Najveća prevara:Biblija Jehovinih svedoka "Novi svet"

Član
Učlanjen(a)
28.06.2011
Poruka
74
Posto je diskusija bila oko toga da li je Bog trojedin, odnosno da li je Isus Bog, moj ogovor je da je isus oduvek bio Bog jednak ocu, i da izmedju tri licnosti Bozanstva ne postoje nikakve supstancionalne razlike, odnosno da su tri licnosti bozanstva `HOMOUSIOS - iste supstance, ali da su im uloge u planu spasenja coveka razlicite.

Po redosledu, izraz COVEK ili SIN COVECJI, se onosi na Isusa u zemaljskom telu koje je dobio rodjenjem na ovoj zemlji.
Izraz sin, se koristi da bi pokazao poseban odnos izmedju Boga na nebu, i Isusa u svom ze,maljskom oblicju, mada na nekim mestima umesto reci sin, stoji izraz MONOGENES TEOS, sto znaci BOG JEDINI TAKVE VRSTE, sto pokazuje Isusovu Bozansku prirodu, odnono da je Isus jedino bice takve vrste koje je ujedno i Bog i covek.
Izraz SIN, ne znaci da je OTAC otac sinu, vec je to izraz koji pokazuje jedan poseban odnos izmedju licnosti Bozanstva.

SPASITELJ se odnosi na Isusa u svojoj spasonosnoj zemaljskoj ulozi koja je podrazumevala zrtvu koju je Isus prineo za ljudske grehe na krstu Golgote.

POSREDNIK se odnosi na Isusovu nebesku ulogu koju je preuzeo neposredno posle svog vaskrsenja i odlaska na nebo, gde danas posreduje za nas u nebeskoj svetinji nad svetinjama prinoseci zasluge svoje prolivene krvi za ljudske grehe.

SUDIJA je uloga koju obavlja drugo lice Bozanstva, ili Bog otac.

MIHAJLO je drugo ime Isusa Hrista, i on kao Mihajlo na nebu obavlja ulogu kneza i vodje nebeskih vojski Andjela.

UTESITELJ, nazvan jos i SAVETNIK, POMOCNIK, PRIJATELJ, je uloga Svetoga Duha, treceg lica Bozanstva.

Isus se odrekao Bozanskih atributa, ali za jedno vreme, s time sto ce na kraju kada plan spasenja potpuno bude okoncan, ponovop zauzeti Bozanski polozaj koji mu pripada, ali ce uvek zadrzati ljudsko telo ali proslavljeno i obuceno u besmrtnost i slavu, na kojima ce se zauvek videti znaci zrtve koju je prineo, oziljci od klinova, koplja, i trnovog venca, sto ce biti znak sta je sve nebo ucinilo radi ljudskog spasenja od greha i propasti..

Glpost! ovde je vec dosta pisano da u Bibliji nigde ne pise Sveto Trojsto niti to da je Bog trojedan, slazes se?
Ako ne citiraj taj doslovni stih, isto sa cim dokazujes jeres da je Sin oduvek Bog jednak Ocu i da izmedju tri lica Bozanstva ne postoje nikakve supstancionalne razlike.

`COVEK, SIN, SPASITELJ, POSREDNIK, SUDIJA, MIHAJLO, UTESITELJ,

Zasto kompliciras? Ako kazes da Isus je covek, rodjen od zene i imao covecije telo, zasto se kontradiktiras sa BOG JEDINI TAKVE VRSTE? Budi konstantan, zasto da se lazemo ili je covek ili je Bog jedini te vrste. Hajde uozbilji se pa probaj ponovo, ili jedno ili drugo? a jeres i glupost o Bog i covek drugi put.

Kakav je taj odnos izmedju Oca i Sina? kazi mi sta je sin ocu? ovaj put bez filozofiranja.

Isus ti je i spasitelj i posrednik nebeskoj svetinji! hajde kazi ko je ta nebeska svetinja kojoj je Isus ljudskom krvlju posrednik?
Ah, dakle Adventizmu druga licnost Bozanstva jeste niko drugi do Bog Otac jer on je drugo lice Trojstva, i ti ces citirati taj doslovni Biblijski stih zar ne?

