis svim citaocima ovog foruma, kada si se sam upleo , objasni koji je to Bog vratio Isusa na polozaj koji je imao na pocetku posle vaskrsenja , ako je Isus bio Bog i dole na zemlji i bio svemoguc , zasto ga je onda neki drugi Bog vratio, ocigledno je svemocniji od Isusa. OdgovoriDa zaboravih da nagovestim da ga je bog posle vaskrsenja, oped vratio na polozaj koji je imao u pocetku mozes da procitas u jevrejima.
Kako objasnjavas onda ovaj stavak , ako je on prvorodjeni od svih drugih andjela i svega sto je stvoreno , ocigledno ga je neko stvorio kao Prvo rodjenog dakle kako je on onda alfa i omega , neko je valjda pre njega, sasvim ocito .Razmisli malo .Kološanima 1:15: On je slika nevidljivoga Boga, Prvorođeni nad svim što je
stvoreno.
Bog postoji od večnosti; Sin postoji od večnosti. Ako
neko postoji od večnosti, onda to znači da je On Bog.
Budući je Otac u
potpunosti Bog i Sin je u potpunosti Bog. Sve što se odnosi na božansku
prirodu Oca, odnosi se i na božansku prirodu Sina.(pa rocitaj jovan 1:14)
Molim te hoces da pojasnis svim citaocima ovog foruma, kada si se sam upleo , objasni koji je to Bog vratio Isusa na polozaj koji je imao na pocetku posle vaskrsenja , ako je Isus bio Bog i dole na zemlji i bio svemoguc , zasto ga je onda neki drugi Bog vratio, ocigledno je svemocniji od Isusa. Odgovori
Kako objasnjavas onda ovaj stavak , ako je on prvorodjeni od svih drugih andjela i svega sto je stvoreno , ocigledno ga je neko stvorio kao Prvo rodjenog dakle kako je on onda alfa i omega , neko je valjda pre njega, sasvim ocito .Razmisli malo .