Mihajlo je drugo ime za Bogo coveka Isusa koji obavlja ulogu kneza nebeskih andjela, ili sam pogresno svatio?
Koji je taj doslovni stih da trece lice Bozanstva je Seti Duh koji igra glavnu ulogu utesitelja, savetnika, pomocnika i prijatelja.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Prijatelju Letron, ti namerno izvrces sve sto se moze izvrnuti, cak i moje izjave.
Nemora u bibliji da stoji napisana rec trojstvo, to se vidi iz celog konteksta biblije, ali mene cudi da neki to ne uocavaju.
Navescu samo neke tekstove koje sam vec pisao, ali ti si ih namerno prevideo, u kojima se vidi da je Isus vecni Bog, i da ima atribute Boga.
Citaj vrlo pazljivo i polako:

102:24 Rekoh: Bože moj! Nemoj me uzeti u polovini dana mojih. Tvoje su godine od kolena do kolena.
102:25 Davno si postavio zemlju, i nebesa su delo ruku Tvojih.
102:26 To će proći, a Ti ćeš ostati; sve će to kao haljina ovetšati, kao haljinu promenićeš ih i promeniće se.
102:27 Ali Ti si taj isti i godine Tvoje neće isteći.
102:28 Sinovi će sluga Tvojih živeti, i seme će se njihovo utvrditi pred licem Tvojim. ( psalam 102. 20 )

Ako pogledamo ovaj prvi tekst, ovde se psalmista obraca Bogu JEHOWI, i daje odredjene atribute kao sto su: Stvoritelj - zemlja delo ruku njegovih, vecan i nepromenjiv..

45:6 Presto je Tvoj, Bože, večan i nepokolebljiv; skiptar je carstva Tvog skiptar pravice.
45:7 Ljubiš pravdu i mrziš na bezakonje; toga radi pomaza te, Bože, Bog Tvoj uljem radosti više nego drugove Tvoje. ( psalam 45. 6 - 7 ).

U ovom drugom tekstu psalmista se ponovo obraca Bogu, i takodje daje odredjene atribute: Njegov presto je vecan, Bog je pravedan, i onda objasnjava ko je u stvari taj Bog kome se on obraca u ovom tekstu, da je to drugo lice Bozanstva kome se obraca prvo lice, i koje je pomazano za odredjenu ulogu.
Ovaj tekst nedvosmisleno potvrdjuje da postoji vise lica Bozanstva, sto konacno daje pecat sledeci tekst:

1:8 A sinu: Presto je Tvoj, Bože, va vek veka; palica je pravde palica carstva Tvog.
1:9 Omilela Ti je pravda, i omrzao si na bezakonje: toga radi pomaza Te, Bože, Bog Tvoj uljem radosti većma od drugova Tvojih.
1:10 I opet: Ti si, Gospode, u početku osnovao zemlju, i nebesa su dela ruku Tvojih:
1:11 Ona će proći, a Ti ostaješ: i sva će ostareti kao haljina,
1:12 I savićeš ih kao haljinu, i izmeniće se: a Ti si Onaj isti, i Tvojih godina neće nestati. ( Jevrejima poslanica 1. 8 - 12 ).

U ovom tekstu sam Bog otac se obraca Bogu sinu kao drugoj licnosti Bozanstva, i navodi atribute iz prethodna dva teksta: Bog sin je pravedan, on je stvoritelj zemlja i nebo su delo ruku njegovih, Bog sin je vecan i on je isti u sve vekove i kroz proslost i buducnost..

Drugo tvoje pitanje glasi: Zasto kompliciras? Ako kazes da Isus je covek, rodjen od zene i imao covecije telo, zasto se kontradiktiras sa BOG JEDINI TAKVE VRSTE? Budi konstantan, zasto da se lazemo ili je covek ili je Bog jedini te vrste. Hajde uozbilji se pa probaj ponovo, ili jedno ili drugo? a jeres i glupost o Bog i covek drugi put.

A odgovor je sledeci: Biblija za Isusa kaze da je MONOGENES TEOS / MONO - jedini, GENES - vrsta, TEOS - Bog.
To znaci da je Isus jedino bice te vrste koje je rodjeno na ovoj zemlji, koje je ujedno i Bog i covek, ili Bogocovek.
Isus jeste uzeo ljudsko telo, i rodjen je od zene, ali ne od ljudskog semena, vec se kao bice koje je bilo na nebu inkarnirao u telu Marije, i po tome nije bio ni u potpunosti Bog, ni u potpunosti covek, vec obadvoje u jednom telu, sto je i sustina izraza MONOGENES TEOS, Jedino bice te vrste koje se rodilo na zemlji, ujedno Bog, i ujedno covek.

Trece tvoje pitanje glasi: Kakav je taj odnos izmedju Oca i Sina? kazi mi sta je sin ocu? ovaj put bez filozofiranja.

Odgovor je sledeci: U starom zavetu postoji jedan tekst gde se za Isaka kaze da je bio jedinorodni Avramov sin, i koristi se slican izraz koji je gore pomenut MONOGENES HULIOS, kao sto znamo Isak nije bio jedini Avramov sin, jer je Avram imao jos sinova pored Isaka, ovde se radi o odnosu koji je Avram imao sa Isakom, on je za njega bio poseban, jako drag, mio, itd, sto MONOGENES HULIOS to i znaci.
Tako da kada se u bibliji za Isusa kaze da je jedinorodni sin Bozji, tu je akcenat na posebnom odnosu izmedju dve licnosti Bozanstva.
Poznat je tekst koji govori o krstenju Isusa Hrista na reci Jordanu, tu sam Bog izgovara reci Ovo je sin moj ljubljeni koji je po mojoj volji, ili jednom prilikom Bog takodje izgovara ucenicima na gori preobrazenja iste reci OVO JE SIN MOJ LJUBLJENI, NJEGA POSLUSAJTE..

4 pitanje: Isus ti je i spasitelj i posrednik nebeskoj svetinji! hajde kazi ko je ta nebeska svetinja kojoj je Isus ljudskom krvlju posrednik?

Odgovor: Isus ne prinosi bukvalno svoju krv, jer je on tu krv prolio na krstu, vec prinosi zasluge svoje krvi, i te zasluge pripisuje vakome ko prihvata njega kao spasitelja.
Sto se tice same nebeske svetinje, procitaj celu Jevrejima poslanicu, posebno negde od osmog poglavlja.

5 pitanje: Ah, dakle Adventizmu druga licnost Bozanstva jeste niko drugi do Bog Otac jer on je drugo lice Trojstva, i ti ces citirati taj doslovni Biblijski stih zar ne?

Odgovor: I sin je otac, i otac je otac, i Duh sveti je otac, i oni cine jednog Boga, ali su im uloge u planu spasenja razlicite

6 Pitanje:Mihajlo je drugo ime za Bogo coveka Isusa koji obavlja ulogu kneza nebeskih andjela, ili sam pogresno svatio?

Odgovor: Da upravo tako

7 pitanje; Koji je taj doslovni stih da trece lice Bozanstva je Seti Duh koji igra glavnu ulogu utesitelja, savetnika, pomocnika i prijatelja

Odgovor: Izraz za Svetog Duha - PARAKLETOS, znaci sve ovo, Utesitelj, savetnik, pomocnik, prijatelj.

14:15 Ako imate ljubav k meni, zapovesti moje držite.
14:16 I ja ću umoliti Oca, i daće vam drugog utešitelja da bude s vama vavek:
14:17 Duha istine, kog svet ne može primiti, jer Ga ne vidi niti Ga poznaje; a vi Ga poznajete, jer u vama stoji, i u vama će biti.

Pogledaj gde je akcenat u ovom tekstu, da se Duh daje onome ko drzi zapovesti...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.06.2011
Poruka
74
Koja zavrzlama!
Bog se utelovio da zrtvuje sebe prolije krv za coveciji greh.
Bog se javio u telu da bi ga covek vidio.
Bog je jedan ali sa tri lica, svako lice je Otac, svako lice sin i svako lice je Sveti Duh i to nisu tri Boga nego jedan Bor sa razlicitim ulogama. Glavna uloga i prvo lice bozanstva Svete Trojce je svemoguci Gospod Bog Sin, Bog Otac duga uloga Svetog Trojstva a Jedini Bog u glavnoj ulozi pomocnika je Sveti Duh, trece lice bozanstva Svete Trojce i to po konceptu Biblije.

Idemo malo unazad.
Bog Otac(druga uloga) se utelovio, inkarnirao od zene rodio kao Sin Bogo-covek(prva uloga) i javio u telo kao Bog posebne vrste jer je jedini Sin. Utelovljeni Bog Otac Sin umoli Boga Oca da posalje Boga utesitelja Trecu ulogu Bozanstva. Da upravo tako!

Zavrsili smo diskusiju, izvini ali ja sam jos pri cistoj pameti tvoja jeres presla svaku normalu.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Daleko si ti od ciste pameti.Ajde cik ako smes preispitaj vernog roba i sve zablude kojima su te indoktrinirali.Deder objasni nam kako to Bog vodi organizaciju JS tako sto joj salje niz lazi i prevara preko 100 godina?Kako je to Jehova izabrao satanistu,masona 33.stepena da bude osnivac a pri tome je to ostao do kraja zivota i sahranjen po masonskim obicajima?Meni to joj niko nije objasnio pa evo ti imas prilike za to

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
Koja zavrzlama!
Bog je jedan ali sa tri lica, svako lice je Otac, svako lice sin i svako lice je Sveti Duh i to nisu tri Boga nego jedan Bor sa razlicitim ulogama. Glavna uloga i prvo lice bozanstva Svete Trojce je svemoguci Gospod Bog Sin, Bog Otac duga uloga Svetog Trojstva a Jedini Bog u glavnoj ulozi pomocnika je Sveti Duh, trece lice bozanstva Svete Trojce i to po konceptu Biblije.

Idemo malo unazad.
Bog Otac(druga uloga) se utelovio, inkarnirao od zene rodio kao Sin Bogo-covek(prva uloga) i javio u telo kao Bog posebne vrste jer je jedini Sin. Utelovljeni Bog Otac Sin umoli Boga Oca da posalje Boga utesitelja Trecu ulogu Bozanstva. Da upravo tako!

Zavrsili smo diskusiju, izvini ali ja sam jos pri cistoj pameti tvoja jeres presla svaku normalu.

Letrone pozdravljam te.
Ako je dopušteno malo bih prokomentarisao tvoj tekst:
Ako nije po Duhu Marija začela po kome je?
Nije Božiji cilj bio da ga čovek vidi kao žrtvu jer ga je i Mojsije video i ostali ali je zaklonio slavu.
Bog je jedan i nema više lica ako ti je lakše već se javlja u više službi istovremeno jer je svemoguć i nemožemo ga atvoriti u jedan ograničeni okvir.
Bog je Duh i može se javiti tako a može i u telu opet jer je SVEMOGUĆ.
Nema prve i druge ličnosti sve je JEDNO ali nisu sve službe iste kao ni Duhovni darovi. Otac i Sin su JEDNO ali je veći Duh od tela.

Sve to čini jedan isti Bog. Ako te buni kad Telo priznaje da je Otac veći to je normalno jer je telo manje a kad kaže da su JEDNO onda po Duhu od kojeg je došao i koji je u telu su jedno.

Pozdrav Letrone.

Član
Učlanjen(a)
28.06.2011
Poruka
74
Gospodjici Niki sportistikinji moje izvinjenje, pogodio sam gde je boli, u jerestinu. Opet trebala bi da bira recnik i da dostojan komentar jedne gospodjice Adventa, ovako samo losa sloka i ne vredi komentara.

Jos veci pozdrav tebi Baumasteru i hvala na tvom trudu, Sta da kazem osim da sam proverio i pise da je Bog jedan i jedan je posrednik Covek Isus Hrist. U Bibliji nigde ne pise ni tri lica ni tri prilike a ni tri glavne uloge kao po Adventu. Ne pise ni Trojstvo ni trijada Bozanstava nego doslovno jedan i ja sam tako primio. Provericu sta si napisao i dacu moj komentar.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Koja zavrzlama!

Idemo malo unazad.

Brate, ja neznam o cemu ti pricas, sve si ispomesao i stvorio konfuziju u svojoj glavi..
Upravo sam juce sreo prijatelja koji je nekada imao ispravno shvatanje ovih pojmova o kojima je rec, a onda je dosao u kontakt sa Jehowinim svedocima, i danas se bori sa krizom uma, jer su mu posejali u um iskrivljena shvatanja, ono sto mi je rekao pre rastankasu bilo je samo nekoliko ocajnih reci `moli se za mene..
Uzasno je to stanje..

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Dragi moj Dragane moja pitanja su kratka i jasna a ti što nemaš argumenata i zato pogrdno etiketiraš JS pokazuje pravo lece te tvoje Nebeske Crkve.

Još jednom pošto selektivno odgovaraš a i previdiš pitanja.

Dragi moj ako se Isus Hristos odrekao tih njegovih Božanskih atributa i postao čovek kaži mi šta je on tebi? dali je on tebi ono čega se odrekao i biblija laže kada ga tu naziva ČOVEKOM?

Ako pitanje nije jasno javi, veliki pozdrav.

Dragi moj Dragane ako ne odgovaraš selektivno, gde je odgovor na moje pitanje? ne vidim ga.

Nisam razumeo tvoj stav, ponovi mi još jednom "Zašto je Bog morao da umre?" veliki pozdrav.

Tako, ja sam u konfuziji i kako si već rekao "ograničen" jer ne svatam jednog "Boga" kome se upućuju molitve u ime Isusovo, počeo si primerom tvoje sestre Gospođice Niki.
Pitanje za tebe

Ako se moliš Bogu u ime Isusovo, kome se moliš kada imaš samo jednoga Boga? kažeš da jedan je Bog sa različitim ulogama i sve može, može da se inkarnira, rodi i umre. Dragi moj obijasni kako se taj jedan Bog inkarnirao da postane drugo lice Božanstva i glavna uloga Sin?
Banalan primer.
Inkarnirala se žaba u muvu! pitanje za tebe, šta je sada ta žaba?
Koliko Gospoda po bibliji imaš?
Koji Bog daje sa duhom svetim da se nejasne stvari rasvetle?
Kojem Bogu se molite da vam daje Duhom Svetim šta vam nedostaje?
Kaži mi koji tvoj Bog iz mnogobožačke Trijade Bogova "Svet" ako se držiš biblije i ako imaš stih tim još bolje? pozdrav.

ne razumem ako je jedan Bog kako kroz jednog Boga dolaziš do istog Boga? kunfuzno i tražim da mi to obijasniš?
Ako je Bog jedan? Kroz Svemogućeg Gospoda Boga Isusa Hrista dolaziš do kojeg Boga?
Kažeš li ti da Otac i Sin nisu jedan Bog? veliki pozdrav.

Nisam razumeo tvoj stav, ponovi mi još jednom "Zašto je Bog morao da umre?"
Dragi moj ako se Isus Hristos odrekao tih njegovih Božanskih atributa i postao čovek kaži mi šta je on tebi? dali je on tebi Bog i biblija laže kada ga tu naziva ČOVEKOM?

Obijasni kako jedno lice jednog Boga posređuje drugom licu tog istog Boga??
1.Tim. 2,5. Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovjek Hristos Isus,

Jednostavno i jasno, da jasnije ne može biti, koliko Bogova imaš? o glavnim ulogama kao jeres ne pitam jer za to nemaš biblijsko pokriće, veliki pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Loadikeja, moram te demantovati! Nisam rekao 1x1x1=3, nego 1x1x1=1:)

Pa jeste ja sam tu formulu, prvi postavio jeli tako jurivaka? 1x1x1=1 a NE 1+1+1=3!!!!!

Kako nas JS blate.

Dodato posle 10 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Dragi moj Dragane ako ne odgovaraš selektivno, gde je odgovor na moje pitanje? ne vidim ga.

Nisam razumeo tvoj stav, ponovi mi još jednom "Zašto je Bog morao da umre?" veliki pozdrav.

Tako, ja sam u konfuziji i kako si već rekao "ograničen" jer ne svatam jednog "Boga" kome se upućuju molitve u ime Isusovo, počeo si primerom tvoje sestre Gospođice Niki.
Pitanje za tebe

Ako se moliš Bogu u ime Isusovo, kome se moliš kada imaš samo jednoga Boga? kažeš da jedan je Bog sa različitim ulogama i sve može, može da se inkarnira, rodi i umre. Dragi moj obijasni kako se taj jedan Bog inkarnirao da postane drugo lice Božanstva i glavna uloga Sin?
Banalan primer.
Inkarnirala se žaba u muvu! pitanje za tebe, šta je sada ta žaba?
Koliko Gospoda po bibliji imaš?
Koji Bog daje sa duhom svetim da se nejasne stvari rasvetle?
Kojem Bogu se molite da vam daje Duhom Svetim šta vam nedostaje?
Kaži mi koji tvoj Bog iz mnogobožačke Trijade Bogova "Svet" ako se držiš biblije i ako imaš stih tim još bolje? pozdrav.

ne razumem ako je jedan Bog kako kroz jednog Boga dolaziš do istog Boga? kunfuzno i tražim da mi to obijasniš?
Ako je Bog jedan? Kroz Svemogućeg Gospoda Boga Isusa Hrista dolaziš do kojeg Boga?
Kažeš li ti da Otac i Sin nisu jedan Bog? veliki pozdrav.

Nisam razumeo tvoj stav, ponovi mi još jednom "Zašto je Bog morao da umre?"
Dragi moj ako se Isus Hristos odrekao tih njegovih Božanskih atributa i postao čovek kaži mi šta je on tebi? dali je on tebi Bog i biblija laže kada ga tu naziva ČOVEKOM?

Obijasni kako jedno lice jednog Boga posređuje drugom licu tog istog Boga??
1.Tim. 2,5. Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovjek Hristos Isus,

Jednostavno i jasno, da jasnije ne može biti, koliko Bogova imaš? o glavnim ulogama kao jeres ne pitam jer za to nemaš biblijsko pokriće, veliki pozdrav.

Ja se prosto nemogu nadiviti tvojem licimerju ,Dok su JS dolazili kod mene, govorili su mi nema sta da trazis na internetu i po forumima, a vi JS-ci ste prvi na forumima, odavno mi je jasno zasto JS ne zele da novopeceni udju na forume odmah ce shvatiti ko su JS-ci.

Odgovor na pitanje?Nisam razumeo tvoj stav, ponovi mi još jednom "Zašto je Bog morao da umre?"

Zato sto je on jedidni bez greha,Za normalnog coveka i vernika to je dovoljno,a za nenormalnog ni 120 biblija i 1 000 000 zurnala KS,nije dovoljn da shvati pravdu jedne jedine biblije tj slovo Bozje.

Tako je to ko se opredeli za jeres.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Gospodjici Niki sportistikinji moje izvinjenje, pogodio sam gde je boli, u jerestinu. Opet trebala bi da bira recnik i da dostojan komentar jedne gospodjice Adventa, ovako samo losa sloka i ne vredi komentara.

Jos veci pozdrav tebi Baumasteru i hvala na tvom trudu, Sta da kazem osim da sam proverio i pise da je Bog jedan i jedan je posrednik Covek Isus Hrist. U Bibliji nigde ne pise ni tri lica ni tri prilike a ni tri glavne uloge kao po Adventu. Ne pise ni Trojstvo ni trijada Bozanstava nego doslovno jedan i ja sam tako primio. Provericu sta si napisao i dacu moj komentar.

Kao sto vidim najvise si me kritikovao ,a sam vredjas coveka, kad mu govoris G-ca Niki, kako te nije sramota svi ste vi JS prosto licimeri!!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
Geri brate Bog te blagoslovio.
Nije problem odgovoriti nekome na bezbroj načina počev od sarkazma do uljudnog razgovora ali to sve zavisi ko je sagovornik i da li mu je stalo da dođe do istine ili je tu samo radi ponižavanja drugih bez ikakve koristi ostalima.
Moj nastup svakako nije baš naj miliji uhu ali to činim prema nekim učesnicima sa ciljem da po svaku cenu uvide i počnu bar razmišljati o preispitivanju nekih ideja.

Na žalost veći deo učesnika dolazi da plasira svoju dogmu umesto da korektno razgovara i podeli mišljenje sa svima na forumu koji su zainteresovani bez obzira na razliku u mišljenjima. Ovo je ravnopravna borba u duhovnom pogledu i samo će Pismo ostai ispravno a svi koji dogmu vuku neće se proslaviti.

Ostani u borbi i istini.

Natrag